سه شنبه 09 آبان 1396

زندگینامه طالوت|نبرد طالوت با جالوت

یكی ازعلومی كه قرآن كریم بی اندازه بدان توجه نموده است تاریخ است،و  هدف قرآن ازبیان تاریخ گذشته هدایت انسان است.به همین منظور قصد داریم در این صفحه از پایگاه اینترنتی امور به نبرد طالوت با جالوت بپردازیم.



نبرد طالوت با جالوت




طالوت به ریاست برگزیده شد و در فرماندهی جنگ تدبیری اتخاذ کرد که عقل و اراده، زیرکی و هوش خود را آشکار ساخت. طالوت به بنی اسرائیل گفت؛ افرادی در لشکر من ثبت نام کنند که فکرشان مشغول نباشد و گرفتاری نداشته باشند. هرکس ساختمانی بنا کرده که نیمه کاره است، نامزدی دارد و هنوز ازدواج نکرده و بازرگانی و داد و ستد دارد و از کار فارغ نشده است و غیره... ثبت نام نکند.

[217]


صدای طبل جنگ در شهر پیچیده و جارچیان جوانان را به جنگ فراخواندند. در این بین سه برادر بودند که چون وضع را چنین دیدند، آماده رفتن به میدان کارزار گردیدند. برادر کوچک تر، داوود نام داشت که ابتدا پدرش به او اجازه رفتن به جنگ را نمی داد، اما پس از اصرار فراوانِ او، موافقت نمود. این داود، همان پیامبری است که پیشانی نورانی او حکایت از هوش و زکاوت او می کرد.


خلاصه پس از چندی لشکری آراسته شد و سپاهی مقتدر مقابل او حاضر شدند. لشکر طالوت در مسیر جبهه جنگ قرار گرفتند. آنان برای مبارزه با کفار از شهر خارج شدند. طالوت چون دید در سپاه او سرانی وجود دارند که از فرماندهی او رضایتی نداشته و میل به همکاری با او را ندارند از خدا کمک خواست خداوند نیز چنین به طالوت وحی فرستاد تا لشکر خود را از نوشیدن آب باز دارد. او رو به سپاه خود کرده و گفت؛ «به زودی در بین راه به رودخانه ای خواهیم رسید، خداوند بوسیله این رودخانه شما را آزمایش می کند. کسانی که از آب بنوشند از من نیستند. تنها آنان که مقدار کمی آب بنشوند از یاران من به شمار می روند.»



هنگامی که سپاهیان طالوت در آن گرمای سوزان بیابان به آن رودخانه رسیدند، همگی به جز تعداد اندکی، از آن آب نوشیدند. کسانی که از آب نوشیدند گویند شصت هزار نفر بوده اند و عده ای که از آن نخوردند، سیصد و سیزده نفر بودند.


«و هنگامی که طالوت با کسانی که همراه وی ایمان آورده بودند آن عده که از آب خوردند از آن نهر گذشتند گفتند؛ امروز ما را یاری مقابله با جالوت و سپاهیانش نیست. کسانی که به دیدار خداوند یقین داشتند، گفتند؛ بسا گروهی اندک که بر گروهی بسیار، به اذن خداوند پیروز شدند و خداوند با شکیبایان است.»(1)


آنها با عده کم به راه خود ادامه دادند و خلاصه به سپاه عظیمی رسیدند که از دیدن آن، ترس وجود همه را فرا گرفت ولی چون وعده نصرت و پیروزی را از طالوت شنیده بودند، در دل امیدوار گشتند.

[218]

«و هنگامی که با جالوت و سپاهیانش روبرو شدند، گفتند؛ پروردگارا بر دلهای ما شکیبایی فرو ریز و گام های ما را استوار دار و ما را بر گروه کافران پیروز فرمای».(1)


ناگهان از لشکر مقابل صدایی شنیده شد که می گفت؛ «آیا کسی هست با من بجنگد؟ من جالوت هستم و کسی را یاری مبارزه با من نیست.»


1 - بقره، 249.1 - بقره، 250.
 


دیگر اخبار
فطریه بر چه افرادی واجب می‌شود؟|کدام روزه‌ها قضا و کفاره دارند؟ فطریه بر چه افرادی واجب می‌شود؟|کدام روزه‌ها قضا و کفاره دارند؟

افراد مسافر، زنان باردار و شیرده، بیماران و همه افرادی که به هر دلیلی نتوانسته‌اند در ماه رمضان روزه‌های خود را بجا آورند، این گزارش را بخوانند.

ادامه خبر ...
حدیث در مورد مهمان|حدیث مهمان حبیب خداست|حدیث درباره مهمان نوازی حدیث در مورد مهمان|حدیث مهمان حبیب خداست|حدیث درباره مهمان نوازی

حدیث اصطلاحی در فرهنگ اسلامی و علوم دینی است که بیانگر سخنان نقل شده از زبان پیامبر(ص) و دیگر معصومین(ع) یا حاکی از رفتار و سلوک ایشان باشد.

ادامه خبر ...
زندگینامه حضرت ابراهیم علیه السلام|خداشناسی ابراهیم علیه السلام زندگینامه حضرت ابراهیم علیه السلام|خداشناسی ابراهیم علیه السلام

یكی ازعلومی كه قرآن كریم بی اندازه بدان توجه نموده است تاریخ است،و  هدف قرآن ازبیان تاریخ گذشته هدایت انسان است.به همین منظور قصد داریم در این صفحه از پایگاه اینترنتی امور به خداشناسی ابراهیم علیه السلام بپردازیم.

ادامه خبر ...
زندگینامه پیامبر اکرم (ص)|همنشینی پیامبر زندگینامه پیامبر اکرم (ص)|همنشینی پیامبر

یكی ازعلومی كه قرآن كریم بی اندازه بدان توجه نموده است تاریخ است،و  هدف قرآن ازبیان تاریخ گذشته هدایت انسان است.به همین منظور قصد داریم در این صفحه از پایگاه اینترنتی امور به همنشینی پیامبر بپردازیم.

ادامه خبر ...
زندگینامه حنظله علیه السلام و اصحاب رسّ زندگینامه حنظله علیه السلام و اصحاب رسّ

یكی ازعلومی كه قرآن كریم بی اندازه بدان توجه نموده است تاریخ است،و  هدف قرآن ازبیان تاریخ گذشته هدایت انسان است.به همین منظور قصد داریم در این صفحه از پایگاه اینترنتی امور به حنظله علیه السلام و اصحاب رسّ بپردازیم.

ادامه خبر ...
حدیث در مورد مریض|ثواب کمک به بیمار حدیث در مورد مریض|ثواب کمک به بیمار

حدیث اصطلاحی در فرهنگ اسلامی و علوم دینی است که بیانگر سخنان نقل شده از زبان پیامبر(ص) و دیگر معصومین(ع) یا حاکی از رفتار و سلوک ایشان باشد.

ادامه خبر ...
حدیث درباره شرک|حدیثی درباره شرک حدیث درباره شرک|حدیثی درباره شرک

حدیث اصطلاحی در فرهنگ اسلامی و علوم دینی است که بیانگر سخنان نقل شده از زبان پیامبر(ص) و دیگر معصومین(ع) یا حاکی از رفتار و سلوک ایشان باشد.

ادامه خبر ...
بیماری اضطراب و درمان قرآنی بیماری اضطراب و درمان قرآنی

 شاید بتوان گفت که مهم ترین مشکل انسان در عصر کنونی، بیماری اضطراب و افسردگی است. برخی از دانشمندان، دوران کنونی را عصر اضطراب می دانند. آرامش روانی، گمشده انسان است و انسان با تمام وجود در پی آن است.

ادامه خبر ...
زندگینامه بشیر بن فینحاس علیه السلام زندگینامه بشیر بن فینحاس علیه السلام

یكی ازعلومی كه قرآن كریم بی اندازه بدان توجه نموده است تاریخ است،و  هدف قرآن ازبیان تاریخ گذشته هدایت انسان است.به همین منظور قصد داریم در این صفحه از پایگاه اینترنتی امور به زندگینامه بشیر بن فینحاس علیه السلام بپردازیم.

ادامه خبر ...
زندگی نامه حضرت ادریس (ع)|پادشاه زمان زندگی نامه حضرت ادریس (ع)|پادشاه زمان

یكی ازعلومی كه قرآن كریم بی اندازه بدان توجه نموده است تاریخ است،و  هدف قرآن ازبیان تاریخ گذشته هدایت انسان است.به همین منظور قصد داریم در این صفحه از پایگاه اینترنتی امور به پادشاه زمان بپردازیم.

ادامه خبر ...
پردیس چاپگر باران

کارتریج ایرانی

ثبت آگهی منطبق با الگوریتم گوگل

آگهی ویژه,ثبت آگهی

دفاع شخصی کاربردی

دفاع شخصی کاربردی

آگهی رایگان

آگهی رایگان/درج آگهی تبلیغاتی

بانک اطلاعات مشاغل و اصناف

جامع ترین بانک اطلاعات کشور

خانه سالمندان یارین

خانه سالمندان / خانه سالمندان در پاسداران / مرکز سالمندان یارین

دسته بندی محصولات
دسته بندی آگهي ها
شارژ و تعمیر کارتریج

شارژ وتعمیر کارتریج لیزری

آگهی رایگان

آگهی رایگان

کانال دفاع شخصی حرفه ای

دفاع شخصی