پنج شنبه 11 خرداد 1396

فیزیوتراپ

اگر به درمان های تسکین دهنده درد بدون نیاز به دارو و جراحی علاقه دارید، این شغل مناسب شماست.

 

 

فیزیوتراپی شیوه‌ای از درمان بیماری‌ها و اختلالات عصبی، ماهیچه ای یا اسکلتی با استفاده از تجهیزات مکانیکی، جریان‌های الکتریکی، مانورهای دستی، تمرینات ورزشی و عوامل فیزیکی دیگر است. در این روشها از ورزش، نور، پرتوهای فرابنفش و فروسرخ، گرما و جریان برق استفاده می‌شود. در واقع فیزیوتراپی حیطه‌ای از پزشکی است که هدف آن پیشگیری از بیماری‌ها، درمان، توانبخشی و بالا بردن سطح سلامت می‌باشد.

 

فیزیوتراپیست به تنظيم ستون فقرات و ساير مفاصل بدن جهت اصلاح ناهنجاري هاي غير طبيعي، معاينه بيمار براي تشخيص ماهيت و ميزان اختلال، به كارگيري اقدامات تكميلي مانند ورزش، استراحت، آب درماني، نور درمانی و گرما درماني می پردازد. او مفاصل، استخوانها و بافت های نرم را به گونه ای ماساژ می دهد که به کنترل درد و جلوگیری از جراحات و صدمات دوباره آنها کمک می کند.

 


درمان در فیزیوتراپی به طور کلی به سه گروه اصلی تقسیم می‌شود:

 

 

تمرین درمانی:  فیزیوتراپیستبه وسیله تجویز، انجام و آموزش ورزشهای درمانی خاص، ماساژ و ورزش در آب اقدام به درمان بیمار یا افزایش سطح سلامت می‌کند.

 

 الکتروتراپی: درمان به وسیله دستگاههای ویژه انجام می‌شود. این دستگاهها معمولاً امواج خاصی را (امواج مایکرو ویو؛ امواج کوتاه رادیویی؛ امواج مافوق صوت؛ امواج الکتریکی) تولید کرده و تغییر می دهند.

 

 

فیزیوتراپی فقط محدود به بهبود سیستم حرکتی بدن نمی باشد، بلکه در بهبود سیستم های تنفسی، عصبی، انواع عوارض بیماری های سرطان، کلیوی، قلبی و ... بسیار موثر می باشد.

 

فیزیوتراپیست ها در حوزه های مختلفی می توانند فعالیت کنند. گروه هایی از این افراد، فیزیوتراپیست ورزشی، فیزیوتراپیست رزمی (نظامی)، فیزیوتراپیست مدرسه و ... می باشند که وظایف و مسئولیت های خاص خود را دارند.

 

یک فیزیوتراپیست باید به سلامت بیماران و کمک به آنها علاقه واقعی داشته باشد. همچنین باید اعتماد بیماران را به خود جلب کرده و در حل مسائل و مشکلات آنها متبحر باشد.

 

اگر فیزیوتراپیست در بیمارستان و یا مراکز درمانی کار کند، ساعت کاری او معمولا به صورت تمام وقت می باشد. ولی اگر به طور مستقل کار کرده و مطب شخصی داشته باشد، تعیین ساعت کاری برعهده خود اوست.

 

در ادامه اطلاعات کاملی در مورد وظایف، دانش و مهارت مورد نیاز، تحصیلات لازم و نحوه ورود به شغل، بازار کار و فرصت های شغلی و میزان درآمد فیزیوتراپیست و برخی از فیزیوتراپیست های معروف ارائه می شود. 

 

 

 

وظایف فیزیوتراپیست

 

صحبت با بیماران در مورد دردها و مشکلات آنها به صورت دقیق

 

انجام برخی آزمایشات مانند آزمایش خون و رادیولوژی

 

توجه به تشخیص های پزشکان در مورد بیمار و همکاری با آنها

 

تهیه یک برنامه درمان برای بیماران متناسب با وضعیت روحی و جسمی آنها

 

استفاده از دستگاه های مختلف فیزیوتراپی در درمان بیماران

 

انجام اعمال فیزیوتراپی مانند ماساژ، گرما دادن و ... برای بیماران

 

دادن مشاوره به بیماران در خصوص سبک زندگی، رژیم غذایی و یا انجام ورزش های خاص

 

دادن آموزش های لازم به بیماران و خانواده های آنها در جهت رفع بیماری

 

ارزیابی روند پیشرفت و بهبود بیمار

 

تهیه گزارش درمان در انتهای جلسات فیزیوتراپی برای ارائه به پزشک بیمار

 

 

 

 

مهارت و دانش مورد نیاز

 

علاقه بسیار به سلامت بیماران

 

مهارت ارتباطی مناسب و توانایی جلب اعتماد بیماران به خود

 

توانایی ایجاد انگیزه در بیماران و همدردی کردن با آنها

 

شنونده خوب بودن

 

داشتن صبر و حوصله

 

توان خوب در انجام کار با دست

 

توانایی کار با دستگاه های مختلف فیزیوتراپی

 

 

 

 

تحصیلات لازم و نحوه ورود به شغل

 

علاقه مندان برای ورود به این شغل باید مدرک دانشگاهی معتبر بگیرند. آنها می توانند در رشته فیزیوتراپی در مقاطع مختلف کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری آن تحصیل کنند.

                   

 

 

فرصت های شفلی و بازارکار فیزیوتراپیست

 

فیزیوتراپ - مسیر ایرانییک فیزیوتراپیست می تواند در بیمارستان ها، درمانگاه ها، مراکز توانبخشی و فدراسیون های ورزشی همچنین در بهزیستی و هلال احمر مشغول به کار شود. لازم به توضیح است، این شغل جزو پردرآمدترین مشاغل مرتبط با ورزش در جهان اعلام شده است. با کسب سابقه کار لازم فیزیوتراپیست می تواند به طور مستقل، مطب شخصی داشته و یا مرکز فیزیوتراپی تاسیس کند.

 

 

شرایط تاسیس مرکز فیزیوتراپی

 

 

با توجه به گسترش جوامع صنعتي و مشكلات اين جوامع از جمله فقر حركتي، اختلالات سيستم اسكلتي- عضلاني، اختلالات قلبي- عروقي و ريوي و افزايش جمعيت سالمند، اهميت خدمات فيزيوتراپي در سال های بعد بيش از پيش خواهد بود. بنابراین پیش بینی می شود بازارکار مناسبی در داخل و خارج از کشور، پیش روی فیزیوتراپیست ها باشد.

 



وضعیت استخدام این شغل در برخی کشورهای جهان به شرح زیر است :

 

آمریکا - پیش بینی ها نشان می دهد میزان استخدام فیزیوتراپیست ها بین سال های2010  تا 2020 ، رشد39  درصدی خواهد داشت . در حالی که متوسط این رشد برای همه مشاغل14  درصد می باشد.

 

استرالیا - در بازه زمانی5  سال گذشته میزان استخدام در این شغل رشد20.2  درصدی داشته و رشد بسیار زیاد در آینده برای آن پیش بینی می شود.

 

 

 

درآمد فیزیوتراپیست

 

آمار دقیقی از میزان درآمد فیزیوتراپیست ها در کشور در دسترس نمی باشد. با توجه به محل کار و میزان تخصص و تبحر، فیزیوتراپیست ها درآمدهای متفاوتی دارند. به عنوان مثال آنهایی که به صورت مستقل و شخصی فعالیت کرده و فیزیوتراپیست هایی توانمند نیز هستند، درآمد بسیار بیشتری نسبت به فیزیوتراپیست های استخدام شده در بخش دولتی دارند.

 

با توجه به پیش بینی های صورت گرفته از آینده شغلی مناسب این افراد، می توان به این نتیجه رسید اگر یک فیزیوتراپیست، دانش به روز، مهارت و توانمندی بالا و پشتکار لازم را داشته باشد، به موفقیت و درآمد بالایی دست خواهد یافت.

 



درآمد فیزیوتراپیست در برخی از کشورهای جهان عبارتند از :

 

آمریکا - متوسط درآمد سالانه این شغل76.310  دلار (برای همه مشاغل33.840  دلار) در سال 2010  و مطابق با آخرین آمارهای سال 2013، حدود 84.000 دلار بوده است.

 

استرالیا - متوسط درآمد سالانه فیزیوتراپیست ها60.000  دلار (قبل از کسر مالیات) می باشد.

 

انگلستان - متوسط درآمد سالانه فیزیو تراپیست های بخش بهداشت و درمان بین32.000  تا42.000  دلار، افراد متخصص تا 52.000  دلار و مدیران و افراد ارشد حدود61.000  دلار می باشد. 

 

 

 

شخصیت های مناسب این شغل

 


در یک انتخاب شغل صحیح و درست، عوامل مختلفی از جمله ویژگی های شخصیتی، ارزش ها، علایق، مهارت ها، شرایط خانوادگی، شرایط جامعه و ... برای هر فرد باید در نظر گرفته شوند. یکی از مهم ترین این عوامل ویژگی های شخصیتی می باشد. شناخت درست شخصیت هر فرد فرآیندی پیچیده و محتاج به تخصص و زمان کافی است. البته هر فردی ویژگی های منحصربه فرد خود را دارد، حتی افرادی که به نوعی تیپ شخصیتی مشابه دارند، باز هم در برخی موارد با یکدیگر متفاوت هستند.

 


به طور کلی همیشه افراد موفقی از تیپ های شخصیتی مختلف در تمام مشاغل هستند و نمی توان دقیقا اعلام کرد که فقط تیپ های شخصیتی خاصی هستند که در این شغل موفق می شوند. اما طی تحقیقاتی که صورت گرفته تیپ های شخصیتی ای که برای این شغل معرفی می شوند، عموما این کار را بیشتر پسندیده و رضایت شغلی بیشتری در آن داشته اند.

 



شخصیت های مناسب این شغل بر اساس شخصیت شناسی MBTI :

 


ENFP  این تیپ شخصیتی به حوزه بهداشت و سلامت علاقه دارد چون علاوه بر حفظ استقلال، مشاغل آن از انعطاف کافی برخوردارند. این افراد اگر کارشان به صورت مشاوره ای و خارج از ساختار سنتی اداری باشد، بسیار از آن لذت می برند.

 

INFP  این تیپ شخصیتی دوست دارد در کارش استقلال داشته و از نزدیک با افراد ارتباط داشته باشد. 

 

ESFJ این تیپ شخصیتی دوست دارد با دیگران مستقیما در ارتباط باشد، به آنها کمک کرده و از مشکلات و دردهایشان بکاهد. او می تواند رابطه خوبی با بیماران و همکاران خود ایجاد کند. 

 

ESFP این تیپ شخصیتی دوست دارد با مردم در ارتباط باشد و به آنها کمک کند. او از اینکه زندگی را برای دیگران آسان تر و رضایت بخش تر کند، لذت می برد.

 

ISFP این تیپ شخصیتی دوست دارد به دیگران کمک کرده و مشکلات آنها رفع کند. بنابراین به مشاغل حوزه پزشکی به خصوص مشاغلی که مستقیما با بیمار سر و کار دارد، علاقه دارد. 

دیگر اخبار
مترجم مترجم

اگر در یک یا چند زبان خارجی تسلط دارید و با سبک های مختلف نوشتاری آشنا هستید، این شغل مناسب شماست.


ادامه خبر ...
آنچه کارفرمایان در مصاحبه شغلی به دنبالشان هستند آنچه کارفرمایان در مصاحبه شغلی به دنبالشان هستند

در هنگام مصاحبه شغلی، مدیران استخدامی به دنبال موارد متناسب با شرایط خودشان هستند.ما به شما آموزش می دهیم که چگونه در مصاحبه بدرخشید و خودتان را به عنوان یک کارجوی دارای مهارت ها و رفتارهای مناسب آن شغل نشان دهید.

ادامه خبر ...
چطور از استخدام یک نیروی سمّی جلوگیری کنیم؟ چطور از استخدام یک نیروی سمّی جلوگیری کنیم؟

استخدام یک فرد سمّی هزینه‌ی زیادی را به سازمان و کسب‌و‌کار تحمیل می‌کند. تحقیقات نشان می‌دهد که گستاخی و عدم رعایت ادب، مثل ویروس سرماخوردگی عمل می‌کند و خیلی سریع به همه‌ی بخش‌های سازمان سرایت و همه‌ی افراد درون یک سیستم را درگیر می‌کن ادامه خبر ...

مهندس شیمی مهندس شیمی

مهندس شیمی فردی است که یافته های شیمیدان ها را به صورت عملی و کاربردی درآورده و در صنایع مختلف آنها را بکار می گیرد. در واقع مهندسی شیمی، فرآیند بکارگیری علم شیمی است.

ادامه خبر ...
نحوه پروپوزال نویسی نحوه پروپوزال نویسی

پروپوزال‌نویسی، برای بررسی طرح یا پیشنهادی  درباره‌ی رد یا تأیید آن، در اقتصاد، تجارت و امور اجرایی بسیار رایج است

ادامه خبر ...
گچ کار گچ کار

اگر به دنبال شغلی در حوزه ساختمان بوده و مهارت کار سریع و درست با دستانتان را دارید، این شغل می تواند برای شما مناسب باشد.

ادامه خبر ...
کارشناس مدیر بازاریابی کارشناس مدیر بازاریابی

کار مدیر بازاریابی مستلزم داشتن مهارت های خاصی است و به ویژه باید مهارت های مدیریتی برای هدایت و انگیزش تیم های کاری و توانایی تحمل فشار کاری زیاد را داشته باشید.

ادامه خبر ...
دامپزشک دامپزشک

اگر به حیوانات علاقه زیادی داشته و از کارهای حوزه پزشکی لذت می برید این شغل برای شما مناسب است. دامپزشکان مراقب سلامت حیوانات هستند. آنها به تشخیص، درمان و تحقیق روی بیماریهای حیوانات خانگی، دام ها و حیوانات باغ وحش ها می پردازند.

ادامه خبر ...
شغل و شادی شغل و شادی

اگر مي‌خواهيد کار خوبي داشته باشيد راهی که پایگاه اینترنتی امور به شما پیشنهاد می کند اين است طرز فکرتان را عوض کنيد تا بتوانيد سر کارتان شاد باشيد

ادامه خبر ...
کارشناس پایگاه داده کارشناس پایگاه داده

متخصص پایگاه داده (Data Base Administrator یا DBA) با استفاده از نرم افزار به سازماندهی و نگهداری داده هایی مانند اطلاعات مالی، اطلاعات مشتریان، اطلاعات انبار و سایر اطلاعاتی که ارزش حفظ و طبقه بندی را دارند، می ادامه خبر ...

پردیس چاپگر باران

کارتریج ایرانی

ثبت آگهی منطبق با الگوریتم گوگل

آگهی ویژه,ثبت آگهی

دفاع شخصی کاربردی

دفاع شخصی کاربردی

آگهی رایگان

آگهی رایگان/درج آگهی تبلیغاتی

بانک اطلاعات مشاغل و اصناف

جامع ترین بانک اطلاعات کشور

خانه سالمندان یارین

خانه سالمندان / خانه سالمندان در پاسداران / مرکز سالمندان یارین

دسته بندی محصولات
دسته بندی آگهي ها
شارژ و تعمیر کارتریج

شارژ وتعمیر کارتریج لیزری

آگهی رایگان

آگهی رایگان

کانال دفاع شخصی حرفه ای

دفاع شخصی