پنج شنبه 20 مهر 1396

حرکات ورزشی برای نفخ شکم

نفخ می کنید؟ این حرکات کششی موجود در این صفحه از پایگاه اینترنتی امور را انجام دهید تا هم اندام بهتری داشته باشید و هم نفخ نکنید.


کف دست ها و زانوهای تان را روی زمین بگذارید. زانوهای تان را عقب تر از باسن تان قرار دهید و دست های تان را هم در امتداد شانه های تان بگذارید. زانوهای تان را از زمین جدا کنید.

 


درحالی که کف پاهای تان زمین است، زانوهای تان را صاف نگه دارید و نشیمن گاه تان را بالا بیاورید.با بازدم بعدی پاهای تان را به عقب فشار دهید. در این حالت شما احساس می کنید که شخصی از عقب، پشت شما را گرفته و می کشد. سر خود را بین بازوها قرار دهید">


این حرکت به تقویت پاها و پشت کمک می کند. روی تشک دراز بکشید. با دم دست های تان را روی تشک بگذارید، سینه ها را بالا بیاورید و بازوها را بکشید. در حین این کار اجازه دهید قسمت بالایی بدن تان بالا بیاید و عضلات پایینی در حال استراحت باشند">


روی زمین بنشینید و پای چپ تان را خم کنید و پای راست را دربیرون پای چپ قرار دهید.

 

دست راست تان را پشت تان بگذارید. حین دم، بازوی چپ را سمت سرتان ببرید. حین بازدم، دست چپ را در سمت بیرونی زانوی راست قرار دهید.


طوری بچرخید که شانه راست تان را ببینید. بعد دم انجام دهید تا ستون مهره ها بالا بیاید و با بازدم این چرخش را بیشتر کنید.


در بازدم آخر چرخش را رها، پاها را جابه جا کنید و حرکت را تکرار کنید">


روی تشک بنشینید و پاهای تان را دراز کنید. با هر دم دست های تان را بالای سرتان بگیرید و دراز کنید">




حرکات ورزشی بسیار مفید برای درمان نفخ شکم:



حرکات ورزشی


حرکات ورزشی برای اینکه نفخ شکم را از بین ببرید بایستی به طور مرتب و صحیح انجام شود تا نتیجه ی معکوس نداشته باشد. این را می دانیم که هر زمان نام حرکات ورزشی گفته می شود همه به یاد آب کردن شکم و پهلو می افتند اما در این بخش حرکاتی تخصصی برای رفع و از بین بردن نفخ شکم را به شما معرفی می کنیم تا به سادگی و در خانه انجام دهید.


برای ورزش کردن هیچ وقت دیر نیست. این را همه می دانیم اما وقتی صحبت از آن می شود اغلب خانم ها تنها انگیزه شان را از ورزش کردن آب کردن شکم یا سفت کردن عضلات آن می دانند. آنها برای کوچک کردن شکم حتی متوسل به رژیم می شوند غافل از آنکه این نخوردن نیست که شکم آنها را صاف می کند بلکه ورزش های متعدد و متنوع این کار را انجام می دهد.


حتی گاهی اوقات این ورزش ها به عملکرد بهتر سیستم گوارشی هم کمک می کند. به این ترتیب با یک تیر دو نشان می زنید. در این شماره ما برخی حرکات کششی را به شما آموزش می دهیم که می تواند هر دو کار را برای شما انجام دهد. اگر مشکلات شکمی دارید و می خواهید سیستم گوارش تان به خوبی عمل کند، حرکات کششی که در ادامه معرفی می شود را دنبال کنید. انجام این حرکات به طور مداوم باعث می شود مواد سمی از بدن خارج شده و سیستم گوارشی تان تحریک شود. داشتن آرامش هنگام انجام این حرکات به نتیجه بهتر کمک می کند.

 

 


روش انجام حرکات


هر کدام از این حرکات را به صورت زیر انجام دهید:


برای افراد مبتدی:به اندازه چهار دم و بازدم


برای افرادی که کمی تجربه دارند:به اندازه شش دم و بازدم


برای افراد حرفه ای:هشت تا 12 دم و بازدم


 


 


 

حرکت قله کوه


کف دست ها و زانوهای تان را روی زمین بگذارید. زانوهای تان را عقب تر از باسن تان قرار دهید و دست های تان را هم در امتداد شانه های تان بگذارید. زانوهای تان را از زمین جدا کنید.

 


درحالی که کف پاهای تان زمین است، زانوهای تان را صاف نگه دارید و نشیمن گاه تان را بالا بیاورید.با بازدم بعدی پاهای تان را به عقب فشار دهید. در این حالت شما احساس می کنید که شخصی از عقب، پشت شما را گرفته و می کشد. سر خود را بین بازوها قرار دهید.

 




حرکت فوک


این حرکت به تقویت پاها و پشت کمک می کند. روی تشک دراز بکشید. با دم دست های تان را روی تشک بگذارید، سینه ها را بالا بیاورید و بازوها را بکشید. در حین این کار اجازه دهید قسمت بالایی بدن تان بالا بیاید و عضلات پایینی در حال استراحت باشند.




حین بازدم کم کم پاها را جمع کنید و خودتان را به حرکت سگ رو به پایین بکشانید. این کار را هم برای چند دم و بازدم انجام دهید.


 



حرکت چرخشی


روی زمین بنشینید و پای چپ تان را خم کنید و پای راست را دربیرون پای چپ قرار دهید.

 

دست راست تان را پشت تان بگذارید. حین دم، بازوی چپ را سمت سرتان ببرید. حین بازدم، دست چپ را در سمت بیرونی زانوی راست قرار دهید.


طوری بچرخید که شانه راست تان را ببینید. بعد دم انجام دهید تا ستون مهره ها بالا بیاید و با بازدم این چرخش را بیشتر کنید.


در بازدم آخر چرخش را رها، پاها را جابه جا کنید و حرکت را تکرار کنید.

 


حرکت خم شدن به جلو


روی تشک بنشینید و پاهای تان را دراز کنید. با هر دم دست های تان را بالای سرتان بگیرید و دراز کنید.

 





با هر بازدم دست های تان را رو به جلو ببرید و مچ پاهای تان را بگیرید. هر چه جلوتر بروید و بتوانید مچ پاهای تان را بگیرید و بدن تان بیشتر کشش پیدا کند، بهتر است.


در این وضعیت یک تا 3 دقیقه بمانید.

 



به پشت بخوابید و پاها را به عرض شانه ها باز کنید.


دست های تان را کنار بدن تان دراز کنید و بگذارید بدن تان استراحت کند.


برای هر چند دقیقه که می خواهید در این وضعیت قرار بگیرید و ریتم دم و بازدم تان را هماهنگ کنید">



حرکت مثلث


دست چپ را روی زمین بگذارید و خم شوید. پای چپ را هم یک متر عقب بگذارید. دست چپ تان را کنار پای تان قرار دهید و وزن بدن تان را روی پای جلوتر بیندازید.



بدن را در جای خود ثابت نگه دارید، لگن خود را جمع کرده و به آرامی نفس بکشید و سپس دست راست خود را مستقیم به سمت بالا بکشید.

 


سرتان را بچرخانید و به سمت دست کشیده تان نگاه کنید و گردن تان را هم بکشید. هرچه این حرکت بهتر انجام شود مثلث بین پاها و بازوها بزرگ تر می شود.

 




حرکت جسد


به پشت بخوابید و پاها را به عرض شانه ها باز کنید.


دست های تان را کنار بدن تان دراز کنید و بگذارید بدن تان استراحت کند.


برای هر چند دقیقه که می خواهید در این وضعیت قرار بگیرید و ریتم دم و بازدم تان را هماهنگ کنید.

دیگر اخبار
تاریخچه ورزش ووشو تاریخچه ورزش ووشو

ووشو که مرکب از دو کلمه "وو" و "شو" به معني هنر رزم مي باشد ، ورزش رزمي ملي کشور چين است که در آن انواع مختلف حرکات براي سلامتي جسم و روح و دفاع شخصي در نظر گرفته شده‌ است.

ادامه خبر ...
برترین ویدئوهای فوتبال به همراه دانبود تنها در سایت ورزشی طرفداری برترین ویدئوهای فوتبال به همراه دانبود تنها در سایت ورزشی طرفداری

برترین ویدئوهای فوتبال به همراه دانلود تنها در سایت ورزشی طرفداریwww.tarafdari.com

ادامه خبر ...
اثر ورزش در طول عمر اثر ورزش در طول عمر

به گزارش پایگاه اینترنتی امور،يك ورزش معمولي و ساده طي روز،علاوه بر شادابي و نشاط نه تنها مي تواند شما را از ابتلا به نارسايي هاي قلبي ايمن كند، بلكه طول عمر بيشتري را براي شما تضمين مي كند.

ادامه خبر ...
دویدن روی تردمیل بهتر است یا فضای باز دویدن روی تردمیل بهتر است یا فضای باز

به گزارش پایگاه اینترنتی امور،محققان با پژوهش بر روی افراد به برخی مزایای و معایب دویدن بر روی تردمیل و فضای آزاد پی برده و بهترین روش را معرفی کردند.

ادامه خبر ...
تاریخچه ورزش والیبال تاریخچه ورزش والیبال

تاريخچه واليبال در جهان واليــبال در سال 1895 ميلادي مطابق با سال 1274 شمسي ، يعني 111 سال قبل توسط ويليام . ج . مورگـان مدير Y.M.C.A در هوليوك ايالت ماسا چوست آمريكا ابداع شد.

ادامه خبر ...
تناسب اندام در هنگام تماشای تلویزیون تناسب اندام در هنگام تماشای تلویزیون

بسیاری از خانم های خانه دار که وقت نمی کنند به باشگاه بروند می توانند،در خانه و حتی هنگام تلویزیون دیدن نیز ورزش کنند و به تناسب اندام ایده آل برسند.

ادامه خبر ...
تاریخچه رشته ورزشی ساواته تاریخچه رشته ورزشی ساواته

ساوات (به فرانسوی: Savate) یا بوکس فرانسوی (به فرانسوی: boxe française) یک هنر رزمی فرانسوی که در آن استفاده از ضربات دست، پا و سلاح های سرد آموخته می شود.

ادامه خبر ...
فواید بی نظیر پیاده روی برای سلامتی بدن فواید بی نظیر پیاده روی برای سلامتی بدن

به گزارش پایگاه اینترنتی امور یکی از بهترین ورزش هایی که امروزه به افراد مختلف در گروه های سنی مختلف پیشنهاد می شود، پیاده روی است.

ادامه خبر ...
دلیل گرسنگی های مکرر چیست؟ دلیل گرسنگی های مکرر چیست؟

چرا به سرعت گرسنه می شویم؟ برای شما پیش آماده که کلی غذا می خورید ولی طولی نمیدهد که که باز گرسنه می شوید و به سراغ یخچال می روید و باز شروع به غذا خوردن می کنید.

ادامه خبر ...
فواید و مضرات ورزشهای قدرتی فواید و مضرات ورزشهای قدرتی

به گزارش پایگاه اینترنتی امور، ورزش های قدرتی هم می توانند مفید و هم می تواند مضر باشد.اگر شما قصد دارید که در باشگاه تمرینات بدنسازی تان روزانه چند حرکت قدرتی نیز بزنید قبل از شروع این مطلب امور را دنبال کنید.

ادامه خبر ...
پردیس چاپگر باران

کارتریج ایرانی

ثبت آگهی منطبق با الگوریتم گوگل

آگهی ویژه,ثبت آگهی

دفاع شخصی کاربردی

دفاع شخصی کاربردی

آگهی رایگان

آگهی رایگان/درج آگهی تبلیغاتی

بانک اطلاعات مشاغل و اصناف

جامع ترین بانک اطلاعات کشور

خانه سالمندان یارین

خانه سالمندان / خانه سالمندان در پاسداران / مرکز سالمندان یارین

دسته بندی محصولات
دسته بندی آگهي ها
شارژ و تعمیر کارتریج

شارژ وتعمیر کارتریج لیزری

آگهی رایگان

آگهی رایگان

کانال دفاع شخصی حرفه ای

دفاع شخصی