سه شنبه 03 مرداد 1396

دسر

وب سایت امور برای شما عزیزان  طرز تهیه دسر خامه شاتوتی را آماده کرده است... با ما همراه باشید

می توانید دسر خامه شاتوتی را سه لایه درست کنید


می توانید دسر خامه شاتوتی را سه لایه درست کنید




مواد لازم برای دسر خامه شاتوتی :

 


 

آرد ذرت                     

                     

 2 قاشق سوپخوری

 

وانیل


1/2 قاشق چایخوری

 

نشاسته ذرت


 1 و 1/2 قاشق سوپخوری                         


 آب


1/2 پیمانه


شکر


4 قاشق سوپخوری


خامه صبحانه


1/2 پیمانه


پودر ژلاتین


1 قاشق مرباخوری



 

مواد لازم برای سس دسر خامه شاتوتی :




شاتوت


 1 پیمانه


 شیر


 3 پیمانه

 

نشاسته ذرت


1 قاشق سوپخوری

 

شکر


 3 قاشق سوپخوری                


شاتوت برای تزئین                          


چند عدد



 

طرز تهیه دسر خامه شاتوتی :

 

 


در قابلمه ای مناسب شکر، آرد و نشاسته ذرت را بریزید و مخلوط کنید. به آنها شیر را هم اضافه کنید و هم بزنید تا ترکیب شوند.

 

 

حالا این ترکیب را روی حرارت ملایم قرار دهید، دائم هم بزنید تا غلیظ شوند. سپس آن را از روی حرارت برداشته، وانیل و خامه را هم به آن افزوده، هم بزنید.

 

 

ژلاتین را با آب مخلوط کرده وروی بخار آب کتری بگذارید تا ژلاتین در آب حل شود (روش بن‌ماری). ژلاتین را به مواد بالا اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود. حالا آنها را در ظرفی ریخته، در یخچال قرار دهید تا کمی سفت شود.

 

 

در این فاصله سس شاتوت را آماده کنید. برای تهیه سس، شاتوت را در دستگاه غذاساز ریخته و پوره کنید. شکر و نشاسته ذرت را به آن اضافه کنید و روی حرارت قرار دهید. آنها را هم بزنید تا کمی غلیظ شوند.

 

 

مقداری از دسر بسته شده را در گیلاس‌های پایه دار یا ظرف دلخواه بریزید. روی آن مقداری سس شاتوت بریزید. چند عدد شاتوت روی آن بچینید و دوباره مقداری از مواد دسر روی آن ریخته و با سس و میوه شاتوت تزئین کنید. مدتی دسر را در یخچال بگذارید تا خنک شود، سپس آن را سرو کنید.



 

نکاتی برای تهیه دسر خامه شاتوتی :

 


اگر می خواهید برای خود و مهمانانتان سنگ تمام بگذارید، یک لایه اول این دسر را ژله شاه توت یا بلوبری درست کنید بعد دسر را روی آن بریزید. به این صورت دسر شما سه رنگ می شود.

 



منبع :       مجله آشپزی مثبت - bartarinha.ir


دیگر اخبار
طرز تهیه لوز بادام(شیرینی مخصوص عید نوروز) طرز تهیه لوز بادام(شیرینی مخصوص عید نوروز)

 شیرینی لوز یکی از شیرینی‌های سنتی مخصوص عید نوروز است و شامل لوز نارگیل، لوز بادام، لوز پسته و ... میشود. با طرز تهیه لوز بادام آشنا شوید.

ادامه خبر ...
طرز تهیه الویه رژیمی طرز تهیه الویه رژیمی

پایگاه اینترنتی امور طرز تهیه الویه رژیمی  و سایر غذاهای رژیمی  را برای افرادی که با معضل اضافه وزن روبرو هستند، فراهم کرده است.

ادامه خبر ...
طرز تهیه شیرینی نعلی طرز تهیه شیرینی نعلی

دوستای عزیزم امور ، سعی کرده برای عید نوروز آموزشهای تهیه شیرینی های ساده و کاربردی و البته بسیار خوشمزه رو براتون بذاره

ادامه خبر ...
شکلات شکلات

وب سایت امور برای شما عزیزان طرز تهیه پشمک شکلاتی را آماده کرده است با ما همراه باشید

ادامه خبر ...
ضد عفونی کردن سبزیجات تابستانی با محلول خانگی ضد عفونی کردن سبزیجات تابستانی با محلول خانگی

ضد عفونی کردن سبزیجات تابستانی و میوه جات با محلول خانگی و نحوه شستن تمیز سبزیجات و میوه ها در وب سایت امور....با ما همراه باشید 

ادامه خبر ...
طرز تهیه بستنی  آووکادو و لیمو رژیمی طرز تهیه بستنی آووکادو و لیمو رژیمی

پایگاه اینترنتی امور طرز تهیه بستنی آووکادو و لیمو رژیمی  و سایر غذاهای رژیمی  را برای افرادی که با معضل اضافه وزن روبرو هستند، فراهم کرده است.

ادامه خبر ...
غذاهای چاق کننده درفصل تابستان غذاهای چاق کننده درفصل تابستان

تابستان است , پشت خانه و بسياري از غذاهاي سرخ‌شده، سالاد سيب‌زميني، بستني‌ها، هات‌داگ و نوشيدني‌ها مواد غذايي هستند که در تابستان طرفداران بيشتري پيدا مي‌کنند.

ادامه خبر ...
تزیین هندوانه شب یلدا تزیین هندوانه شب یلدا

هندوانه شاخص ترین میوه ی شب یلداست ومی دانیم که طبق آداب وسنن قدیمیان اگر در این شب چیزهای دیگر کمتر مصرف شوند ویا اصلا خورده نشوند ،هندوانه از اقلامی است که خورده خواهد شد.

ادامه خبر ...
کاهش درد قاعدگی با داروهای گیاهی کاهش درد قاعدگی با داروهای گیاهی

دردهای قاعدگی با آنکه دردی طبیعی محسوب می شود اما گاهی شدید تحمل آن غیرممکن است. خصوصا که هر ماه این سیکل تکرار می شود و مسلما درد هم هرماه باید تحمل شود.

ادامه خبر ...
تهیه کیک اسفنجی ساده و پایه تهیه کیک اسفنجی ساده و پایه

کیک اسفنجی دستور های مختلفی داره و با دستور های  مختلف میشه تهیه کرد و مسلماً در بین خودشون بافت های متفاوتی دارن. این کیک که امروز قرار میدم کیکی هست که هم خیلی خیلی ساده تهیه میشه و آسونه و همچنین از نظر من اونقدر مزه خوبی داره که حتی لازم نیست در کنارش از چاشنی مثل خامه استفاده بشه و میتونه با چای یا شیر یک عصرانه خوشمزه است.

ادامه خبر ...
پردیس چاپگر باران

کارتریج ایرانی

ثبت آگهی منطبق با الگوریتم گوگل

آگهی ویژه,ثبت آگهی

دفاع شخصی کاربردی

دفاع شخصی کاربردی

آگهی رایگان

آگهی رایگان/درج آگهی تبلیغاتی

بانک اطلاعات مشاغل و اصناف

جامع ترین بانک اطلاعات کشور

خانه سالمندان یارین

خانه سالمندان / خانه سالمندان در پاسداران / مرکز سالمندان یارین

دسته بندی محصولات
دسته بندی آگهي ها
شارژ و تعمیر کارتریج

شارژ وتعمیر کارتریج لیزری

آگهی رایگان

آگهی رایگان

کانال دفاع شخصی حرفه ای

دفاع شخصی