پنج شنبه 14 اردیبهشت 1396

چگونه با تست انگشت خمیر نان را امتحان کنیم

درست کردن خمیر نان به صورت مطلوب نیاز به ریزه کاری هایی ظریف و نکات قابل توجهی دارد که برای شما عزیزان این نکات توسط وب سایت امور آموزش داده می شود ... با ما همراه باشید 

پختن نان در خانه باعث می شود که از طعم و مزه نان تازه لذت ببرید

 

پختن نان در خانه باعث می شود که از طعم و مزه نان تازه لذت ببرید و همچنین روی موادی که در داخل نان وجود دارد کنترل داشته باشید. پخت خانگی نان همچنین باعث می شود که مواد تشکیل دهنده و تکنیک هایی که در نانوایی ها معمول نیست را آزمایش کنید.


پختن بسیاری از نان ها را می توانید به سرعت یاد بگیرید. برای یک نانوای تازه کار تعیین زمانی که خمیر آماده پختن است، کار دشواری است. تست انگشت خمیر یا ضربه زدن با یک وسیله نوک تیز یکی از گزینه هایی است که به شما اجازه می دهد بفهمید چه زمانی خمیرتان خوب ور آمده است.

 

خمیر نان را باید خوب ورز دهید تا گلوتن در آن ایجاد شده و یک نان نرم حاصل شود 



قبل از ور آمدن

 


خمیر نان احتیاج دارد که خوب آن را ورز دهید تا گلوتن در آن ایجاد شده و یک نان نرم حاصل شود.


تشخیص این که چقدر زمان برای ورز دادن خمیر کافی است کار دشواری است، اما می توانید 10 تا 12 دقیقه پس از ورز دادن، محکم با انگشت به آن ضربه بزنید. اگر روی خمیر ترک عمیقی ایجاد شد باید به ورز دادن آن ادامه دهید اما اگر خمیر به سرعت به حالت اول برمی گردد (شکاف را پر می کند) برای اولین ور آمدن آماده است.

 

برای مطالعه بیشتر : 

 

         تکنیک های مهم آشپزی و شیرینی پزی       


 

اگر جای انگشت ها روی خمیر باقی ماند می توانید خمیر را چانه گرفته و استراحت دهید



اولین تست انگشت

 


خمیر نان معمولاً در دو مرحله ور می آید. اولین بار در داخل کاسه یا نایلون است پس از اینکه خمیر را مخلوط کردید. پس از آن خمیر آماده است که چانه بگیرید و به آن شکل دهید. برای اینکه ببینید خمیر به درستی ور آمده دو تا از انگشتان تان را تا بند دوم آن در خمیر فرو کنید.


اگر جای انگشتان تان در خمیر به سرعت پر شد، لازم است که به خمیر زمان بیشتری برای ور آمدن بدهید. اگر جای انگشت ها روی خمیر باقی می ماند می توانید خمیر را چانه گرفته و استراحت دهید تا برای تست دوم آماده شود.


 

 

می توانید زمانی که خمیر در حال ور آمدن است آن را برای بار دوم تست کنید


 

دومین تست انگشت

 


دومین ور آمدن خمیر در ظرف مخصوص پخت نان یا سینی ای که چانه ها را قرار داده اید، اتفاق می افتد. حجم خمیر افزایش پیدا می کند و عطر و طعم مخمر در آن کاهش پیدا می کند.


اگر خمیر را خیلی در این مرحله نگه دارید و زیاد ور بیاید ممکن است در فر پف آن بخوابد و بیش از حد متراکم شود. می توانید زمانی که خمیر در حال ور آمدن است آن را برای بار دوم تست کنید. با نوک انگشت خود به آرامی قرص نان را لمس کنید، اگر روی آن فرورفتگی کم عمقی باقی ماند، خمیر برای پخت آماده است.



 

انگشت بهترین روش برای خمیری است که در آنها مقداری مایه خمیر استفاده شده است


ملاحظات

 


تست انگشت بهترین روش برای خمیر نان هایی است که در آنها مقدار متوسطی مایه خمیر استفاده شده است و برای خمیر هایی با هیدراتاسیون بالا مثل خمیر سیاباتا یا باگت جواب نمی دهد. این خمیرها حتی زمانی که برای پخت آماده هستند هم چسبنده اند.


خمیر مرطوبی که آماده پخت است، نباید وقتی به آن دست می زنید از هم باز شود، حتی اگر چسبنده باشد. برای این نوع خمیر می توانید از آزمون شیشه پنجره استفاده کنید و برای تعیین قدرت چسبندگی آن قدر آن را بکشید تا بسیار نازک شود.

 


برای مطالعه بیشتر : 


 

         تکینیک های پخت نان و کیک       


منبع : phow.ir



دیگر اخبار
شیرینی اسکاتلندی شیرینی اسکاتلندی

برای شما خانم ها و کدبانوهای ایرانی نحوه ی پخت شیرینی اسکاتلندی را در این قسمت از سایت امور قرار داده ایم امیدوارم لحظاتتان به کام باشد

ادامه خبر ...
طرز صحیح شستن خاکشیر طرز صحیح شستن خاکشیر

خاکشیر یکی از شربت های سنتی ما ایرانیان است که برای رفع تشنگی روزه داران بسیار مفید است. خاکشیر املاح و شن ریزه هایی دارد که اگر به درستی شسته نشود می تواند برای شما مشکلاتی ایجاد کند.

ادامه خبر ...
5 گام برای خوردن بهترین سحری 5 گام برای خوردن بهترین سحری

سحری وعده ای بسیار مهم در ماه رمضان است که نباید ان را نادیده بگیریم. با توجه به آنکه امروز این ماه شروع شده است باید دقت داشته باشیم که چگونه می توان بهترین سحری را برای ماه رمضان استفاده کرد

ادامه خبر ...
طرز تهیه چیپس سیب رژیمی طرز تهیه چیپس سیب رژیمی

پایگاه اینترنتی امور طرز تهیه چیبس سیب رژیمی  و سایر غذاهای رژیمی  را برای افرادی که با معضل اضافه وزن روبرو هستند، فراهم کرده است.

ادامه خبر ...
بابونه بابونه

در طبیعت گیاهان زیادی وجود دارد که خواص دارویی مفیدی دارند، اما بابونه از معدود گیاهانی است که طیف وسیعی از اثرات مفید دارویی را در برمی‌گیرد. ضمن آن که مصرف آن بسیار ساده بوده و دارای بو و طعم مطبوعی است.

ادامه خبر ...
طرز تهیه لوز گردو(شیرینی مخصوص عید نوروز) طرز تهیه لوز گردو(شیرینی مخصوص عید نوروز)

شیرینی لوز از شیرینی های مجلسی و البته گرانقیمت اذربایجانه ... با ما همراه باشید تا به شما کاربران عزیز طرز تهیه این شیرینی بسیار خوشمزه را آموزش دهیم

ادامه خبر ...
آموزش تصویری مرحله به مرحله راحت پاک کردن میگو آموزش تصویری مرحله به مرحله راحت پاک کردن میگو

آموزش تصویری پاک کردن میگو روش های پاک کردن میگو ... با ما همراه شوید تا مرحله به مرحله پاک کردن میگو را به شما آموزش دهیم.

ادامه خبر ...
چیز کیک شکلاتی چیز کیک شکلاتی

آموزش طرز تهیه چیز کیک شکلاتی خوشمزه و مجلسی با پایه کیک  و دستور تهیه چیزکیک مجلسی و خوشمزه در منزل، با ماه همراه باشید

ادامه خبر ...
کاپ کیک کاپ کیک

وب سایت امور برای شما عزیزان طرز تهیه کیک لیوانی رژیمی آماده کرده است...با ما همراه باشید

ادامه خبر ...
دانستنی های آشپزی با «جیمز مارتین» دانستنی های آشپزی با «جیمز مارتین»

در این مطلب ترفند ها و نکاتی را از جیمز مارتین (James Martin) سرآشپز و شخصیت تلویزیونی معروف بریتانیایی بیان می کنیم تا با رعایت این نکات از آشپزی بیش از پیش لذت ببرید.

ادامه خبر ...
پردیس چاپگر باران

کارتریج ایرانی

ثبت آگهی منطبق با الگوریتم گوگل

آگهی ویژه,ثبت آگهی

دفاع شخصی کاربردی

دفاع شخصی کاربردی

آگهی رایگان

آگهی رایگان/درج آگهی تبلیغاتی

بانک اطلاعات مشاغل و اصناف

جامع ترین بانک اطلاعات کشور

خانه سالمندان یارین

خانه سالمندان / خانه سالمندان در پاسداران / مرکز سالمندان یارین

دسته بندی محصولات
دسته بندی آگهي ها
شارژ و تعمیر کارتریج

شارژ وتعمیر کارتریج لیزری

آگهی رایگان

آگهی رایگان

کانال دفاع شخصی حرفه ای

دفاع شخصی