شنبه 06 آبان 1396

زندگینامه حضرت ابراهیم علیه السلام|ابراهیم و نشانه ای از رستاخیز

یكی ازعلومی كه قرآن كریم بی اندازه بدان توجه نموده است تاریخ است،و  هدف قرآن ازبیان تاریخ گذشته هدایت انسان است.به همین منظور قصد داریم در این صفحه از پایگاه اینترنتی امور به ابراهیم و نشانه ای از رستاخیز بپردازیم.

تاریخ انبیاء (از آدم خلیفة اللّه (ع) تا خاتم رسول اللّه (ص))



ابراهیم و نشانه ای از رستاخیز





آری، قلب ابراهیم لبریز از ایمان به پروردگار و سرشار از اعتقاد و اعتماد به قدرت خالق یکتا بود، به آنچه که درباره قیامت و زنده شدن مردگان به او وحی شده بود، ایمان داشت. ولی او مشتاق بود به ایمان و بصیرت خویش بیفزاید و اعتماد و یقینش بیشتر گردد و آیات رستاخیز را درک کند و برهان روشن قیامت را به چشم خود ببیند، لذا از پروردگار خود خواست تا به او نشان دهد که چگونه مردگان را زنده می کند؟


خدای تعالی به ابراهیم وحی نمود؛


«مگر اعتقاد به قیامت نداری؟»


ابراهیم پاسخ داد؛


«چرا ایمان دارم، ولی می خواهم دلم سرشار از ایمان و یقین و باور گردد و به عالی ترین مرحله یقین برسد».


خداوند به او فرمود؛


«چهار پرنده را بگیر و سر آنها را ببر، و سپس گوشت بدن آنها را بکوب و درهم بیامیز، آنگاه گوشت کوبیده شده را به چهار قسمت کن و هر کدام را به روی کوهی قرار بده و سپس آنها به اذن خدا به سوی خود بخوان.»



ابراهیم طبق فرمان خداوند چهار پرنده را که گویند (خروس، طاووس، اردک و کلاغ)(2)بوده گرفت و کشت و گوشت بدن آنها را با هم مخلوط کرد و به چهار قسمت


[90]

تقسیم کرد و هر قسمت را روی کوهی قرار داد، آنگاه کمی دورتر رفت و منقارهای آن چهار پرنده را در دست گرفت، و صدا زد؛ «ای پرندگان! به اذن خدا زنده شوید و به نزد من پرواز کنید.»(1)



در همان لحظه گوشتهای مخلوط شده پرندگان از هم جدا شد و به طرف ابراهیم حرکت کردند و به منقارهای خود پیوستند و روح در بدن آنها دمیده شد. ابراهیم با چشم خود صحنه معاد و زنده شدن مردگان را دید و در نهایت شگفتی متوجّه دانه هایی که روی زمین ریخته بود شد که پرندگان به خوردن آنها مشغولند.



قلب ابراهیم سرشار از اطمینان و باور گردید، سخن قلبش را به زبان آورد و گفت؛


«آری، خداوند بر همه چیز تواناست و زنده شدن مردگان پس از مرگ به دست اوست، خدایی که هم از ذرّه های بدن مردگان آگاه است و هم توانایی بر جمع کردن آنها را دارد.»(2)



2 - سرگذشت پیامبران، ص 39؛ علل الشّرایع، ص 195؛ خصال، ص 127 آمده که آن چهار پرنده (طاووس، باز، مرغابی و خروس) بوده است.1 - علل الشّرایع، ص 195.2 - مجمع البیان، ج 2، ص 373.








دیگر اخبار
زندگینامه اصحاب سِبت|پیمان شکنان سودجو زندگینامه اصحاب سِبت|پیمان شکنان سودجو

یكی ازعلومی كه قرآن كریم بی اندازه بدان توجه نموده است تاریخ است،و  هدف قرآن ازبیان تاریخ گذشته هدایت انسان است.به همین منظور قصد داریم در این صفحه از پایگاه اینترنتی امور به پیمان شکنان سودجو بپردازیم.

ادامه خبر ...
حدیث درباره حکومت حدیث درباره حکومت

حدیث اصطلاحی در فرهنگ اسلامی و علوم دینی است که بیانگر سخنان نقل شده از زبان پیامبر(ص) و دیگر معصومین(ع) یا حاکی از رفتار و سلوک ایشان باشد.

ادامه خبر ...
زندگینامه پیامبر اکرم (ص)|فاطمه میوه بهشتی زندگینامه پیامبر اکرم (ص)|فاطمه میوه بهشتی

یكی ازعلومی كه قرآن كریم بی اندازه بدان توجه نموده است تاریخ است،و  هدف قرآن ازبیان تاریخ گذشته هدایت انسان است.به همین منظور قصد داریم در این صفحه از پایگاه اینترنتی امور به فاطمه میوه بهشتی بپردازیم.

ادامه خبر ...
زندگی نامه حضرت علی (ع)|خلافت ابوبكر زندگی نامه حضرت علی (ع)|خلافت ابوبكر

پایگاه اینترنتی امور به مناسبت فرارسیدن روز پدر و ولادت حضرت علی (ع) به بررسی مفصل زندگینامه مولایمان حضرت علی پرداخته است ... در این قسمت به بررسی "خلافت ابوبكر" میپردازیم... با ما همراه باشید

ادامه خبر ...
زندگینامه حضرت موسی (ع)|حکایتی از لحظه تولّد موسی علیه السلام زندگینامه حضرت موسی (ع)|حکایتی از لحظه تولّد موسی علیه السلام

یكی ازعلومی كه قرآن كریم بی اندازه بدان توجه نموده است تاریخ است،و  هدف قرآن ازبیان تاریخ گذشته هدایت انسان است.به همین منظور قصد داریم در این صفحه از پایگاه اینترنتی امور به حکایتی از لحظه تولّد موسی علیه السلام بپردازیم.

ادامه خبر ...
دعا برای سلامتی پدر و مادر دعا برای سلامتی پدر و مادر

اصرار در دعا سبب رستگاری انسان شده و بسیاری از بلایا توسط دعا کردن برطرف می‌شود،دعا برای سلامتی پدر و مادر یکی از این دعاها است

ادامه خبر ...
زندگینامه حضرت عیسی(ع)|پاداش سیر کردن حیوان گرسنه زندگینامه حضرت عیسی(ع)|پاداش سیر کردن حیوان گرسنه

یكی ازعلومی كه قرآن كریم بی اندازه بدان توجه نموده است تاریخ است،و  هدف قرآن ازبیان تاریخ گذشته هدایت انسان است.به همین منظور قصد داریم در این صفحه از پایگاه اینترنتی امور به پاداش سیر کردن حیوان گرسنه بپردازیم.

ادامه خبر ...
حدیث در مورد طول عمر حدیث در مورد طول عمر

حدیث اصطلاحی در فرهنگ اسلامی و علوم دینی است که بیانگر سخنان نقل شده از زبان پیامبر(ص) و دیگر معصومین(ع) یا حاکی از رفتار و سلوک ایشان باشد.

ادامه خبر ...
حدیث درباره دروغگویی حدیث درباره دروغگویی

حدیث اصطلاحی در فرهنگ اسلامی و علوم دینی است که بیانگر سخنان نقل شده از زبان پیامبر(ص) و دیگر معصومین(ع) یا حاکی از رفتار و سلوک ایشان باشد.

ادامه خبر ...
چرا برای فاطمیه دو تاریخ ذکر شده است چرا برای فاطمیه دو تاریخ ذکر شده است

تاریخ شهادت حضرت زهرا(س)در روایات مختلفی متفاوت است و از چهل روز تا شش ماه بعد از رحلت پیامبر(ص) بیان شده است. اما میان علمای شیعه، دو احتمال معتبر است: هفتاد و پنج روز بعد از رحلت پیامبر(ص) یا نود و پنج روز بعد از رحلت ایشان.

ادامه خبر ...
پردیس چاپگر باران

کارتریج ایرانی

ثبت آگهی منطبق با الگوریتم گوگل

آگهی ویژه,ثبت آگهی

دفاع شخصی کاربردی

دفاع شخصی کاربردی

آگهی رایگان

آگهی رایگان/درج آگهی تبلیغاتی

بانک اطلاعات مشاغل و اصناف

جامع ترین بانک اطلاعات کشور

خانه سالمندان یارین

خانه سالمندان / خانه سالمندان در پاسداران / مرکز سالمندان یارین

دسته بندی محصولات
دسته بندی آگهي ها
شارژ و تعمیر کارتریج

شارژ وتعمیر کارتریج لیزری

آگهی رایگان

آگهی رایگان

کانال دفاع شخصی حرفه ای

دفاع شخصی