چهار شنبه 17 آبان 1396

حضرت محمّد صلی الله علیه و آله

یكی ازعلومی كه قرآن كریم بی اندازه بدان توجه نموده است تاریخ است،و  هدف قرآن ازبیان تاریخ گذشته هدایت انسان است.به همین منظور قصد داریم در این صفحه از پایگاه اینترنتی امور به حضرت محمّد صلی الله علیه و آله بپردازیم.

نور خدا عیان ز وجود محمّد است * ایجاد ما یشاء ز جود محمّد است


شد ما سوا برای وجودش تمام خلق * چون بودِ ما سوا همه بودِ محمّد است



دین موسی بازیچه دست یهودیان شد و دین عیسی بازیچه دست پدران روحانی قرار گرفت و وسیله ای شد برای سوء استفاده و غلط آموزی و قدرت در مقابل مشکلات مردم. بُت پرستی و گاو پرستی و... افزایش یافت و تا جایی که پرستش آلات تناسلی در بین مردم جاهل رواج یافت. جهان در گمراهی و تباهی فرو رفت، سیاهی همه جا را فرا گرفت.(1)

دیگر راهنمایی برای مردم فرستاده نشد. سرزمین حجاز میدان مبارزه قبایل مختلف شد. استثمار طبقاتی ایجاد شد. مردم در فلاکت کشیده شدند، همه جا شرک و گمراهی پدید آمد. قوم عرب، جاهلیت، تجاوزگری و وحشی گری را شجاعت و افتخار قومش

[383]

می دانست، دختران را آزار می دادند و دختران را نوعی ننگ برای خود می دانستند.



خداوند خواست تا در این تاریکی و ظلمت بر سر این بیراهه، نوری تابناک و خورشید درخشان قرار دهد. او خواست تا مردی از نور با قدرتی از نور هدایت مردم جاهل را به عهده گیرد، و آن انسانهای فریب خورده را هدایت نماید.


نور پاک محمّدی را خداوند در آدم علیه السلام به ودیعه گذاشته بود، تا در نسل خاصی از پدران و مادران منتقل شود. از روز اول خلقت، نور وجود پیامبر صلی الله علیه و آله در پیشانی آدم و اجداد حضرت نمایان بود. و درخشش آن به حدی بود که مردم مبهوت می ماندند و علت آن را جستجو می کردند.(1)



این نور نسل به نسل منتقل شد تا به هاشم پدر عبدالمطلب رسید و درخشش بیشتری یافت. از آنجا که ظهور نور محمّدی نزدیک شده بود هرجا که هاشم می رفت سنگ ها و کوه ها و تمام مخلوقات پروردگار، ولادت پیامبر را به او بشارت می دادند. مردم نیز از دیدن نور پیشانی هاشم متحیر می شدند ولی علت را نمی دانستند.



پس از آن نور پیامبر صلی الله علیه و آله از هاشم به عبدالمطلب و از او به فرزندش عبداللّه منتقل شد. هنگام تولد عبداللّه نوری از صورتش ساطع شد که به آسمان ها رسید، و از کودکی در پیشانی وی نورانیت عجیبی جلوه گر بود.



هرچه عبداللّه به 20 سالگی نزدیک تر می شد نور پیشانی اش درخشندگی بیشتری می یافت، تا آنجا که شب ها فضا را روشن می کرد.(2)



1 - همان، ص 284.1 - بحارالانوار، ج 15.2 - همان.
 
 

دیگر اخبار
زندگینامه پیامبر اکرم (ص)|هجرت به حبشه زندگینامه پیامبر اکرم (ص)|هجرت به حبشه

یكی ازعلومی كه قرآن كریم بی اندازه بدان توجه نموده است تاریخ است،و  هدف قرآن ازبیان تاریخ گذشته هدایت انسان است.به همین منظور قصد داریم در این صفحه از پایگاه اینترنتی امور به هجرت به حبشه بپردازیم.

ادامه خبر ...
زندگینامه حضرت سلیمان (ع)|سلیمان و مورچگان زندگینامه حضرت سلیمان (ع)|سلیمان و مورچگان

یكی ازعلومی كه قرآن كریم بی اندازه بدان توجه نموده است تاریخ است،و  هدف قرآن ازبیان تاریخ گذشته هدایت انسان است.به همین منظور قصد داریم در این صفحه از پایگاه اینترنتی امور به سلیمان و مورچگان بپردازیم.

ادامه خبر ...
حدیث در مورد انصاف حدیث در مورد انصاف

حدیث اصطلاحی در فرهنگ اسلامی و علوم دینی است که بیانگر سخنان نقل شده از زبان پیامبر(ص) و دیگر معصومین(ع) یا حاکی از رفتار و سلوک ایشان باشد.

ادامه خبر ...
حدیث درباره عالم|حدیث در مورد احترام به علما حدیث درباره عالم|حدیث در مورد احترام به علما

حدیث اصطلاحی در فرهنگ اسلامی و علوم دینی است که بیانگر سخنان نقل شده از زبان پیامبر(ص) و دیگر معصومین(ع) یا حاکی از رفتار و سلوک ایشان باشد.

ادامه خبر ...
زندگی نامه امام هادی علیه السلام زندگی نامه امام هادی علیه السلام

تولد امام دهم شيعيان حضرت امام علی النقی (ع ) را نيمه ذيحجه سال 212 هجری قمری نوشته اند . پدر آن حضرت ، امام محمد تقی جوادالائمه (ع ) و مادرش سمانه از زنان درست کردار پاکدامنی بود که دست قدرت الهی او را برای تربيت مقام ولايت و امامت مأمور کرده بود

ادامه خبر ...
زندگینامه حضرت موسی (ع)|مکالمه خدا با مردم زندگینامه حضرت موسی (ع)|مکالمه خدا با مردم

یكی ازعلومی كه قرآن كریم بی اندازه بدان توجه نموده است تاریخ است،و  هدف قرآن ازبیان تاریخ گذشته هدایت انسان است.به همین منظور قصد داریم در این صفحه از پایگاه اینترنتی امور به مکالمه خدا با مردم بپردازیم.

ادامه خبر ...
زندگی نامه حضرت آدم علیه السلام|توبه آدم علیه السلام زندگی نامه حضرت آدم علیه السلام|توبه آدم علیه السلام

یكی ازعلومی كه قرآن كریم بی اندازه بدان توجه نموده است تاریخ است،و  هدف قرآن ازبیان تاریخ گذشته هدایت انسان است.به همین منظور قصد داریم در این صفحه از پایگاه اینترنتی امور به ماجرای توبه حضرت آدم (ع)  بپردازیم.

ادامه خبر ...
زندگینامه ارمیاء نبی علیه السلام|بنی اسرائیل پیامبر خود را به زنجیر کشیدند زندگینامه ارمیاء نبی علیه السلام|بنی اسرائیل پیامبر خود را به زنجیر کشیدند

یكی ازعلومی كه قرآن كریم بی اندازه بدان توجه نموده است تاریخ است،و  هدف قرآن ازبیان تاریخ گذشته هدایت انسان است.به همین منظور قصد داریم در این صفحه از پایگاه اینترنتی امور به بنی اسرائیل پیامبر خود را به زنجیر کشیدند بپردازیم.

ادامه خبر ...
سهام عدالت سهام عدالت

در این مطلب از پایگاه اینترنتی امور،اطلاعات جامع و مفیدی در خصوص سهام عدالت و موضوعات مرتبط با آن فراهم شده است.

ادامه خبر ...
احادیث در مورد زهد|حدیث زهد احادیث در مورد زهد|حدیث زهد

حدیث اصطلاحی در فرهنگ اسلامی و علوم دینی است که بیانگر سخنان نقل شده از زبان پیامبر(ص) و دیگر معصومین(ع) یا حاکی از رفتار و سلوک ایشان باشد.

ادامه خبر ...
پردیس چاپگر باران

کارتریج ایرانی

ثبت آگهی منطبق با الگوریتم گوگل

آگهی ویژه,ثبت آگهی

دفاع شخصی کاربردی

دفاع شخصی کاربردی

آگهی رایگان

آگهی رایگان/درج آگهی تبلیغاتی

بانک اطلاعات مشاغل و اصناف

جامع ترین بانک اطلاعات کشور

خانه سالمندان یارین

خانه سالمندان / خانه سالمندان در پاسداران / مرکز سالمندان یارین

دسته بندی محصولات
دسته بندی آگهي ها
شارژ و تعمیر کارتریج

شارژ وتعمیر کارتریج لیزری

آگهی رایگان

آگهی رایگان

کانال دفاع شخصی حرفه ای

دفاع شخصی