تعمیر پرینتر لیزری
پایگاه اطلاع رسانی رهبر انقلاب در توئیتی خطاب به حسن روحانی نوشت: به روحانی گفته ام که بیان شاخصهای کلان و آمارهای غیرقابل خدشه خوب است،اما بهرحال در معیشت مردم در کوتاه مدت و میان مدت اثر نمی گذارد.
به گزارش امور،پایگاه اطلاع رسانی رهبر انقلاب در توئیتی خطاب به روحانی نوشت: به روحانی گفته ام که بیان شاخصهای کلان و آمارهای غیرقابل خدشه خوب است،اما بهرحال در معیشت مردم در کوتاه مدت و میان مدت اثر نمی گذارد.
کتاب «ایران بین دو انقلاب» اثر «یرواند آبراهامیان»، ترجمهی «کاظم فیروزمند»، «حسن شمسآوری» و «محسن مدیر شانهچی» است
این کتاب جلد اول خاطرات رییس جمهور است که دربردارنده خاطرات وی از ۱۳۴۱ تا پیروزی انقلاب است.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به اینکه مصوبه مجلس در مورد سقف حقوق مدیران توسط مجمع رد شده است توضیحاتی در خصوص حقوق رئیس جمهور داد.
کتاب امپراطوری وحشت از سری کتابهای «نیمه پنهان» جلد 46 تلاشی است در جهت روشنگری تاریخی، پیرامون عملکرد جنایتکارانی که امروز با وقاحت مدعی می شوند
پس از بی مهری ممتد مردم عصر حضور، به دوره غیبت نزدیک شدیم؛ یک دوره 69 ساله غیبت صغرا، زمینه ساز غیبت کبرا شد. سپس دوران طولانی غیبت کبرا شروع شد. از ایات و روایات زیادی بر می آید که قبل از ظهور کبرای امام زمان هم یک دوره ظهور صغرا طراحی شده است.
آیتالله طالقانی هم در حوزهی نظر و اندیشه و هم در عرصهی عمل اجتماعی دارای سعه صدر و وسعت مشرب بود و اهل مدارا. به همین سبب، با جریانهای گوناگون فکری و رهبران حرکتهای سیاسی مبارزاتی تعامل داشت و در آراء، آرمانها و نگرشهای آنان تأمل میکرد ادامه خبر ...
ستاد اجرایی فرمان امام، نهادی (غیر وابسته به دولت) در ایران است که به فرمان روحالله خمینی تأسیس شده و اکنون نیز بهطور مستقیم زیر نظر رهبر جمهوری اسلامی ایران اداره میشود.
شرح و بررسی جنبشهای دانشجویی از زمان تاسیس دانشگاه تهران (سال 1316) تا انقلاب اسلامی (1357) موضوع اصلی این کتاب است
حکایت ربوده شدن 4 دیپلمات ایرانی و اسارت آن ها،مخصوصا حاج احمد متوسلیان در لبنان در این 3 دهه پیچیده و خواندنی است.