خدمات ساختمانی > امور تاسیساتی و خدمات > پیچ-کردن-سنگ-نما-و-مقاوم-سازی-سنگ-نما-راپل-کو
پیچ کردن سنگ نما و مقاوم سازی سنگ نما راپل کو
چاپ صفحه
تعداد بازدید: 468
نام/شرکت : بهروز غلامی
تلفن تماس: 09216517348
موقعیت: تهران - تهران
آدرس: تهران-کلیه مناطق
اعتبار : نا محدود
<
>

پیچ کردن سنگ نما و مقاوم سازی سنگ نما راپل کو

 

پیچ کردن سنگ ساختمان ,نصب سنگهای افتاده از نمای ساختمان اجرای پیچ رولپلاک نما و پیچ کردن سنگ ساختمان و نصب سنگهای افتاده از نمای ساختمان با طناب راپل و بدون داربست با پیچ 5 سانتی متری گالوانیزه تمامی خدمات تعمیر سنگهای نما و پیچومهره سنگهای افتاده و سقوط کرده از نما پیچ کردن سنگ ساختمان (نمای سنگی): یکی از مزایای این روش یعنی کار با طناب و بدون داربست برای محکم کاری سنگهای ساختمان اینست که مانع از رفت و آمد عابرین نمیشویم و مزاحمتی برای وسایل نقلیه و همسایگان ندارد علت ریزش سنگهای ساختمان : علت و دلیل پیچ کردن سنگ در نمای ساختمان اینست که بعد از مدتی سنگهای نما دچار ریزش و سقوط میشوند نشست ساختمان؛ ۱-اولین دلیل در ساختمان های نوساز نشست ساختمان میباشد؛یعنی بار زیاد ساختمان و تعداد طبقات باعث میشود به سنگهای نما فشار آمده و یک یا چند سنگ از نما بیرون بزند و باعث خسارات جبران ناپذیری بشود. معمولا این نشستها باعث ترکهایی در سنگهای نما میشود که در نما قابل رویت میباشد سیمان خشک؛ ۲-در این روش سنگ کار نما برای سرعت بخشیدن در اجرای سنگکاری نما بعد از ریختن ملات پشت سنگ روی آن سیمان خشک میپاشد, سیمان خشک باعث میشود که آب ملات کشیده شده و ملات زودتر خشک شود و سرعت سنگکاری بالا میرود.

 

 

این کار روند استاندارد سنگ کاری را خراب میکند و از حالت استاندارد خارج میشود اسکوپ نکردن سنگ نما؛ ۳-در روش اسکوپ سنگ نما در قدیم سنگهای کوچکی را بوسیله چسب سنگ به پشت سنگها میچسباندن که به اینکار لقمه میگفتند در سالهای اخیر این روش فرق کرد بدین صورت که شیارهایی در پشت سنگ بوسیله فرز ایجاد میکنند و سیمهای مفتول در آن کارگذاری میکنند و بعد در نما گذاشته و ملات را پشت آن میریزند اینکار باعث میشود که سیمهای مفتول درگیر ملات و در نتیجه اسکوپ شوند. باید بخاطر داشت حتما سیم مفتول باید از جنس گالوانیزه و ضد زنگ استفاده شود. پیچ کردن سنگ ساختمان با پیچ های مخصوص گالوانیزه: خیلی مهم است که چه پیچی در نمای ساختمان بکار گیریم؟ پیچ مصرفی در نما؛ معمولا پیچ هایی در نمای ساختمان بکار میرود که ضد زنگ باشد و گالوانیزه! زیرا نمای ساختمان در معرض باران و تابش نور مستقیم خورشید است و باید از مصالح مرغوب استفاده کرد. پیچ ها باید به اندازه ملات پشت سنگ کارگذاری بشود ملات پشت سنگ نما معمولا بطور استاندارد ۳ تا ۴ سانت ریخته میشود. رول پلاک مصرفی در نما؛ رولپلاک هایی که در نما باید کار شود حتما باید از جنس پلاستیک درجه یک باشد رولپلاک هایی با مارک های تک و کاسپین در بازار موجود میباشد که از مواد درجه یک تولید میشود ته این رول پلاک ها دو باز شونده دارد که هنگام بستن پیچ آنها باز میشود و باعث نگهداری بهتر سنگ نما میشود. مته برای سوراخکاری سنگ نما:

 

 

معمولا برای سوراخکاری سنگ نما و مقاوم سازی سنگ در نما ی ساختمان باید از مته ای استفاده شود که کوچک باشد زیرا با تنش و استفاده از متهای بزرگ باعث شکست سنگ و ترک خوردن سنگهای نما میشویم مته هایی که در نمای ساختمان برای پیچ کردن سنگ ساختمان استفاده میکنیم مته قطر 7 و 11سانت طول دارد. روش اصولی و استاندارد پیچ رول پلاک کردن سنگ ساختمان؛ برای سنگهای کوچک و نماهای رومی که ابزار ریز دارد از دریل کوچک سه نظام استفاده میکنیم این دریل ها با ضربهای ریز باعث میشود که سنگ ترک نخورد و در سنگهای با عرض بالا از دریل مخصوص سوراخ کاری سنگ که هیلتیهای کوچک میباشد استفاده میکنیم. تمامی خدمات نما بدون داربست انجام میشود.

 

 

پیچ کردن سنگ نما,پیچ کردن سنگ,پیچ کردن نما,پیچ کردن نمای ساختمان,پیچ سنگ,پیچ سنگ نما,پیچ رولپلاک سنگ در ساختمان,پیچ کردن سنگهای ساختمان,پیچ کردن سنگهای نما,اجرای پیچرولپلاک سنگ,پیچ و رول پلاک سنگ,روش پیچ کردن سنگ ساختمان,محکم کاری سنگ در ساختمان,نما,پیچ نما,پیچ رولپلاک نمای ساختمان,مقاوم کردن سنگهای نما,مقاوم سازی سنگ ساختمان,اسکوپ سنگ در نما,پیچ کردن سنگ نما بدون داربست,پیچ کردن سنگ ساختمان با طناب,اسپایدر,اسپایدرمن,طنابکار,ارتفاع کار,روش کار کردن بدون داربست,راپل,پیچورولپلاک سنگهای

 

http://rapelco.com/پیچ-کردن-سنگ-ساختمان-نصب-سنگهای-افتاده/

دسته بندی آگهي ها