دوشنبه 21 خرداد 1397

معرفی هاست و دامین و سرور و تفاوت های آن

در این قسمت از پایگاه اینترنتی امور به معرفی هاست و دامین و سرور و تفاوت های آن و بررسی اینکه هرکدام چه ویژگی هایی دارند میپردازیم ... با ما همراه باشید

معرفی هاست و دامین و سرور و تفاوت های آن

 

هاست و دامین چیست

برای طراحی و راه اندازی یک سایت جدا از ساخت محتوا اصلی سایت، نیاز به هاست و دامنه نیز میباشد. یعنی در واقع یک سایت متشکل از سه بخش مختلف است که این سه بخش شامل هاست، دامین و محتوا هستند. حال این هاست و دامین چیست؟ در ادامه با امور همراه باشید تا با دو مفهوم Host و Domain آشنا شوید.



هاست چیست؟

 

هاست چیست؟



به زبان ساده Host به فضای گفته میشود که برای نگهداری داده های شما در اینترنت فراهم شده. در واقع یک سرور که حجم فضا و سخت افزار آن مشخص است. به صورت ماهانه و یا سالانه به شما اجاره داده میشود. که به آن هاست یا Host گفته میشود.

 


دامین چیست؟

 

دامین چیست؟



همانطور که میدانید هر سایت به اسم مشخصی معروف شده، مثلا سایت گوگل را با نام Google.com میشناسند. و یا سایت یاهو را با نام Yahoo.com در واقع این کلمه Google.com و Yahoo.com دامنه های سایت گوگل و یاهو هستند.



هر دامنه متشکل از دو بخش مختلف میباشد.


1- نام دامنه


2- پسوند دامنه



برای انتخاب دامنه، نام آنرا میتوانید هر آنچه که دوست داشته باشید انتخاب کنید. اما پسوند دامنه را باید از فهرست پسوند های موجود انتخاب کنید.



معمولا هر پسوند برای کار خاصی استفاده میشود. برای مثال پسوند .IR متعلق به کشور ایران است و پسوند .AF متعلق به کشور افغانستان.


در واقع حرف اول و آخر اسم هر کشور نام دامنه آن کشور میشود.



جدا از اینکه هر کشور برای خود پسوند دارد. پسوند های دیگری هم برای اهداف مشخصی وجود دارند. مثلا پسوند .COM که هر شخصی میتواند از آن در سراسر دنیا برای هر هدفی استفاده کند. یا پسوند .Net که مخصوص شرکت ها و کمپانی های مربوط به کامپیوتر و شبکه و … میباشد. و یا پسوند .ORG که مخصوص ارگان ها و کمپانی ها میباشد.



جدا از اینها پسوند های دیگری هم وجود دارند که از آنها هم میتوانید برای انتخاب دامنه خود استفاده کنید. برای مثال پسوند .shop یا پسوند .tool و یا پسوند .job و …

 

 معرفی انواع هاست و بیان تفاوت ها

 

 معرفی انواع هاست و بیان تفاوت ها



تفاوت هاست لینوکس با هاست ویندوز

 

  تفاوت هاست لینوکس با هاست ویندوز



سیستم عامل ویندوز از زبانهای ASP و ASP.NET پشتیبانی می کند که صاحب امتیاز آن شرکت مایکروسافت است.


ASP تنها در سرورهای ویندوز قابل اجرا می باشد و لینوکس این زبانها را پشتیبانی نمی کند. سیستم عامل لینوکس از زبانهای Perl , Python , PHP و CGI پشتیبانی می کند.


زبانهای PHP در برخی از سرورهای ویندوز قابل اجرا هستند، اما PHP نصب شده بر روی سرور ویندوز در برخی موارد مشکلاتی را به وجود می آورد و تعدادی از دستورات آن تفاوت دارد.به طور معمول و استاندارد برای ASP و ویندوز از بانک اطلاعاتی SQL Server استفاده می شود و برای PHP و لینوکس از بانک اطلاعاتی My SQL.


برخی از کاربران به اشتباه تصور می کنند برای استفاده از سیستم عامل لینوکس می بایست بر روی کامپیوترهای شخصی خود، سیستم عامل لینوکس نصب کنند. این فرضیه اشتباه است و در واقع برای کار با هر دو سیستم عامل ویندوز و لینوکس از یک واسط مدیریتی به نام کنترل پنل استفاده خواهد شد. کنترل پنل های پلسک (Plesk) برای Windows و کنترل پنل های سی پنل (Cpanel)، دایرکت ادمین (DirectAdmin) برای Linux استفاده می شود.


هردو سیستم عامل ویندوز و لینوکس دارای سرعت یکسان می باشند چراکه معمولاً اکثر سرورها از سخت افزاری در یک سطح استفاده می کنند. اگه بخواهیم  هاست لینوکس و هاست ویندوز رو از نظر پشتیبانی از سیستم مدیریت محتوا های رایج مانند: جوملا، وردپرس، دروپال، دیتالایف یا فروشگاه ساز های محبوب مانند پرستاشاپ و اپن کارت مقایسه کنیم، چون بیشتر این سیستم مدیریت محتوا های محبوب بر پایه زبان برنامه نویسی PHP نوشته شده اند فقط هاست لینوکس میتواند از این نرم افزار ها پشتیبانی کند و هاست ویندوز فقط از سیستم مدیریت محتوا های اختصاصی و دست نویس که معمولا با زبان برنامه نویسی ASP وNET نوشته شده است پشتیبانی میکند.


در هاست لینوکس و ویندوز طبق الگوریتم کلاد لینوکس هر اکانت یک گیگ رم و یک هسته پردازنده در اختیار دارد ،پهنای باند این هاست ها نامحدود است و کاربران به راحتی میتوانند وب سایت خود را راه اندازی و مدیریت نمایند .



 
تفاوت هاست لینوکس با هاست وردپرس

 

هاست وردپرس بر پایه ی سیستم عامل لینوکس است .سیستم مدیریت محتوای وردپرس شامل قالب ها و افزونه های فراوانی است که روز به روز به تعداد آن ها اضافه می شود. همچنین سرعت به روزرسانی نسخه های وردپرس بسیار بالا است. برای سایت هایی که توسط این سیستم پشتیبانی می شوند و بازدید های متوسط یا بالایی دارند، بهتر است از هاست وردپرس استفاده کنید تا کیفیت و کارایی افزونه ها حفظ شود. این نوع هاست ها مطابق با نیازهای وردپرس تنظیم شده اند، بر روی سرورهای قدرتمندی که مخصوص وردپرس است قرار دارند، از آخرین نسخه وردپرس به خوبی پشتیبانی می کنند و به راحتی می توانید سایت خود را بر روی این نوع هاست ها منتقل کنید.


هسته اصلی وردپرس از PHP و MySQL تشکیل شده است که هاست مخصوص به آن نیز از نسخه های مختلف PHP و MySQL پشتیبانی می کند و امنیت بیشتری برای سایت شما مهیا می کند. استفاده از هاست وردپرس سرعت لود شدن صفحات سایت را بالا می برد، مجهز به فایروال و آنتی ویروس های به روز شده است و شما می توانید به صورت روزانه و یا هفتگی backup تهیه کنید. طبق الگوریتم کلاد لینوکس به هر اکانت یک گیگ رم و یک هسته پردازنده اختصاص داده می شود ،نصب و راه اندازی رایگان آخرین نسخه وردپرس بر روی هاست شما از دیگر مزایای این سرویس است..


 
تفاوت هاست لینوکس با هاست جوملا

 

هاست جوملا نیز بر پایه ی سیستم عامل لینوکس است .سیستم مدیریت محتوای جوملا یکی از محبوب ترین و پیشرفته ترین اسکریپت ها جهت ساخت و مدیریت وب سایت های شرکتی محسوب می گردد، و به دلیل پشتیبانی این اسکریپت از زبان فارسی و قالب های حرفه ای زیبا و کنترل پنل پیشرفته، در سال های اخیر مورد توجه طراحان سایت قرار گرفته است، جوملا یک اسکریپت پیشرفته محسوب می شود که توسط زبان PHP برنامه نویسی شده است و برای کار با آن نیاز به دانش برنامه نویسی ندارید


جهت استفاده از جوملا به بهترین شکل و با تمام امکانات شما به یک هاست بهینه شده برای جوملا نیازمند هستید تنظیمات هاست های بهینه برای جوملا به گونه ای انجام میشود که جوملا تمام منابع مورد نیازش را به سادگی در اختیار داشته باشد و با سرعت بیشتر و با استفاده از تمامی امکانات مورد نیازش کار کند.همچنین کاربران در فعال سازی امکاناتی مانند سئو و آپاچی مود و تنظیمات FTP و سطح دسترسی های مورد نیاز جوملا با مشکل مواجه نمیشوند ومنابع دیگر که مورد استفاده نیستند محدود میشود که باعث بالا تر رفتن امنیت سرور میگردد. طبق الگوریتم کلاد لینوکس به هر اکانت یک گیگ رم و یک هسته پردازنده اختصاص داده می شود ،نصب و راه اندازی رایگان آخرین نسخه جوملا بر روی هاست شما از دیگر مزایای این سرویس است..



 
تفاوت هاست لینوکس با هاست ابری

 

Cloud Hosting یا میزبانی ابری نیز نوعی میزبانی است که اساس کار آن بر مبنای کار رایانش ابری می باشد. در این نوع از میزبانی وب سایت ها به جای استفاده از منابع سخت افزاری و نرم افزاری یک سرور، از چندین سرور بصورت همزمان استفاده می کنند. در سرورهای میزبان ابری، اطلاعات در نقاط مختلف جغرافیایی قرار می گیرند و با استفاده از فناوری سرورهای مجازی این امکان فراهم می شود تا هریک از این سرورها بخشی از وظیفه میزبانی را بر عهده بگیرند.


این ویژگی که به عنوان افزونگی سرور مجازی شناخته می شود باعث افزایش کارآیی سرویس های میزبانی خواهد شد. هاست ابری نسبت به میزبانی عادی برتری های بسیاری دارد. Up Time بالا، انعطاف پذیری فراوان و صرفه جویی در هزینه ها از جمله مهم ترین مزایای این میزبانی به شمار می رود .هاست ابری برای کسانی که سایت هایی با ترافیک بالا و بازدیدکننده زیاد دارند نیز می تواند مناسب باشد. زیرا با توجه به مفهوم هاست ابری زمانی که بازید کننده زیاد می شود و پهنای باند کم می آید سرورهای دیگر نیز می توانند کمک کنند و پهنای باند را تقسیم کنند.


این موضوع باعث می شود تا سرعت سایت در هنگامی که بازدیدکننده های زیادی در سایت هستند کاهش نیابد و سایت قطع نشود و از دسترس کاربران خارج نگردد.منابع در هاست ابری سه برابر هاست های اشتراکی معمول است و طبق الگوریتم کلاد لینوکس به هر هاست 3 گیگ رم و 3 هسته پردازنده اختصاص داده می شود.

 

 
تفاوت هاست لینوکس و هاست پرسرعت

 

هاست پرسرعت در واقع برای وب سایت هایی مناسب است که سرعت و آپتایم و امنیت در آن ها اهمیت بالایی دارید .این سرور ها با اتصال به شبکه پرسرعت (10Gig بر ثانیه) و همین طور وب سرور سریع LiteSpeed و هارد پرسرعت SSD DATA CENTER EDTION که سریع تر از هارد های SSD معمولی هستند .


همچنین سیستم کش حرفه ای و رم با باس بالا و انجام تنظیمات حرفه ای و سخت افزار بسیار قدرتمند باعث افزایش چشمگیر سرعت سایت میشود. در سرورهای هاست پرسرعت تعداد سایت کمی میزبانی می شود ، به عبارتی هاست نیمه اختصاصی محسوب می شود . منابع در هاست پرسرعت دو برابر هاست های اشتراکی معمول است و طبق الگوریتم کلاد لینوکس به هر هاست 2 گیگ رم و 2 هسته پردازنده اختصاص داده می شود.

 



تفاوت سرور مجازی با سرور اختصاصی

 

تفاوت سرور مجازی با سرور اختصاصی



خدمات سرور اختصاصي ، امكان كارآمدي براي موسسات و سازمان‌هاي بزرگ است كه نمي‌خواهند از سرور های اشتراکی یا vps استفاده کنند . از آن‌ جا كه در اين روش ، تمام فضاي هارد ‌ديسك سرور به طور كامل و نيز پهناي باند قابل توجه در اختيار مشتري قرار مي‌گيرد ، امكانات متنوعي براي يك سازمان بزرگ فراهم مي‌آيد .


از آن جمله مي‌توان به فضاي وب بسيار بيش‌تر از معمول، تعدد پايگاه‌هاي اينترنتي، پهناي باند بسيار زياد، تامين بستر ترافيك ماهانه‌ي بيش از ميزان معمول، تسلط و كنترل كامل بر روي سرور اختصاص يافته، آزادي در نصب نرم‌افزارهاي دلخواه بر روي سرور، تهيه نسخه پشتيبان از اطلاعات و داده‌هاي سازمان در هر زمان دلخواه و آزادي در مديريت محتواي سرور اشاره كرد. بهره‌مندي از اين ويژگي‌ها سبب شده است تا بسياري از سازمان‌هاي بزرگ داشتن يك سرور اختصاصي را در مركز داده‌اي ايمن و مطمئن بسيار به صرفه‌تر از استفاده از فضا بر روي سرورهاي مشترك بدانند.



هر مشتري مي‌تواند سرور اختصاصي خود را كه مجهز به تمام امكانات عمومي از قبيل برق با UPS، سيستم اعلام و پيش‌گيري از آتش‌سوزي و امنيت فيزيكي است، دريافت و امكانات تخصصي آن را از قبيل نوع سرور، حجم ديسك، پهناي باند و سيستم‌هاي پشتيبان و Firewall از ميان گزينه‌هاي موجود انتخاب كند.

 



ويژگي‌هاي خدمات سرور اختصاصي عبارت‌اند از :



– بر طرف كردن مشكلات احتمالي و خرابي در مدت کوتاه


– نگه‌ داري مطمئن و تامين امنيت فيزيكي سرور


– بهره‌مندي از سيستم برق پشتيبان، سيستم جلوگيري از آتش‌سوزي و تهويه مركزي


– نصب رايگان هر يك از سيستم عامل‌هاي Unix/Linux, Windows, FreeBSD


– دسترسي كامل مشتري به مديريت سرور


– تضمين كيفيت خدمات و برقراري امكانات با ضريب اطمينان 99 درصد


– تامين پهناي باند اينترنتي از طريق دو مسير بين‌المللي ماهواره‌اي و فيبر نوري به صورت پشتيبان تا ظرفيت 155Mbps.

 


چه كساني از سرور اختصاصي استفاده مینمايند ؟



تمام سازمان‌هاي بزرگ خصوصي و دولتي كه به يكي از دلايل زير نمي‌توانند يا نمي‌خواهند از خدمات سرورهاي مشترك استفاده كنند، به سادگي خواهند توانست از مزاياي داشتن يك سرور اختصاصي بهره‌مند شوند.


– نياز به فضاي وب بسيار زياد (براي مثال بيش از 20 گيگابايت)


– تامين پهناي باند دلخواه


– نياز به تامين بستري براي ترافيك ماهانه خيلي زياد (براي مثال بيش 500 گيگابايت)


– در اختيار گرفتن مديريت كامل محتويات سرور


– نياز به تهيه‌ي دايم نسخه‌هاي پشتيبان از اطلاعات و داده‌ها


– برقراري ارتباط با نقاط مختلف سازمان در موقعيت‌هاي جغرافيايي متعدد

 



مشخصات خدمات سرورهای اختصاصی :



هر سرور تنها به یک مشترک اختصاص می گردد.


نصب رایگان هر یک از سیستمهای عامل UNIX/Linux, Windows, FreeBSD.


دسترسی کامل مشترکین برای مدیریت سرور خود


تضمین کیفیت خدمات و برقراری امکانات با ضریب اطمینان 99%


VPS یا سرور مجازی چیست ؟



vps که مخفف Virtual Private Server به معناي سرور اختصاصي مجازي مي باشد و گاهي از آن به عنوان VDS يا Virtual Dedicated Server نيز نام مي برند، به طور ساده به سرويس هاي ميزباني فضايي گفته مي شود که همانند يک سرور اختصاصي مستقل با دسترسي سطح بالا به سرور عمل مينمايند لکن بصورت چندگانه و با هم بر روي يک سرور فيزيکي قرار مي گيرند.


به عبارت بهتر، با استفاده از تکنولوژي مانند Virtuozzo و با بهره گيري از سخت افزارهاي بسيار قوي و پيشرفته، يک سرور فيزيکي به چندين VPS با امکانات يکسان يا متفاوت تقسيم مي شود.



هر VPS بنا به تعريف اوليه، سهم خاصي از منابع سرور از قبيل پردازنده، حافظه اصلي، فضاي ديسک سخت، پهناي باند و… را به صورت اختصاصي و تضمين شده در اختيار خواهد داشت. به عنوان مثال، يک VPS مي تواند شامل 512 مگابايت از 8 گيگابايت حافظه اصلي سرور را به صورت تضمين شده به همراه 50 گيگابايت فضاي ذخيره سازي و 500 گيگابايت پهناي باند ماهيانه باشد.


اين بدين معنا است که صرفنظر از ميزان مصرف ساير VPS هاي موجود بر روي سرور، VPS مورد مثال ما تحت هر شرايطي به 512 مگابايت از حافظه اصلي سرور دسترسي خواهد داشت.



هر VPS به طور کاملاً جداگانه عـمـل مي کنـد در نتيجـه VPS هـاي موجود بر روي يک سـرور مي توانند از سيستم هاي عامل متفاوت و نرم افزارهاي مختلف و نسخه هاي متفاوتي استفاده نمايند. بر فرض يک VPS داراي لينوکس Fedora، ديگري داراي CentOS به عنوان سيستم عامل هاي سـرور خواهند بود. همين امر در رابطه با VPS هاي با سـيسـتـم عامل وينـدوز نيـز صادق مي باشد.


همچنين تعريف Name Server هاي اختصاصي ، نصب ASP, PHP , MySQL , .NET و ساير برنامه ها با نسخه دلخواه ، نصب و اجراي كليه برنامه ها، DLL ها، … بطور كامل در كنترل و اختيار هر مشترك ميباشد.

 


مهمترين مزاياي استفاده از VPS ها در مقايسه با ساير سرويس هاي ميزباني، هزينه بسيار کمتر VPS ها نسبت به سرورهاي اختصاصي و استقلال عملکرد و دسترسي بالاتر نسبت به سرويس هاي نمايندگي (Resseller/Shared Hosting) مي باشد بگونه اي که هزينه VPS ها در بسياري از اوقات يک پنجم تا يک دهم هزينـه سـرور هاي اختصاصـي بوده ولي تمامي امکانات آنهـا را دارا مي باشد.


همچنين هر VPS ميتواند به تعداد دلخواه IP معتبر اختصاصي نيز داشته باشد. در مجموع از ديد کاربر نهايي، VPS درست همانند يک سرور اختصاصي بوده و کاربر به هيچ عنوان تفاوتي را در نحوه عملکرد و کيفيت خدمات اين دو مشاهده نخواهد کرد.

 


مزایای سرور مجازی به میزبانی وب اشتراکی :



کنترل: با دراختیار داشتن دسترسی root، یا Administrator شما به راحتی می توانید پیکره بندی سرور را تغییر دهید، برنامه های مورد نظر خود را نصب کنید، یا تغییر دهید، که به هیچ وجه در میزبانی اشتراکی مقدور نیست.

 


امنیت : فایل سیستم شما کاملا مجزا از سایر مشتریان خواهد بود و مطمئن خواهید بود که از دسترس آنها دور است و بدین ترتیب امنیت بیشتری برای شما تامین خواهد شد.

 


مجزا بودن و کارایی: سرور مجازی شما از منابع اختصاص یافته گارانتی شده برای خود به صورت کامل می تواند استفاده کند و کار مشتریان دیگر سرویس شما را تحت تاثیر قرار نخواهد داد.



مزایای سرور مجازی نسبت به سرور اختصاصی :



هزینه: در واقع شما همه قابلیتهای یک سرور اختصاصی را با کسری از هزینه های آن خواهید داشت.

 


قابلیت اطمینان: سازوکار تهیه نسخه پشتیبان به صورت لحظه ای امنیت داده های سرور مجازی را تضمین می کند.

 


مدیریت پذیری: ابزارهای تعبیه شده در ویرچوزو (Virtuozzo) نصب برنامه ها و تغییر و به روزرسانی آنها را فورا انجام می دهند.

 


استفاده از ظرفیتهای خالی: هر سرور مجازی قادر است تا در صورت خالی بودن ظرفیتهای سیستم و عدم استفاده از آن بوسیله سرور مجازی دیگر در صورت نیاز، از همه آن استفاده کند.

 


انعطاف پذیری: ارتقاءمنابع اختصاص یافته برای یک سرورمجازی، در صورت نیاز به منابع بیشتر به راحتی قابل انجام است.




تفاوت هاست و سرور

 

تفاوت هاست و سرور



بطور کلی هاست یک فضا از سرور می باشد که وب سایت شما در آن قرار دارد، اما نمی توان بطور یقین گفت که هاست زیر مجموعه سرور می باشد و یا سرور زیر مجموعه هاست می باشد. زیرا ممکن است یک هاستی مربوط به یک وبسایت داشته باشیم که نیازمند چندین سرور باشد، مانند شبکه های اجتماعی همچون facebook و یا چندین وب سایت داشته باشیم که همه از طریق یک سرور پشتیبانی بشوند.

 

 


تفاوت هاست ایران و خارج

 

تفاوت هاست ایران و خارج


سرعت دسترسی:



یکی از موارد مهم و در واقع مهمترین عامل برای کاربران ، سرعت دسترسی به سایت است. مطمئنا زمانیکه یک کاربر داخل ایران وبسایت شما بازدید میکند در صورتیکه سرور ارائه دهنده هاستینگ شما داخل ایران باشد سرعت دسترسی به اطلاعات شما نسبت به حالتی که سرور میزبان شما در یک کشور اروپایی و یا آمریکایی باشد، بیشتر خواهد بود.


مسلما مسافت کمتر باعث کاهش پینگ است و سرعت بارگذاری بهتر است. سرعت بارگذاری به معنای سرعت اینترنت بالاتر نیست، بلکه منظور زمان رد و بدل شدن اطلاعات میباشد. به دلیل وجود مسافت کمتر بین سرورهای داخل و کاربرانی که از داخل ایران سایتها را مرور می کنند سرعت نمایش سایتها برای این دسته کاربران به مراتب بالاتر است.


روشن است که کاربران اینترنت ملی، به سایت ها و اطلاعاتی دسترسی دارند که در اینترنت ملی داخل کشور ایران و دیتاسنتر های ملی میزبانی می شوند، در نتیجه در اینگونه شرایط واضح است که انتخاب سرور و هاست خارج کشور، موجب عدم دسترسی کاربران اینترنت ملی به اطلاعات شما و در نتیجه از دست دادن اینگونه مخاطبین خواهد شد.

 


قیمت:



یکی از مشکلاتی که اغلب دارندگان سایت با آن مواجه هستند قیمت بسیار بالای خدمات میزبانی وب یا همان هاستینگ در ایران است که این اختلاف قیمت را به اختصار بررسی میکنیم. یکی از دلایل گران بودن هاست داخل، پهنای باند است. به دلیل اینکه هزینه پهنای باند در ایران بالاست شرکت های معتبر دارای دیتاسنتر در ایران روی پلن های میزبانی خود دیتا ترانسفر مشخصی ارائه می کنند و در واقع امکان ارائه دیتا ترانسفر نامحدود بر روی سرویس های داخلی به دلیل هزینه های گزاف ندارند.


البته این نامحدود بودن نیز مسلما شرایط خاصی خواهد داشت و بدان معنی نیست که شما با خرید یک هاست ساده بتوانید یک مرکز دانلود راه اندازی کنید. در کل این نامحدود بودن تا حدی است که برای سایر سایت های موجود روی سرور مشکلی ایجاد نکند که مسلما در صورت ایجاد چنین مشکلی معلق خواهید شد. اما یکی از عوامل مهم که تعیین کننده قیمت هاست خارجی می باشد نرخ ارز است و در صورت نوسان نرخ ارز شما با تغییرات برای پرداختی های آینده مواجه خواهید شد.

 


امنیت و دسترسی به سرور :



از آنجائیکه سایت های دولتی و همچنین شرکتها حاوی اطلاعات بسیار مهم و در بعضی موارد مرتبط با منافع ملی هستند، توصیه جدی به این کاربران استفاده از سرویس های میزبانی داخلی است. استفاده از هاستینگ ایران ریسک هایی مانند تحریم را از بین می برد. همچنین شرکت های هاستینگ به سرور های خود در ایران دسترسی فیزیکی کامل دارند.


در صورتیکه سرور شما خارج از کشور باشد این کشورها میتوانند به راحتی دسترسی شما را به دلیل تحریم قطع کنند اما در صورت استفاده از سرورهای داخلی امکان قطع دسترسی توسط شرکت های ارائه دهنده خدمات خارجی میسر نیست. البته نرم افزار ها و سیستم عامل ها یا کنترل پنل ها ... شامل این موارد نمی باشد، مگر اینکه تولید داخل کشور باشد. با این حال وجود سرور اختصاصی در ایران به دلیل دسترسی دائمی به اطلاعات و بکاپ یک حُسن بزرگ محسوب می شود.

 



چند نکته:



    اغلب هاست های خارجی به شدت بر روی کپی رایت حساس هستند و اگر با آپلود فایلهای ناقض، کپی رایت آن را نقض کنید به سرعت معلق خواهید شد؛ البته هاست های بدون کپی رایت هم وجود دارد اما مرکز هک و ویروس است و بهتر است اصلا طرفشان نروید. در داخل ایران ارسال ایمیل فراوان (اسپم) و آپلود کدهای بارگذاری روی هاست (لیچینگ) هم روی هر هاستی از نوع اشتراکی ممنوع است.

 


    فریب اینکه یک هاست فقط خارجی است را نخورید. هاستهای کم کاربر و بی ارزش خارجی هم فراوان هستند. حتما مطمئن شوید که آن هاست دارای کاربران زیادی است. معنای کاربران بالا این است که پایداری آن شرکت بالاست.



نیاز شما مشخص می کند هاست ایران بهتر است یا هاست خارج ایران. قیمت هاست نکته آخری است که دارای اهمیت می باشد چرا که خرید هاست به عنوان بستر وب سایت و یا بستر ایمیل شما همیشه باید در دسترس باشد و اگر هاستی که برای یک سال یا هر زمانی تهیه می کنید چند روز به هر دلیلی غیر فعال باشد، این اشکال موجب می شود تا به جز کاهش رتبه سایت شما در موتورهای جستجوگر، مشتریان و بازدیدکنندگان سایت شما فکر کنند سایت شما به دلیل عدم تمدید هاست مسدود شده است .


بنابراین پلن میزبانی ایران یا پلان هاست خارجی شما تنها در صورتی قابل مقایسه می باشد که ابتدا شرکت میزبانی وب انتخاب شده از طرف شما سیستم های پشتیبانی و آموزش مناسب را داشته باشد و همواره بتوانید با واحد پشتیبانی شرکت میزبانی وب تماس برقرار نمایید. برای خرید هاست قبل از هر اقدامی باید چند شرکت میزبانی وب را کاندید کنید و از میان شرکت های میزبانی وب منتخب خود، یکی را انتخاب نمایید.

دیگر اخبار
پنج مدیر سامسونگ به اختلاس و پرداخت رشوه متهم شدند پنج مدیر سامسونگ به اختلاس و پرداخت رشوه متهم شدند

ادارۀ ویژۀ دادستانی کرۀ جنوبی در جریان رسیدگی به پروندۀ جنجال‌برانگیز فساد مالی پارک گئون های، رئیس‌جمهور این کشور، رسماً نایب‌رئیس شرکت سامسونگ و 4 تن از مدیران ارشد این شرکت را متهم به اختلاس و پرداخت رشوه کرده است.

ادامه خبر ...
تبدیل اینترنت 3g به 4g تبدیل اینترنت 3g به 4g

چند ماهی از ارائه سیم‌کارت‌های 4G که با عنوان USIM وارد بازار شدند می‌گذرد و حال فعالان بازار از افزایش استقبال مردم از سیم‌کارت‌های نسل 4 خبر می دهند.

ادامه خبر ...
کاسبی سودجویان از تماس صوتی تلگرام کاسبی سودجویان از تماس صوتی تلگرام

با گذشت یک روز از فعال شدن امکان تماس صوتی تلگرام، گویا این مهمان تازه ورود با حواشی زیادی همراه شده است

ادامه خبر ...
فرمت های گرافیکی در طراحی سایت فرمت های گرافیکی در طراحی سایت

اگرچه صدها فرمت برای فایلهای گرافیکی وجود دارد ولی مرورگرهای وب تنها از تعداد کمی از آنها پشتیبانی می کنند. این مقاله به بحث پیرامون فرمت های گوناگون فایلهای گرافیکی می پردازد که طراحان سایت از آنها استفاده می کنند و نیز موارد استفاده از آنها را بیان خواهد کرد.

ادامه خبر ...
معرفی الگوریتم های گوگل معرفی الگوریتم های گوگل

معرفی کامل آخرین الگوریتم های گوگل و جدیدترین تغییرات الگوریتم ها در گوگل که از جهت سئو و بهینه سازی سایت اهمیت بسیار بالایی دارند و سئو کارها به دنبال آنها هستند در پایگاه اینترنتی امور  به زبان فارسی با ما همراه باشید

ادامه خبر ...
تکنولوژی بلاک چین تلگرام چیست و چگونه عمل می‌کند؟ تکنولوژی بلاک چین تلگرام چیست و چگونه عمل می‌کند؟

اصلی‌ترین راه حل برای مقابله با "بدترین سناریو" که همان بی‌اثر شدن فیلترینگ در ایران توسط تلگرام است، توسعه یک پیام‌رسان بومی قوی است که تمام نیازهای کاربران و احساس عدم اعتماد آنان را برطرف کند.

ادامه خبر ...
چگونه یک موبایل دزدیده شده را غیر فعال کنیم؟ چگونه یک موبایل دزدیده شده را غیر فعال کنیم؟

اگر روزی تلفن‌همراهتان دزدیده شود، می‌توانید به مراجع مربوطه مراجعه کرده و شماره‌ سریال 15 رقمی گوشی‌ خود را به آن‌ها اعلام کنید.

ادامه خبر ...
بهینه سازی وب سایت seo بهینه سازی وب سایت seo

SEO یا سئو به معنی بهینه سازی سایت در موتور های جستجو (Search Engine Optimization) و امروزه یکی از مراحل مهم و پر اهمیت در طراحی وب سایت می باشد . 

ادامه خبر ...
نحوه رایت کردم فیلم و عکس روی DVD بدون نرم افزار نحوه رایت کردم فیلم و عکس روی DVD بدون نرم افزار

 زمانی که ویندوز ۷ روی کار آمد، مایکروسافت برای آن یک سرویس فوق العاده ارائه کرد که به شما کمک می کند بدون نیاز به هیچ برنامه اضافی دیتاهای خود را روی دیسک رایت کنید. 

ادامه خبر ...
افزونه کلیدی گوگل|از شر تبلیغات خلاص شوید افزونه کلیدی گوگل|از شر تبلیغات خلاص شوید

نویسنده این افزونه آن را محبوب‌ترین افزونه گوگل عنوان کرده که تا کنون بیش از ۱۵ میلیون کاربر آن را دانلود کرده‌اند.

ادامه خبر ...
پردیس چاپگر باران

کارتریج ایرانی

ثبت آگهی منطبق با الگوریتم گوگل

آگهی ویژه,ثبت آگهی

دفاع شخصی کاربردی

دفاع شخصی کاربردی

آگهی رایگان

آگهی رایگان/درج آگهی تبلیغاتی

بانک اطلاعات مشاغل و اصناف

جامع ترین بانک اطلاعات کشور

خانه سالمندان یارین

خانه سالمندان / خانه سالمندان در پاسداران / مرکز سالمندان یارین

دسته بندی محصولات
دسته بندی آگهي ها
شارژ و تعمیر کارتریج

شارژ وتعمیر کارتریج لیزری

آگهی رایگان

آگهی رایگان

کانال دفاع شخصی حرفه ای

دفاع شخصی