بررسی و آموزش کار با برنامه ویز (Waze)
برنامه ویز یا Waze اپلیکیشنی محسوب میشود که به دلیل سرویس بسیار باکیفیتی که ارائه میکند، این روزها به شدت مورد توجه کاربران قرار گرفته است. بنابراین لازم دانستیم که در مقالهای اختصاصی در مورد این برنامه صحبت کنیم. در این مقاله قصد داریم به آموزش کار با برنامه ویز (Waze) پرداخته و لینک دانلود آن را در اختیارتان قرار دهیم. با پایگاه اینترنتی امور همراه باشید.
مقدمهای در رابطه با برنامه ویز (Waze)
برنامه ویز (Waze) یک اپلیکیشن رایگان و بسیار کاربردی است که میتوانید از آن برای دسترسی به بهترین مسیرهای جادهای از یک مبدا یا مقصد استفاده کنید. این برنامه به صورت آنی و دقیق وضعیت ترافیکی جاده ها و مسیرهای مختلف را ردیابی میکند و با توجه به این مسئله نزدیک ترین مسیر پیش رویتان برای رسیدن به مقصد را ارائه خواهد کرد. این مسئله سبب شده که برنامه ویز (Waze) به یکی از برنامه های محبوب رانندگان تبدیل شود.
در ادامه این مقاله قصد داریم به آموزش کار با برنامه ویز (Waze) بپردازیم و ترفند های جالبی را در مورد این اپلیکیشن معرفی کنیم.
معرفی برنامه Waze (ویز)
برنامه Waze (ویز) این امکان را فراهم میآورد تا کاربران بتوانند با تعیین مبدا و مقصد از کوتاهترین و سریعترین مسیر برای رسیدن به مقصد خود مطلع شوند. علاوه بر نمایش سریعترین مسیر، زمان تقریبی و میزان فاصله تا مقصد نیز توسط این برنامه نمایش داده میشود.
کاربران برنامه ویز (Waze) به صورت لحظهای از وضعیت ترافیک جاده ها مطلع خواهند شد. یکی دیگر از قابلیت های کاربردی برنامه Waze (ویز) مربوط به راهنمای صوتی این برنامه میشود. این قابلیت در حین رانندگی بسیار کاربردی خواهد بود چرا که به منظور مشاهده مسیر نیازی به نگاه کردن به صفحه گوشی خود نخواهید داشت.
از دیگر قابلیت های ارائه شده توسط برنامه Waze (ویز) میتوان به امکان اطلاع از دوربین های کنترل سرعت و چراغ های راهنمایی در طول مسیر اشاره کرد. علاوه بر قابلیت های ذکر شده، کاربران میتوانند نقشه مسیر را همراه با جزییات کامل آن مشاهده کنند. این موضوع بدان معناست که موقعیت مکانی رستوران ها و یا پمپ بنزین ها نیز بر روی نقشه قابل مشاهده خواهد بود.
نقاط قوت:
قابلیت مسیریابی و نمایش فاصله تا مقصد
نمایش لحظهای ترافیک جاده ها بر روی نقشه
امکان اطلاع از دوربین های پلیس و کنترل سرعت
راهنمای صوتی
امکان دسترسی به موقعیت مکانی پمپ بنزین ها بر روی نقشه
نقاط ضعف:
این برنامه تقریبا نقطه ضعفی ندارد
آموزش کار با برنامه ویز (Waze) : ساخت اکانت
بعد از نصب برنامه ویز (Waze) لازم است که یک اکانت اختصاصی را در آن بسازید تا برای استفاده از قابلیت های این برنامه هیچ مشکلی نداشته باشید. بدین منظور بعد از نصب برنامه و تقبل قوانین و ضوابط بکارگیری آن، به شرح زیر عمل کنید:
آیکون ذرهبین را لمس کنید.
آیکون چرخ دنده (تنظیمات) را انتخاب کنید.
گزینه Account & Login را انتخاب کنید.
گزینه Create account را انتخاب نمایید.
میتوانید از بی گزینه های Sign up with Facebook و Sign Up with phone یکی را انتخاب کنید. گزینه اول شما را با استفاده از اکانت فیسبوک لاگین میکند و گزینه دوم شما را با استفاده از شماره تلفن لاگین خواهد کرد. فرش را بر این قرار میدهیم که گزینه دوم (شماره تلفن) را انتخاب کردید.
شماره خود را وارد کنید و منتظر دریافت پیام تایید هویت باشید.
کدی که برایتان ارسال شده را در فیلد برنامه ویز (Waze) وارد کنید.
به همین سادگی قدم اول را برداشته اید و در برنامه Waze یک اکانت ساخته اید. حالا میتوانی از قابلیت های آن استفاده کنید.
آموزش کار با برنامه ویز (Waze): تغییر واحد طول
اگر بنا به هر دلیل تمایل دارید واحد طول را در برنامه ویز (Waze) تغییر دهید، کافیست به شرح زیر عمل کنید:
آیکون ذرهبین را لمس کنید.
آیکون چرخ دنده (تنظیمات) را انتخاب کنید.
گزینه General را انتخاب کنید.
حالا میتوانید واحد مورد نظرتان را انتخاب کنید.
آموزش کار با برنامه ویز (Waze): مسیریابی و مشخص کردن مقصد
برای جستجوی یک مقصد یا مسیریابی در برنامه Waze (ویز) کافیست که به شرح زیر عمل کنید:
آیکون ذرهبین را انتخاب کنید.
فیلد بالای صفحه را لمس کنید.
نام مقصد مورد نظرتان را نوشته و انتخاب کنید.
بعد از مشخص کردن مقصد خود گزینه Go را انتخاب کنید.
گزینه Routes را از بخش زیرین صفحه انتخاب کنید.
مشاهده خواهید کرد که برنامه ویز (Waze) لیستی از مسیرهای قابل استفاده شما برای دستیابی به آن مقصد را نمایش میدهد. با توجه به زمان تخمین زده شده توسط برنامه، بهترین مسیر را انتخاب کنید.
حالا میتوانید بر روی نقشه مسیری که باید برای دستیابی به آن مقصد طی شود را مشاهده کنید. بنابراین مسیریابی با استفاده از برنامه Waze (ویز) به سادگی انجام میشود.
آموزش کار با برنامه ویز (Waze): پیدا کردن مسیرهای مختلف دیگر
هر زمان که یک مقصد را در برنامه ویز (Waze) مشخص کردید و مسیری را برای دستیابی به آن انتخاب نمودید، میتوانید به لیست سایر مسیرهایی که برای رسیدن به آن مقصد پیشنهاد شدهاند و موجود هستند هم دسترسی یابید. برای انجام این کار باید به شرح زیر عمل کنید:
از منوی زیرین صفحه گزینه ETA را انتخاب کنید.
گزینه Routes را انتخاب کنید.
مشاهده خواهید کرد که لیست مسیرهای موجود و پیشنهادی نمایان میشود. میتوانید مسیر مورد نظرتان را انتخاب کنید.
آموزش کار با برنامه ویز (Waze): اضافه کردن مقصد مورد علاقه (Favorite)
برنامه ویز (Waze) این قابلیت را در اختیارتان قرار میدهد تا مکان ها یا مقصدهای خاص مورد علاقه و پسندتان را در قالب یک لیست ذخیره کنید. برای اضافه کردن مکان یا مقصد جدید به لیست مورد علاقه (Favorites) کافیست به شرح زیر عمل کنید:
آیکون ذرهبین را انتخاب کنید.
گزینه Favorites (آیکون ستاره) را انتخاب نمایید.
گزینه Add new favorite را انتخاب کنید.
در فیلد جستجو مقصد خود را وارد کنید تا مشخص شود.
از لیست نمایش داده شده مقصد مورد نظرتان را انتخاب نمایید.
نامی برای آن مقصد انتخاب و گزینه Done را لمس کنید.
به همین سادگی مقصد یا مکان مورد نظرتان به لیست مکان های مورد علاقه اضافه خواهد شد.
آموزش کار با برنامه ویز (Waze): حذف مقصد مورد علاقه (Favorite)
برای حذف مقصد مورد علاقه هم میتوانید به صورت زیر عمل کنید:
آیکون ذرهبین را انتخاب کنید.
گزینه Favorites (آیکون ستاره) را انتخاب نمایید.
آیکون سه نقطه را انتخاب کنید.
گزینه Remove یا همان آیکون سطل آشغال را برای هر یک از مقصدهای مورد نظرتان انتخاب کنید تا از لیست علاقمندی هایتان حذف شود.
آموزش کار با برنامه ویز (Waze): انتخاب خودکار کوتاه ترین مسیر توسط برنامه
همانطور که پیش از این هم گفتیم، برنامه ویز (Waze) مسیر های مختلفی را برای دسترسی به مقصد شما نمایش میدهد و این شما هستید که میتوانید بهترین مسیر را با توجه به اطلاعات ارائه شده انتخاب کنید. اما اپلیکیشن Waze قابلیت انتخاب خودکار کوتاه ترین مسیر را هم ارائه میکند. برای فعال سازی این ویژگی به شرح زیر عمل کنید:
به بخش Settings برنامه مراجعه کنید.
گزینه Navigation را انتخاب کنید.
گزینه Routing Styles را انتخاب نمایید.
حالا گزینه Shortest را انتخاب کنید تا همیشه کوتاه ترین مسیر دستیابی به مقصد مورد نظرتان توسط برنامه ویز (Waze) انتخاب شود.
البته باید توجه داشته باشید که همیشه کوتاه ترین مسیر دسترسی به یک مقصد، سریعترین مسیر نخواهد بود. چرا که در برخی شرایط ممکن است ترافیک در مسیر کوتاه تر به قدری زیاد باشد که مسیر بلندتر شما را زودتر به مقصد برسانید. اگر به دنبال این هستید که برنامه ویز (Waze) سریع ترین مسیر دستیابی به مقصد را نمایش دهد، گزینه Fastest را در منوی مذکور انتخاب کنید.
آموزش کار با برنامه ویز (Waze): حذف آیکون های اضافه از روی نقشه
در حین کار با برنامه ویز (Waze) و روی نقشه آن آیکون های زیادی را خواهید دید. هر یک از این آیکون ها بیانگر موضوع خاصی هستند. اگرچه وجود این آیکون ها اطلاعات نقشه را جزئی و دقیق تر میکنند، اما در برخی شرایط منجر به آزار کاربر میشوند و به نوعی نقشه برنامه را بیش از حد مورد نیاز شلوغ مینمایند. خوشبختانه برنامه ویز (Waze) قابلیت حذف آیکون های اضافه از روی مپ را ارائه کرده است. برای انجام این کار کافیست:
به بخش Settings برنامه مراجعه کنید.
گزینه Display Settings را انتخاب نمایید.
گزینه Show on Map را لمس نمایید.
حال میتوانید تمام آیتم هایی که تمایل دارید از نقشه حذف شوند را غیرفعال سازید.
توصیه میکنیم که گزینه هایی مثل Traffic Layer را از نقشه برنامه ویز (Waze) حذف نکنید، چرا که این گزینه منجر به نمایش شدت ترافیک در جاده ها و مسیرهای مختلف میشود.
آموزش کار با برنامه ویز (Waze): فعال سازی هشدار سرعت غیر مجاز
برنامه Waze (ویز) قابلیت ارائه هشدار در سرعت های غیرمجاز را دارد. این اپلیکیشن حتی میتوانید سرعت مجاز در جاده ها و مسیرهای مختلف را هم برایتان نمایش دهد. اگر تمایل به فعال سازی یا غیر فعال کردن هشدار سرعت غیر مجاز برنامه ویز (Waze) را دارید، کافیست به شرح زیر عمل کنید:
به بخش Settings برنامه مراجعه کنید.
گزینه Speedometer را انتخاب کنید.
گزینه Play Alert Sound را به حالت فعال یا غیرفعال در آورید تا قابلیت ارائه هشدار برای سرعت غیر مجاز فعال یا غیر فعال شود.
برای بهتر شدن کیفیت کار گزینه Show Speedometer را هم فعال کنید تا سرعت شما توسط اپلیکیشن ویز (Waze) نمایش داده شود.
آموزش کار با برنامه ویز (Waze): غیرفعال کردن سریع برنامه
برنامه ویز (Waze) یک اپلیکیشن بسیار کاربردی است اما فراموش نکنید که بکارگیری آن منجر به خالی شدن شارژ باتری گوشی هوشمندتان میشود. پس بهتر است هر زمان که از برنامه مذکور استفاده نمیکنید، آن را غیرفعال نموده و گوشی را در استراحت قرار دهید. بدین منظور به صورت کافیست که آیکون “پاور” را از گوشه سمت راست و بالای صفحه برنامه لمس نمایید.
دانلود برنامه Waze از گوگل پلی
دانلود برنامه Waze از اپ استوری
منبع : موبایل کمک