چهار شنبه 17 آبان 1396

پیامبران مجوسیان|زن خودفروش اما بهشتی

یكی ازعلومی كه قرآن كریم بی اندازه بدان توجه نموده است تاریخ است،و  هدف قرآن ازبیان تاریخ گذشته هدایت انسان است.به همین منظور قصد داریم در این صفحه از پایگاه اینترنتی امور به زن خودفروش اما بهشتی بپردازیم.

عابدی در میان بنی اسرائیل زندگی می کرد که به دنیا و مردم پشت کرده بود. روزی ابلیس سپاهیانش را فرا خواند و از آنها خواست تا به هر شکی که شده در او نفوذ کنند. یکی از افراد ابلیس پیشنهاد کرد تا از راه زنان در او نفوذ کنند و دیگری شراب را پیشنهاد داد. اما هیچ کدام مورد قبول ابلیس واقع نگشت.



چون می دانست عابد از همه این راهها سر بلند بیرون می آید. تا آنکه یکی از شیاطین پیشنهاد کرد تا از راه نیکوکاری و احسان در او نفوذ کنند. شیطان نیز آن را پذیرفت.



آن شیطان را نزد عابد فرستادند، شیطان با عابد مشغول عبادت شد و مدتی گذشت، مرد عابد که خستگی ناپذیری و عبادت زیاد شیطان را دید، اعمال و عبادتش را کوچک شمرد. عابد راز شب زنده داری ها و عبادت ها را از او جویا شد، شیطان گفت؛ من مرتکب گناهی شدم و سپس توبه کردم و از آن روز به بعد چنین درجه ای رسیدم.



عابد نیز از او خواست تا گناه را به او یاد دهد، و بعد توبه کند، شیطان او را به خانه زنی تن فروش برد و از او خواست تا با دو درهمی که دارد از او کام جویی کند.


مرد عابد به نزد زن رفت، زن با دیدن او متعجب شد و گفت؛ تا به حال کسی مثل تو را نزد خود ندیدم. بنده خدا، بدان که ترک گناه آسان تر از توبه است و معلوم نیست توبه هر کس نزد خدا پذیرفته شود. حتما شیطانی تو را وسوسه کرده، از همان راهی که آمده ای برگرد. عابد به خود آمد و از منزل زن خارج شد.


فردای آن روز بر در خانه عابد این جمله ها به چشم می خورد، در مراسم فوت آن زن خودفروش حاضر شوید که او اهل بهشت است.


چون بعد از مدتی آن زن فوت کرد، به امر خداوند موسی بن عمران بر جنازه آن زن نماز خواند و گفت؛ این زن به خاطر اینکه یکی از بندگان خدا را از گناه بازداشته بود،

[377]

مستحق بهشت شده است.(1)



1 - همان، ص 279
 
 

دیگر اخبار
احادیث بخش دوم در رابطه  با مدارا کردن بامردم احادیث بخش دوم در رابطه با مدارا کردن بامردم

مدارا کردن با مردم هم نوعی صدقه است و بلایا و اضطراب‌ها و آشفتگی‌ها را از انسان دفع می کند و آرامش و آسودگی را برای آدمی به ارمغان می آورد.

ادامه خبر ...
حدیث در مورد اعتکاف حدیث در مورد اعتکاف

حدیث اصطلاحی در فرهنگ اسلامی و علوم دینی است که بیانگر سخنان نقل شده از زبان پیامبر(ص) و دیگر معصومین(ع) یا حاکی از رفتار و سلوک ایشان باشد.

ادامه خبر ...
زندگینامه فینحاس علیه السلام زندگینامه فینحاس علیه السلام

یكی ازعلومی كه قرآن كریم بی اندازه بدان توجه نموده است تاریخ است،و  هدف قرآن ازبیان تاریخ گذشته هدایت انسان است.به همین منظور قصد داریم در این صفحه از پایگاه اینترنتی امور به زندگینامه فینحاس علیه السلام بپردازیم.

ادامه خبر ...
زندگینامه حضرت عیسی(ع)|معجزاتی دیگر از عیسی علیه السلام زندگینامه حضرت عیسی(ع)|معجزاتی دیگر از عیسی علیه السلام

یكی ازعلومی كه قرآن كریم بی اندازه بدان توجه نموده است تاریخ است،و  هدف قرآن ازبیان تاریخ گذشته هدایت انسان است.به همین منظور قصد داریم در این صفحه از پایگاه اینترنتی امور به معجزاتی دیگر از عیسی علیه السلام بپردازیم.

ادامه خبر ...
دعا جهت نجات از سختی ها دعا جهت نجات از سختی ها

اصرار در دعا سبب رستگاری انسان شده و بسیاری از بلایا توسط دعا کردن برطرف می‌شود، دعا جهت نجات از سختی ها  یکی از دعاها است.

ادامه خبر ...
حدیث در مورد جوان|جوانی در روایات حدیث در مورد جوان|جوانی در روایات

حدیث اصطلاحی در فرهنگ اسلامی و علوم دینی است که بیانگر سخنان نقل شده از زبان پیامبر(ص) و دیگر معصومین(ع) یا حاکی از رفتار و سلوک ایشان باشد.

ادامه خبر ...
زندگی نامه حضرت علی (ع)|فتح مكه زندگی نامه حضرت علی (ع)|فتح مكه

پایگاه اینترنتی امور به مناسبت فرارسیدن روز پدر و ولادت حضرت علی (ع) به بررسی مفصل زندگینامه مولایمان حضرت علی پرداخته است ... در این قسمت به بررسی "فتح مكه" میپردازیم... با ما همراه باشید

ادامه خبر ...
زندگینامه پیامبر اکرم (ص)|هجرت پیامبر به جهان ابدیت زندگینامه پیامبر اکرم (ص)|هجرت پیامبر به جهان ابدیت

یكی ازعلومی كه قرآن كریم بی اندازه بدان توجه نموده است تاریخ است،و  هدف قرآن ازبیان تاریخ گذشته هدایت انسان است.به همین منظور قصد داریم در این صفحه از پایگاه اینترنتی امور به هجرت پیامبر به جهان ابدیت بپردازیم.

ادامه خبر ...
حدیث در مورد ترس حدیث در مورد ترس

حدیث اصطلاحی در فرهنگ اسلامی و علوم دینی است که بیانگر سخنان نقل شده از زبان پیامبر(ص) و دیگر معصومین(ع) یا حاکی از رفتار و سلوک ایشان باشد.

ادامه خبر ...
سلیمان علیه السلام ، نامزد جانشینی داوود علیه السلام سلیمان علیه السلام ، نامزد جانشینی داوود علیه السلام

یكی ازعلومی كه قرآن كریم بی اندازه بدان توجه نموده است تاریخ است،و  هدف قرآن ازبیان تاریخ گذشته هدایت انسان است.به همین منظور قصد داریم در این صفحه از پایگاه اینترنتی امور به سلیمان علیه السلام ، نامزد جانشینی داوود علیه السلام بپردازیم.

ادامه خبر ...
پردیس چاپگر باران

کارتریج ایرانی

ثبت آگهی منطبق با الگوریتم گوگل

آگهی ویژه,ثبت آگهی

دفاع شخصی کاربردی

دفاع شخصی کاربردی

آگهی رایگان

آگهی رایگان/درج آگهی تبلیغاتی

بانک اطلاعات مشاغل و اصناف

جامع ترین بانک اطلاعات کشور

خانه سالمندان یارین

خانه سالمندان / خانه سالمندان در پاسداران / مرکز سالمندان یارین

دسته بندی محصولات
دسته بندی آگهي ها
شارژ و تعمیر کارتریج

شارژ وتعمیر کارتریج لیزری

آگهی رایگان

آگهی رایگان

کانال دفاع شخصی حرفه ای

دفاع شخصی