چهار شنبه 17 آبان 1396

زندگینامه عُزیر پیامبر علیه السلام|فرار خداپرستان

یكی ازعلومی كه قرآن كریم بی اندازه بدان توجه نموده است تاریخ است،و  هدف قرآن ازبیان تاریخ گذشته هدایت انسان است.به همین منظور قصد داریم در این صفحه از پایگاه اینترنتی امور به فرار خداپرستان بپردازیم.

پروردگار بزرگ قلب های آنان را محکم کرد و به آنها اطمینان بخشید، لذا در جواب دقیوس گفتند؛ ای شاه! ما از روی تقلید در این دین وارد نشده ایم، از روی اکراه و اجبار به آن عمل نمی کنیم و با جهل و نادانی آن را انتخاب نکرده ایم بلکه فطرتمان، ما را به این دین دعوت کرد و ما هم به ندای فطرت خود پاسخ مثبت دادیم، عقل مسیر روشنی را به ما نشان داده و ما در پرتو آن حرکت کردیم، ما به سوی خدای یکتا دعوت شدیم و جز او معبود دیگری را نمی پذیریم.



اگر حقیقت را بخواهی، این قوم ما هستند که از روی جهل و تقلید به عبادت بت ها پرداخته اند و هیچ دلیلی بر کار خود ندارند و با حجت و برهان روشنی راهنمایی نشده اند و اکنون این است حاصل فکر ما و آنچه به آن یقین پیدا کرده ایم، هرچه می خواهی درباره ما انجام بده!



پادشاه گفت؛ امروز بروید، به شرطی که فردا بیایید تا درباره شما بیندیشم و قضاوت کنم. خداپرستان بار دیگر گرد هم آمدند و در کار خویش به تفکر و مشورت و تبادل نظر پرداختند و تصمیم گرفتند که برای حفظ دین خود به سمت کوه حرکت کرده و در غار آن پناه گیرند.


جوانان خداپرست بار سفر بسته و دست از وطن خود شستند و برای حفظ دین خود هجرت کردند، و از شهر اقسوس خارج شدند. هفت فرسخ راه را با پای پیاده از شهر فاصله گرفتند. آن شش مشاور جوان، در بین راه چوپانی را دیدند که با آنها همسفر شد، در این میان سگ چوپان به نام قطمیر نیز به آنها نزدیک شد. اما آنان با پرتاپ سنگ سعی کردند سگ را از خود دور کنند، اما سگ دور نمی شد و عاقبت به سخن در آمد و از آنان خواست تا او را همراه خود ببرند. مدتی بعد همگی به غاری به نام «وصید» رسیدند و

[356]

تصمیم گرفتند شب را همان جا سر کنند.

[آنان جوانانی بودند که به پروردگارشان ایمان آورده و بر هدایتشان افزودیم و دلهایشان را استوار گردانیدیم. آنگاه که به قصد مخالفت با شرک برخاستند و گفتند؛ تا پروردگار آسمان ها و زمین است، جز او هرگز معبودی نخواهیم خواند، که در این صورت قطعا ناصواب گفته ایم].(1)



1 - کهف، 14 - 13
 
 

دیگر اخبار
حدیث درباره اسراف حدیث درباره اسراف

حدیث اصطلاحی در فرهنگ اسلامی و علوم دینی است که بیانگر سخنان نقل شده از زبان پیامبر(ص) و دیگر معصومین(ع) یا حاکی از رفتار و سلوک ایشان باشد.

ادامه خبر ...
حکمت دست کشیدن به صورت بعد از دعا حکمت دست کشیدن به صورت بعد از دعا

یکی از اعمالی که در میان مردم رایج است و بعضاً از حکمت آن بی خبر می باشند دست کشیدن به صورت بعد از دعا است، که جالب است حکمت دست کشیدن به صورت بعد از دعا را بدانیم.

ادامه خبر ...
زندگی نامه حضرت علی (ع)|نيازمندى خلفاء بوجود على عليه السلام زندگی نامه حضرت علی (ع)|نيازمندى خلفاء بوجود على عليه السلام

پایگاه اینترنتی امور به مناسبت فرارسیدن روز پدر و ولادت حضرت علی (ع) به بررسی مفصل زندگینامه مولایمان حضرت علی پرداخته است ... در این قسمت به بررسی "نيازمندى خلفاء بوجود على عليه السلام" میپردازیم... با ما همراه باشید

ادامه خبر ...
زندگینامه حضرت موسی (ع)|موسی به مادرش می رسد زندگینامه حضرت موسی (ع)|موسی به مادرش می رسد

یكی ازعلومی كه قرآن كریم بی اندازه بدان توجه نموده است تاریخ است،و  هدف قرآن ازبیان تاریخ گذشته هدایت انسان است.به همین منظور قصد داریم در این صفحه از پایگاه اینترنتی امور به موسی به مادرش می رسد بپردازیم.

ادامه خبر ...
حدیث در مورد توکل|حدیث درباره ی امید داشتن حدیث در مورد توکل|حدیث درباره ی امید داشتن

حدیث اصطلاحی در فرهنگ اسلامی و علوم دینی است که بیانگر سخنان نقل شده از زبان پیامبر(ص) و دیگر معصومین(ع) یا حاکی از رفتار و سلوک ایشان باشد.

ادامه خبر ...
زندگینامه حضرت عیسی(ع)|درخواست شیطان زندگینامه حضرت عیسی(ع)|درخواست شیطان

یكی ازعلومی كه قرآن كریم بی اندازه بدان توجه نموده است تاریخ است،و  هدف قرآن ازبیان تاریخ گذشته هدایت انسان است.به همین منظور قصد داریم در این صفحه از پایگاه اینترنتی امور به درخواست شیطان بپردازیم.

ادامه خبر ...
بهترین مردم در احادیث|حدیث در مورد بهترین مردم بهترین مردم در احادیث|حدیث در مورد بهترین مردم

حدیث اصطلاحی در فرهنگ اسلامی و علوم دینی است که بیانگر سخنان نقل شده از زبان پیامبر(ص) و دیگر معصومین(ع) یا حاکی از رفتار و سلوک ایشان باشد.

ادامه خبر ...
زندگی نامه حضرت صالح علیه السلام|کیفر قوم ثمود زندگی نامه حضرت صالح علیه السلام|کیفر قوم ثمود

یكی ازعلومی كه قرآن كریم بی اندازه بدان توجه نموده است تاریخ است،و  هدف قرآن ازبیان تاریخ گذشته هدایت انسان است.به همین منظور قصد داریم در این صفحه از پایگاه اینترنتی امور به کیفر قوم ثمود بپردازیم.

ادامه خبر ...
انواع تقوا انواع تقوا

حفظ و صیانت خود از گناه، نامش تقوا است آدمی در زندگی بایستی تقوا داشته باشد

ادامه خبر ...
زندگینامه حضرت ناتان علیه السلام زندگینامه حضرت ناتان علیه السلام

یكی ازعلومی كه قرآن كریم بی اندازه بدان توجه نموده است تاریخ است،و  هدف قرآن ازبیان تاریخ گذشته هدایت انسان است.به همین منظور قصد داریم در این صفحه از پایگاه اینترنتی امور به حضرت ناتان علیه السلام بپردازیم.

ادامه خبر ...
پردیس چاپگر باران

کارتریج ایرانی

ثبت آگهی منطبق با الگوریتم گوگل

آگهی ویژه,ثبت آگهی

دفاع شخصی کاربردی

دفاع شخصی کاربردی

آگهی رایگان

آگهی رایگان/درج آگهی تبلیغاتی

بانک اطلاعات مشاغل و اصناف

جامع ترین بانک اطلاعات کشور

خانه سالمندان یارین

خانه سالمندان / خانه سالمندان در پاسداران / مرکز سالمندان یارین

دسته بندی محصولات
دسته بندی آگهي ها
شارژ و تعمیر کارتریج

شارژ وتعمیر کارتریج لیزری

آگهی رایگان

آگهی رایگان

کانال دفاع شخصی حرفه ای

دفاع شخصی