چهار شنبه 17 آبان 1396

زندگینامه عُزیر پیامبر علیه السلام|فرار خداپرستان

یكی ازعلومی كه قرآن كریم بی اندازه بدان توجه نموده است تاریخ است،و  هدف قرآن ازبیان تاریخ گذشته هدایت انسان است.به همین منظور قصد داریم در این صفحه از پایگاه اینترنتی امور به فرار خداپرستان بپردازیم.

پروردگار بزرگ قلب های آنان را محکم کرد و به آنها اطمینان بخشید، لذا در جواب دقیوس گفتند؛ ای شاه! ما از روی تقلید در این دین وارد نشده ایم، از روی اکراه و اجبار به آن عمل نمی کنیم و با جهل و نادانی آن را انتخاب نکرده ایم بلکه فطرتمان، ما را به این دین دعوت کرد و ما هم به ندای فطرت خود پاسخ مثبت دادیم، عقل مسیر روشنی را به ما نشان داده و ما در پرتو آن حرکت کردیم، ما به سوی خدای یکتا دعوت شدیم و جز او معبود دیگری را نمی پذیریم.



اگر حقیقت را بخواهی، این قوم ما هستند که از روی جهل و تقلید به عبادت بت ها پرداخته اند و هیچ دلیلی بر کار خود ندارند و با حجت و برهان روشنی راهنمایی نشده اند و اکنون این است حاصل فکر ما و آنچه به آن یقین پیدا کرده ایم، هرچه می خواهی درباره ما انجام بده!



پادشاه گفت؛ امروز بروید، به شرطی که فردا بیایید تا درباره شما بیندیشم و قضاوت کنم. خداپرستان بار دیگر گرد هم آمدند و در کار خویش به تفکر و مشورت و تبادل نظر پرداختند و تصمیم گرفتند که برای حفظ دین خود به سمت کوه حرکت کرده و در غار آن پناه گیرند.


جوانان خداپرست بار سفر بسته و دست از وطن خود شستند و برای حفظ دین خود هجرت کردند، و از شهر اقسوس خارج شدند. هفت فرسخ راه را با پای پیاده از شهر فاصله گرفتند. آن شش مشاور جوان، در بین راه چوپانی را دیدند که با آنها همسفر شد، در این میان سگ چوپان به نام قطمیر نیز به آنها نزدیک شد. اما آنان با پرتاپ سنگ سعی کردند سگ را از خود دور کنند، اما سگ دور نمی شد و عاقبت به سخن در آمد و از آنان خواست تا او را همراه خود ببرند. مدتی بعد همگی به غاری به نام «وصید» رسیدند و

[356]

تصمیم گرفتند شب را همان جا سر کنند.

[آنان جوانانی بودند که به پروردگارشان ایمان آورده و بر هدایتشان افزودیم و دلهایشان را استوار گردانیدیم. آنگاه که به قصد مخالفت با شرک برخاستند و گفتند؛ تا پروردگار آسمان ها و زمین است، جز او هرگز معبودی نخواهیم خواند، که در این صورت قطعا ناصواب گفته ایم].(1)



1 - کهف، 14 - 13
 
 

دیگر اخبار
آداب و اعمال مخصوص بیست و هشتم صفر آداب و اعمال مخصوص بیست و هشتم صفر

خواندن زیارت ائمه بقیع(ع) و زیارت پیامبر(ص) از بعید از جمله آداب و اعمال توصیه شده برای روز بیست و هشتم ماه صفر است.

ادامه خبر ...
دانلود کتاب تراژدی کربلا  مطالعه ی جامعه شناختی گفتمان شیعه دانلود کتاب تراژدی کربلا مطالعه ی جامعه شناختی گفتمان شیعه

ت‍راژدی‌ ک‍رب‍لا: م‍طال‍ع‍ه‌ ج‍ام‍ع‍ه‌ش‍ن‍اخ‍ت‍ی‌ گ‍ف‍ت‍م‍ان‌ ش‍ی‍ع‍ه‌. برای کسانی که بدنبال یک کتاب متفاوت درباره عاشورا و تحلیل های مردم شناسانه نسبت به مراسمات عزاداری شیعیا ادامه خبر ...

حدیث در مورد رحمت|حدیث در مورد مهربانی خدا حدیث در مورد رحمت|حدیث در مورد مهربانی خدا

حدیث اصطلاحی در فرهنگ اسلامی و علوم دینی است که بیانگر سخنان نقل شده از زبان پیامبر(ص) و دیگر معصومین(ع) یا حاکی از رفتار و سلوک ایشان باشد.

ادامه خبر ...
حدیث در مورد چاپلوسی و تملق حدیث در مورد چاپلوسی و تملق

حدیث اصطلاحی در فرهنگ اسلامی و علوم دینی است که بیانگر سخنان نقل شده از زبان پیامبر(ص) و دیگر معصومین(ع) یا حاکی از رفتار و سلوک ایشان باشد.

ادامه خبر ...
زندگینامه حضرت مریم علیهاالسلام|نگرانی مریم و سفر به دور دست زندگینامه حضرت مریم علیهاالسلام|نگرانی مریم و سفر به دور دست

یكی ازعلومی كه قرآن كریم بی اندازه بدان توجه نموده است تاریخ است،و  هدف قرآن ازبیان تاریخ گذشته هدایت انسان است.به همین منظور قصد داریم در این صفحه از پایگاه اینترنتی امور به نگرانی مریم و سفر به دور دست بپردازیم.

ادامه خبر ...
دعاهای قرانی که با ربنا شروع میشود دعاهای قرانی که با ربنا شروع میشود

اصرار در دعا سبب رستگاری انسان شده و بسیاری از بلایا توسط دعا کردن برطرف می‌شود،دعاهای قرانی که با ربنا شروع میشود به همین منظور در این صفحه ذکر شده  است.

ادامه خبر ...
زندگینامه میتاح بن احرب علیه السلام زندگینامه میتاح بن احرب علیه السلام

یكی ازعلومی كه قرآن كریم بی اندازه بدان توجه نموده است تاریخ است،و  هدف قرآن ازبیان تاریخ گذشته هدایت انسان است.به همین منظور قصد داریم در این صفحه از پایگاه اینترنتی امور به زندگینامه میتاح بن احرب علیه السلام بپردازیم.

ادامه خبر ...
صوفیان و درویشان چه انحرافاتی دارند؟ صوفیان و درویشان چه انحرافاتی دارند؟

در بین صوفیان انحرافاتی به وجود آمده که در کتاب معراج السعادة(نراقی، احمد) آن ها را این گونه بیان کرده است، با ما همراه باشید

ادامه خبر ...
زندگینامه پیامبر اکرم (ص)|سفر پیامبر به طائف زندگینامه پیامبر اکرم (ص)|سفر پیامبر به طائف

یكی ازعلومی كه قرآن كریم بی اندازه بدان توجه نموده است تاریخ است،و  هدف قرآن ازبیان تاریخ گذشته هدایت انسان است.به همین منظور قصد داریم در این صفحه از پایگاه اینترنتی امور به سفر پیامبر به طائف بپردازیم.

ادامه خبر ...
حدیث کینه حدیث کینه

حدیث اصطلاحی در فرهنگ اسلامی و علوم دینی است که بیانگر سخنان نقل شده از زبان پیامبر(ص) و دیگر معصومین(ع) یا حاکی از رفتار و سلوک ایشان باشد.

ادامه خبر ...
پردیس چاپگر باران

کارتریج ایرانی

ثبت آگهی منطبق با الگوریتم گوگل

آگهی ویژه,ثبت آگهی

دفاع شخصی کاربردی

دفاع شخصی کاربردی

آگهی رایگان

آگهی رایگان/درج آگهی تبلیغاتی

بانک اطلاعات مشاغل و اصناف

جامع ترین بانک اطلاعات کشور

خانه سالمندان یارین

خانه سالمندان / خانه سالمندان در پاسداران / مرکز سالمندان یارین

دسته بندی محصولات
دسته بندی آگهي ها
شارژ و تعمیر کارتریج

شارژ وتعمیر کارتریج لیزری

آگهی رایگان

آگهی رایگان

کانال دفاع شخصی حرفه ای

دفاع شخصی