یکشنبه 07 آبان 1396

زندگینامه حضرت لوط علیه السلام|حسادت شیطان

یكی ازعلومی كه قرآن كریم بی اندازه بدان توجه نموده است تاریخ است،و  هدف قرآن ازبیان تاریخ گذشته هدایت انسان است.به همین منظور قصد داریم در این صفحه از پایگاه اینترنتی امور به حسادت شیطان بپردازیم.

تاریخ انبیاء (از آدم خلیفة اللّه (ع) تا خاتم رسول اللّه (ص))



حسادت شیطان





قوم لوط در ابتدا در زمره بهترین و شایسته ترین بندگان خداوند بودند و آداب و سنن الهی را به خوبی انجام می دادند. تا اینکه شیطان به آنها حسادت ورزید و بارها و بارها بر سر راه آنها سبز شد.


سرزمین آنها در مسیر عبور کاروان های مختلف بود و همیشه تعدادی مسافر از آنجا عبور می کرد و از نعمت های فراوان آن سرزمین استفاده می کردند و حتی به گونه ای شد که هر مسافری راهش را به آن دیار کج می کرد و از میوه و سایه درختان بهره می جُست، تا اینکه مردم آن قوم بارها از این وضعیت به لوط شکایت کردند، و ابلیس که منتظر چنین فرصتی بود، به آنها یاد داد هر مسافری را که از آن شهر می گذرد، بگیرند و خلع لباس کنند و بعد، به او تجاوز کنند.



روزی ابلیس خودش را به صورت جوانی زیبا در آورد و به طرف آنها رفت. قوم لوط به گفته ابلیس عمل کردند و به او تجاوز کردند و به این ترتیب فساد در میان آنها زیاد شد. چیزی نگذشت که آن قوم در کمین رهگذران می نشستند و با آنها به لواط می پرداختند و آنگاه شهر آنها از عبور و مرور مسافران و رهگذران خالی شد.(2)



آنها کم کم از زنان خود فاصله گرفتند و به سراغ پسران جوان می آمدند. ابلیس که

[111]

مأموریت و نقشه خود را تا به این جا به خوبی انجام داده بود، به سراغ زنان قوم رفت و آنها را تحریک کرد و به آنها آموخت تا مثل مردانشان با یکدیگر باشند و به این وسیله خود را ارضا کنند. لوط حاضر گشت دختران خود و یا امت خویش را به شرط قبول ایمان و دست کشیدن آنها از کار زشتشان، به آنها بدهد.


هرچه لوط بیشتر سعی می کرد قوم او بیشتر فساد می کردند، تا جایی که او را تهدید به مرگ کردند. حضرت لوط بارها و بارها آنان را از این گناه قبیح و زشت نهی کرده و می فرمود؛ آیا شما در میان جهانیان سراغ جنس ذکور می روید، در حالی که همسرانی برای شما وجود دارد که خداوند آنان را برای شما آفریده است.(1)



قوم لوط به طهارت و غسل اعتقادی نداشتند(2) و نصایح لوط که مدت سی سال به طول انجامید در مردم قومش به نتیجه نرسید.(3)



قوم لوط در مجالس خویش بی هیچ شرمی باد معده و صدا خارج می کردند و در مقابل یکدیگر به لواط می پرداختند. آنان از مهمانان خود به خوبی پذیرایی می کردند، بعد با آنها به لواط می پرداختند و به آنها غرامت می دادند. با این عمل مردان قوم لوط، ترس این می رفت که نسل آنها نیز برچیده شود و هیچ فرزندی دیگر متولد نشود، مگر عده معدودی که از مسلمانان بودند.



2 - داستان پیامبران، ص 78 و 79؛ ثواب الاعمال، ص 255 با تلخیص.1 - سوره شعرا، آیات 156 و 157.2 - علل الشّرایع، ص 184.3 - داستان پیامبران، ص 79.
 
 

 



دیگر اخبار
حدیث در مورد حضرت فاطمه معصومه|حدیث درباره حضرت فاطمه معصومه حدیث در مورد حضرت فاطمه معصومه|حدیث درباره حضرت فاطمه معصومه

حدیث اصطلاحی در فرهنگ اسلامی و علوم دینی است که بیانگر سخنان نقل شده از زبان پیامبر(ص) و دیگر معصومین(ع) یا حاکی از رفتار و سلوک ایشان باشد.

ادامه خبر ...
حکم آرایش کردن و روزه داری حکم آرایش کردن و روزه داری

در به در دنبال کسی می‌گشت که سؤال مهمش را از او بپرسد؛ سؤالی که ذهنش را بسیار مشغول کرده بود. نمی‌دانست با این همه زحمتی که به خود می‌دهد و با این همه صبری که می‌کند، آیا از او می‌پذیرند؟

ادامه خبر ...
زندگینامه لقمان حکیم|خصائص لقمان زندگینامه لقمان حکیم|خصائص لقمان

یكی ازعلومی كه قرآن كریم بی اندازه بدان توجه نموده است تاریخ است،و  هدف قرآن ازبیان تاریخ گذشته هدایت انسان است.به همین منظور قصد داریم در این صفحه از پایگاه اینترنتی امور به خصائص لقمان بپردازیم.

ادامه خبر ...
کشف بقایای کشتی نوح و اسرار آن کشف بقایای کشتی نوح و اسرار آن

آنچه که می خوانید نه داستان است نه خیالپردازی، واقعیتی است از قصص قرآنی و کتاب مقدس که پس از قرنها از زیر لایه های مدفون شده بیرون آمده و حیرت همگان را برانگیخته.

ادامه خبر ...
حضرت محمّد صلی الله علیه و آله حضرت محمّد صلی الله علیه و آله

یكی ازعلومی كه قرآن كریم بی اندازه بدان توجه نموده است تاریخ است،و  هدف قرآن ازبیان تاریخ گذشته هدایت انسان است.به همین منظور قصد داریم در این صفحه از پایگاه اینترنتی امور به حضرت محمّد صلی الله علیه و آله بپردازیم.

ادامه خبر ...
زندگینامه حضرت داوود علیه السلام|حکایت شیرین زن نیکوکار زندگینامه حضرت داوود علیه السلام|حکایت شیرین زن نیکوکار

یكی ازعلومی كه قرآن كریم بی اندازه بدان توجه نموده است تاریخ است،و  هدف قرآن ازبیان تاریخ گذشته هدایت انسان است.به همین منظور قصد داریم در این صفحه از پایگاه اینترنتی امور به حکایت شیرین زن نیکوکار بپردازیم.

ادامه خبر ...
حدیث در مورد تکبر|حدیث در مورد غرور حدیث در مورد تکبر|حدیث در مورد غرور

حدیث اصطلاحی در فرهنگ اسلامی و علوم دینی است که بیانگر سخنان نقل شده از زبان پیامبر(ص) و دیگر معصومین(ع) یا حاکی از رفتار و سلوک ایشان باشد.

ادامه خبر ...
دعاهای مجرب برای ازدواج جوانان دعاهای مجرب برای ازدواج جوانان

دعا برای فراهم شدن زمینه ازدواج یا همسری شایسته از کارهای مستحب و مورد ترغیب خداوند است که در پایگاه اینترنتی امور چند مورد ذکر شده است

ادامه خبر ...
زندگی نامه حضرت علی (ع)|نص بر امامت آنحضرت زندگی نامه حضرت علی (ع)|نص بر امامت آنحضرت

پایگاه اینترنتی امور به مناسبت فرارسیدن روز پدر و ولادت حضرت علی (ع) به بررسی مفصل زندگینامه مولایمان حضرت علی پرداخته است ... در این قسمت به بررسی "نص بر امامت آنحضرت" میپردازیم... با ما همراه باشید

ادامه خبر ...
زندگینامه حضرت موسی (ع)|نَسَب موسی علیه السلام زندگینامه حضرت موسی (ع)|نَسَب موسی علیه السلام

یكی ازعلومی كه قرآن كریم بی اندازه بدان توجه نموده است تاریخ است،و  هدف قرآن ازبیان تاریخ گذشته هدایت انسان است.به همین منظور قصد داریم در این صفحه از پایگاه اینترنتی امور به نَسَب موسی علیه السلام بپردازیم.

ادامه خبر ...
پردیس چاپگر باران

کارتریج ایرانی

ثبت آگهی منطبق با الگوریتم گوگل

آگهی ویژه,ثبت آگهی

دفاع شخصی کاربردی

دفاع شخصی کاربردی

آگهی رایگان

آگهی رایگان/درج آگهی تبلیغاتی

بانک اطلاعات مشاغل و اصناف

جامع ترین بانک اطلاعات کشور

خانه سالمندان یارین

خانه سالمندان / خانه سالمندان در پاسداران / مرکز سالمندان یارین

دسته بندی محصولات
دسته بندی آگهي ها
شارژ و تعمیر کارتریج

شارژ وتعمیر کارتریج لیزری

آگهی رایگان

آگهی رایگان

کانال دفاع شخصی حرفه ای

دفاع شخصی