دوشنبه 14 فروردین 1396

مروری بر آنتی ویروس ها

چرا آنتی ویروس اصلی بخریم؟ مقایسه بین آنتی ویروسهای کرک شده و نسخه اصلی؟ تفاوت بین آنتی ویروسهای Crack شده و اصلی چیست؟ و چندین سوال مربوط به آنتی ویروس هارا امور پاسخگو هست، با ما همراه باشید

 

 

چرا آنتی ویروس اصلی بخریم:



در کشور ما ایران قانونی به اسم کپی رایت (Copyright) وجود ندارد لذا استفاده از محصولات نرم افزاری کرک شده و قفل شکسته مانعی ندارد ولی با وجود این شرایط، بسیاری از شرکت ها و کاربران حرفه ای و یا حتی آماتور از سیستم عامل ها و آنتی ویروس های اصلی استفاده می کنند.


در این میان، استفاده از آنتی ویروس های اصلی بسیار بیشتر از سایر نرم افزار ها به چشم می خورد؛ این مورد در شرایطی است که کرک های بسیاری برای هرکدام از این محصولات وجود دارد. پس چرا بسیاری از افراد از محصولات اصلی استفاده می کنند؟

 

چندین پاسخ به این سوال وجود دارد که در این جا به چند مورد از آن ها می پردازیم:



۱-در ابتدا باید به این موضوع توجه داشت که آنتی ویروس یک محصول امنیتی محسوب می شود و امنیت زمانی معنا میابد که پایدار و قدرتمند باشد.


از آن جا که کرک ها و سریال های غیر اصلی قابل اطمینان نیستند ممکن است در یک بازه زمانی آنتی ویروس شما از کار بیافتد در این صورت حتی اگر آنتی ویروس شما بسیار هم قدرتمند باشد تاثیر بسزائی در امنیت سیستم شما نخواهد داشت.


این زمان بهترین فرصت برای فعالیت بد افزارها و هکرها می باشد.




۲-هکرها شناخت خوبی از فضای کامپیوتر و رفتار کاربران کامپیوتر دارند و دقیقا می دانند که چگونه باید آن ها را فریب دهند به همین دلیل چون می دانند که کاربران نیاز به امنیت در فضای سایبر دارند تمرکز خود را بر روی شکستن قفل محصولات امنیتی از جمله آنتی ویروس ها می گذارند


و هنگامی که کاربر اقدام به شکستن قفل آنتی ویروس کامپیوتر خود طبق راهکار آن هکر می کند در واقع احساس می کند که آنتی ویروس خود را فعال ساخته است، بدون آنکه هزینه ای پرداخت کند


و احتمالا از این بابت احساس غرور هم میکند، ولی در واقع کاری کرده که آن هکر بد افزار خود را توسط خود کاربر به آسانی بر روی سیستم او تعبیه کند و در صورت تمایل از آن سوء استفاده نماید. به همین سادگی او توانسته است کاربر را فریب دهد!




۳-به عنوان سومین مورد باید به این موضوع توجه داشت که برخی از فروشندگان معتبر آنتی ویروس های اصلی (در ایران) یک سرور آنتی ویروس برای خود راه اندازی می کنند


و سپس آنتی ویروس هایی که می فروشند را طوری تنظیم می کنند که آپدیت های خود را از سرور فروشنده بگیرند نه از سرور تولید کننده آنتی ویروس.


بنابراین علاوه بر اینکه آن فروشنده سود کلانی از راه کلاهبرداری بدست می آورد آپدیت ها نیز همواره با یک وقفه طولانی به دست کاربران می رسد و چه بسا که این آپدیت ها کارایی مناسب خود را نیز نداشته باشند.


این مورد در اکثر مواقع در مورد آنتی ویروس های معروفی که تحریم شده اند اتفاق افتاده است. بنابراین همواره باید توجه داشته باشید که از نمایندگی های معتبر* در ایران خریداری کنید.



*نماینده معتبر کسی است که در وب سایت شرکت سازنده آنتی ویروس


(به عنوان مثال: شرکت کسپرسکی)


به عنوان نماینده نامش ذکر شده باشد.

 


 

اکنون که متوجه شده اید که چرا باید آنتی ویروس اصلی تهیه کنید به چند فاکتور مهم جهت مقایسه آنتی ویروس ها می پردازیم:



ابتدا توجه داشته باشید که ما در شرایط تحریم به سر می بریم و بسیاری از شرکت های تولید کننده آنتی ویروس هیچ نمایندگی ای برای محصولات خود در ایران نمی پذیرند


(مثال : شرکتeset تولیدکننده ناد۳۲) و حتی اگر کسی موفق به تهیه لایسنس آن محصول شود آن را غیر قانونی شناخته و غیر فعال می سازد


البته راهکارهایی برای این مورد وجود دارد که به یکی از آن ها در مورد بالا اشاره کردیم که چندان هم عاقلانه نیست.


بنابراین این مهم پیش می آید که تحت هر شرایطی از محصولات اصلی دارای نمایندگی در ایران استفاده نماییم.


همچنین سازمان هایی در نقاط مختلف دنیا وجود دارند که از راههای مختلف به مقایسه آنتی ویروس ها می پردازند که از معروف ترین آن ها می توان به AV-Comparatives.org ، Virus Bulletin ، AV-Test ، OPSWAT و… اشاره کرد.


گزارش های این سازمان ها کاملا معتبر بوده و مورد تایید کلیه تولید کنندگان آنتی ویروس می باشد.

 

 

 

 

مقایسه بین آنتی ویروسهای کرک شده و نسخه اصلی



بدانید که اگر آنتی ویروس را دانلود کنید


(بصورت رسمی از سایت های سازندگان آنتی ویروس)


معمولاً این نرم افزار ها بصورت نسخه های Trial می باشند نه Demo ، یعنی همه امکانات یک آنتی ویروس رجیستر شده را دارند بجز محدودیت زمانی


(مثلاً اجازه می دهند بین ۲۰ تا ۳۰ روز بصورت رایگان آپدیت شوند )


بعد از این مدت شما دیگر قادر به استفاده از امکانات نرم افزار نمی باشید . از جمله مهمترین ویژگی که همه آنتی ویروسها آن را از کار می اندازند امکان بروز رسانی لیست ویروسها و گارد یا جستجوی آنلاین ویروسها است


و برای ادامه استفاده از یک آنتی ویروس شما نیاز دارید که آن را رجیستر و لایسنس آن را خریداری کنید.

 

 

 


 

چرا شرکتهای امنیتی سازنده آنتی ویروسها اجازه آپدیت نرم افزارهای کرک شده را می دهند؟


شاید شما فکر کنید که براحتی و با دانلود فایلهای کرک توانسته باشید این شرکتهای بزرگ را گول زده باشید و این شرکتها که کارشان امنیت است نتوانسته اند مشکل کرک را حل کرده باشند !


اگر این چنین فکر می کنید کاملاً در اشتباهید! همه شرکتها به راحتی می توانند بفهمند که چه کسانی و با چه IP ی و از چه کشوری و از چه نسخه ی و با چه شماره سریالی به سرور آنها وصل شده و اقدام به آپدیت آنتی ویروس خود می کنند.


بنابرین شرکتهای بزرگی همچون بیت دیفندر ، کسپراسکی ، نود ۳۲ ، مک آفی و غیره به راحتی می توانند مانع آپدیت برنامه های کرک شده شوند. حتماً می پرسید اگر این شرکتها می توانند چرا مانع کپی غیر قانونی نرم افزارهایشان نمی شوند ؟

 


دلایل متعددی برای این کار وجود دارد :

 


 از نظری تجاری کارشناسان شرکتهای آنتی ویروسی معتقدند که برای اینکه بتوانند بر سر زبانها بیفتند و افرادی که توانایی خریدن را ندارند و یا نیازی ندارند بتوانند از این آنتی ویروسها استفاده کنند.


در واقع این شرکتها اجازه استفاده %۲۰ بصورت غیرقانونی را برای اهداف تجاری و تبلیغاتی می دهند.

 


 افرادی که از برنامه های کرک شده استفاده می کنند حتماً احتیاجی به ساپورت و پشتیبانی ندارند و اطلاعات روی سیستمشان آنقدر برایشان مهم نیست


که در صورت ویروسی شدن و یا مورد حمله قرارگرفتن (اطلاعات خصوصی) ، چیزی را از دست نمی دهند و می توانند با یکبار فرصت و نصب دوباره سیستم عاملشان (مثل ویندوز) دوباره همه چیز را از اول آغاز کنند.

 


بنابرین شرکتهای امنیتی از آپدیت برنامه های کرک شده مطلع هستند.


 

 

 

تفاوت بین آنتی ویروسهای Crack شده و اصلی چیست؟



آپدیت برنامه های کرک شده از سرور اصلی آپدیت صورت نمی گیرد بلکه از سرور مخصوص آپدیت برنامه های کرک شده انجام می گیرد.


بعلت وجود کرکهای مختلف که بدست افراد خرابکار بوجود می آید امکان دزدی و کپی اطلاعات شخصی کامپیوتر شما مثل پسوردها و اطلاعات ایمیلها و اطلاعات بانکی و فایلهای شخصی و غیره و همچنین ایجاد خرابکاری در کامپیوتر شما وجود دارد.


در واقع در ۹۹ درصد مواقع خود این کرک ها حاوی نرم افزار های مخرب و جاسوسی هستند.کرکر ها که عاشق چشم و ابروی شما نیستند !سرورهای شرکتهای آنتی ویروس ابتدا اقدام به آپدیت نرم افزارهای اصلی یا Genuine و یا لایسنس دار می کنند و برنامه های کرک شده با سرعت بسیار پایین و تنها لیست برخی از ویروسها را بروز می کنند و البته آنهم از سرورهای مخصوص برنامه های کرک .


ساپورت ها و پشتیبانی امروزه در همه محصولات حرف اول را می زند. خصوصاً در یک آنتی ویروس که روزانه تعداد بیشماری برنامه های مخرب بوجود می آیند و امکان شناختن ویروس یا مخربها وجود دارد بسیار مهم است.


یکی از مهمترین مزایای نرم افزار های اریجینال امکان استفاده از خدمات پشتیبانی است.

 

 

 

چگونه یک آنتی ویروس خوب انتخاب کنیم ؟


شاید یکی از مهمترین و بهترین راه جلوگیری از ویروسی و هک شدن کامپیوتر در اینترنت ، داشتن یک آنتی ویروس قوی و به روز باشد.


با توجه به پیشرفت روز به روز علم کامپیوتر و دانش اینترنت، تعداد آنتی ویروسها رو به رشد می باشد. ولی آیا هر آنتی ویروسی قابلیت شناسایی ویروسها و تروجانهای جدید را دارد؟


خیر. معمولاً آنتی ویروس ها به طوری تقسیم و طبقه بندی میشوند که هر نرم افزاری که بتواند ویروسهای بیشتر و جدیدتری را شناسایی نماید، در رتبه بالاتری قرار دارد.



اولین گام: تعریفی از ویروس



ویروس به نرم افزارها و تکه های اطلاعاتی گفته می شوند که توسط افراد باهوش و با تجربه نوشته می شود و با دو هدف تخریب و یا جاسوسی در سطح شبکه و کامپیوترهای شخصی توزیع می شود.

 

 

 

چگونگی پخش ویروس :



در اصل، پخش ویروس به دو صورت جهنده و راکد است. پخش جهنده بدین صورت است که خود ویروس با بهره گیری از ابراز انتقال اعم از سی دی، فلاپی دیسک، کول دیسک و … خودبخود توزیع می شود.


ویروس های راکد ویروسهایی هستند که در اصل می بایست نسخه ای از آن در سیستم جدید کپی شود وگرنه خود جابجا نمی شود. چگونگی ویروسها در این خصوص باتوجه به طراحی آن ویروس است.

 

 



عملکرد ویروسها



تخریبی:


در ابتدا با همین هدف ویروسها نوشته و توزیع می شد که به کل یا قسمتی از اطلاعات آسیب جزئی یا جدی برساند و در مواردی نادر، کل اطلاعات را از بین ببرد.


فرض کنید یک فرد ناآرام ویروسی را در شبکه پلیس شهر پخش می نماید تا کلیه پرونده ها را نابود سازد.


هدف وی از این کار، تخریب اطلاعات است ولی چرا تخریب ، از خودش سئوال کنید !


جاسوسی:


به مرور این نوع ویروسها هم شیوع پیدا نمود که به شبکه ها و اطلاعات ارزشمند و یا غیر ارزشمند دسترسی پیدا نمایند.


همان فرد مثال ما ، به شبکه بانک شهر ویروس ارسال میکند. این بار می خواهد که اطلاعات حسابها بانکی را دریافت نموده و بعد آن را به نوع اول تخریب و دستکاری کند !


کسب و کار:


کشور لهستان بالاترین رقم درآمد از ویروس نویسی را داراست. ساده است فردی ویروسی را آماده میکند، کمی هم در شبکه ها توزیع می نماید و به شرکتهای دیگر برای جاسوسی یا خراب کردن شرکت رقیب می فروشد.


البته در برخی موارد ویروس نویس به صورت مستقیم با قربانی معامله می کند. مثلاً “جان” شبکه ناسا را هدف قرار می دهد و با مقامات ذیربط تماس می گیرد که راه حل رفع آن را در ازا مبلغی به آنها بفروشد .


البته در بعضی از کشورهای دنیا، نگارش ویروس ، پخش و هرگونه دخالت در پدید آمدن آن جرم محسوب می شود.

 

 

 

 

هدف اصلی چیست؟



نمی توان هدف مشخصی را تدوین نمود. در اصل و در نگاه نویسنده ویروس، شاید دو عامل تخریبی و جاسوسی مهم باشد ولی در مواردی هم درآمدزایی در اولویت است.


در مجموع پس از طراح ویروس، بیشتر کاربران بدون هدف و بدون آنکه آگاه باشند، ویروس را منتشر می کنند.



ویروسهای ایرانی:


ویروسهای ایرانی به جر چند ویروس، مشهور و معروف نشدند و کمتر مورد توجه قرار گرفتند به خصوص ویروسهای که کل اطلاعات را نابود می نمودند و مورد تنفر قرار گرفتند. در دهه گذشته، اخبار انتشار ویروسهای ایرانی شنیده می شد اما اینک متخصصین آی تی بیشتر به سمت هک سایتها تمایل نشان می دهند.



نسل جدید ویروسها:



اگر اخبار آی تی را دنبال کنید، هر هفته تعدادی ویروس جدید منتشر و منتطقه ای را آلوده می سازند.


برخی از کاربران واژه های تروجان و اسب تراوا و کرمها را ویروس می دانند ولی این دوستان !


نرم افزارهای جاسوسی اینترنتی بوده گرچه از نوادگان ویروس هستند اما نمی توان در تعاریف ویروس آنها را ذکر نمود.



راه حل مواجهه با ویروسها:



ساده است. آنتی ویروس ها و برنامه های امنتیتی شبکه!


البته اگر شما کامپیوتر شخصی دارید، نصب آنتی ویروس و در نهایت دیوار آتش کافی است.


دیوار آتش ( فایروال ) یک برنامه امنیتی است که از نفوذ انواع نرم افزارهای مزاحم جلوگیری می نماید. البته از ویندوز xp به بعد یک دیوار آتش خفیف ! در خود سیستم عامل موجود است.

 

دیگر اخبار
نام سیستم عامل اندروید 8 چیست؟ نام سیستم عامل اندروید 8 چیست؟
اخیرا گوگل با انتشار اطلاعات جدیدی از نسخه 8 سیستم عامل اندروید، نام احتمالی آن را که مخفف کلمه «Octopus - اختاپوس» است اعلام کرد.
ادامه خبر ...
اصطلاحات و واژگان ثبتی اصطلاحات و واژگان ثبتی

این مجموعه شامل جمع آوری قسمتی از مجموعه فرهنگ و اصطلاحات حقوق ثبتی این است که چندین اصطلاح پر کاربرد ثبتی گردآوری شده است یادگیری هر رشته ای بدون دانستن اصطلاحات آن غیرممکن است

ادامه خبر ...
روشی برای دانلود فیلم ها با لینک مستقیم روشی برای دانلود فیلم ها با لینک مستقیم

با وارد کردن فرمت و نام ویدئوی مورد نظرتان می توانید به راحتی لینک دانلود مستقیم فیلم موردنظرتان را در اینترنت بیابید.

ادامه خبر ...
بازیابی پیام های حذف شده در تلگرام بازیابی پیام های حذف شده در تلگرام

گاهی اوقات ممکن است به اشتباه چت یا پیام‌های تلگرام را حذف کنید،در این صورت بازیابی پیام‌های حذف شده‌ی تلگرام دشوار است،اما به این بدان معنا نیست که بازیابی اطلاعات تلگرام غیر ممکن است.در ادامه به شما روش های موجود را اموزش می دهیم

ادامه خبر ...
چرا باید در تلگرام از Secret Chat استفاده کنیم؟ چرا باید در تلگرام از Secret Chat استفاده کنیم؟

چرا باید در تلگرام از Secret Chat استفاده کنیم؟ اگر نمی دانید قابلیت سکرت چت تلگرام چیست و چه کاربردی دارد، این مطلب را از امور مطالعه کنید.

ادامه خبر ...
پیام رسان ایتا eitaa |قابلیت های ایتا | دانلود ایتا پیام رسان ایتا eitaa |قابلیت های ایتا | دانلود ایتا

طبق اخبار منتشره قرار است پیام رسان ایتا به عنوان نرم افزار جایگزین تلگرام معرفی شود و از این پس کاربران ایرانی از پیام رسان ایتا که دارای امکانات مشابه و به نوعی کپی داخلی تلگرام می باشد، استفاده کنند.

ادامه خبر ...
چگونگی پاک کردن دائمی اطلاعات هارد دیسک چگونگی پاک کردن دائمی اطلاعات هارد دیسک

حذف کردن اطلاعات هارد دیسک در ویندوز و سیستم عامل Mac OS X روش‌های مختلفی دارد. در این مقاله به برخی روش‌های کاربردی در این زمینه می‌پردازیم.

ادامه خبر ...
چرا كامپيوتر مرتب ریستارت مي شود|علت ریست شدن متوالی کامپیوتر چرا كامپيوتر مرتب ریستارت مي شود|علت ریست شدن متوالی کامپیوتر

كامپيوتري كه مرتب ري استارت مي شود معمولاً مشكل نرم افزاري دارد كه با رفع آن اين معضل قابل حل است. اما ري استارت مداوم يك كامپيوتر مي تواند علت هاي مختلفي داشته باشد

ادامه خبر ...
جلوگیری از داغ شدن تلفن همراه جلوگیری از داغ شدن تلفن همراه

با رعایت این نکات از وب سایت امور دیگر تلفن همراهتان داغ نمی کند

ادامه خبر ...
نحوه رایت کردم فیلم و عکس روی DVD بدون نرم افزار نحوه رایت کردم فیلم و عکس روی DVD بدون نرم افزار

 زمانی که ویندوز ۷ روی کار آمد، مایکروسافت برای آن یک سرویس فوق العاده ارائه کرد که به شما کمک می کند بدون نیاز به هیچ برنامه اضافی دیتاهای خود را روی دیسک رایت کنید. 

ادامه خبر ...
پردیس چاپگر باران

کارتریج ایرانی

ثبت آگهی منطبق با الگوریتم گوگل

آگهی ویژه,ثبت آگهی

دفاع شخصی کاربردی

دفاع شخصی کاربردی

آگهی رایگان

آگهی رایگان/درج آگهی تبلیغاتی

بانک اطلاعات مشاغل و اصناف

جامع ترین بانک اطلاعات کشور

خانه سالمندان یارین

خانه سالمندان / خانه سالمندان در پاسداران / مرکز سالمندان یارین

دسته بندی محصولات
دسته بندی آگهي ها
شارژ و تعمیر کارتریج

شارژ وتعمیر کارتریج لیزری

آگهی رایگان

آگهی رایگان

کانال دفاع شخصی حرفه ای

دفاع شخصی