پنج شنبه 24 آبان 1397

الگوریتم های ۲۰۱۸ گوگل

در این مقاله آموزشی از پایگاه اینترنتی امور درباره جدید ترین الگوریتم های گوگل توضیح خواهیم داد. با ما همراه باشید

الگوریتم های ۲۰۱۸ گوگل


الگوریتم های ۲۰۱۸ گوگل

 

بیشتر بحوانید :

 

 آپدیت جدید گوگل|جزئیات آپدیت هسته الگوریتم گوگل



الگوریتم ۱ آگوست ۲۰۱۸- بی نام

 

الگوریتم ۱ آگوست ۲۰۱۸- بی نام

 

در تاریخ ۱ آگوست ۲۰۱۸، گوگل الگوریتم های اصلی خودش را در خصوص رتبه بندی سایت ها آپدیت کرد. این الگوریتم همان طور که توییتر و فروم های سئوکاران بحث می شود، تغییرات اساسی را روی نتایج خواهد گذاشت. به دلیل این که روی هسته گوگل اثر می گذارد، می توان آن را نیز جز مهم ترین الگوریتم های گوگل دانست. تا امروز گزارشات وب مستران نشان داده است، که سایت های کمی تحت تاثیر این الگوریتم قرار گرفته اند، اما تاثیر آن ها در سایت هایی که اعمال شده، زیاد بوده است. این شاید به دلیل فراگیری محتوای وب – و یا a/b تست های گوگل باشد.



طبق بحث های مطرح شده، جابه جایی نتایج سرچ توسط این الگوریتم ادامه خواهد داشت و تا یکی دو هفته این الگوریتم سایت های مختلف را در بر خواهد گرفت.



اما تا این جا، بررسی ها نشان داده است که  سرچ محلی ( ترتیب سایت های معرفی شده در مپ گوگل)، و سرچ ارگانینک ( سرچ طبیعی) هر دو تحت تاثیر قرار گرفته اند.



با مطالعه منابع خارجی سایت های  searchenginejournal-moz-searchengineland و صحبت های Danny Sullivan ( یکی از کارشناسان گوگل که اکانت رسمی گوگل برای اطلاع از نحوه کار گوگل را ایجاد کرد  searchliaison@)  این نتایج از تاثیرگذاری این الگوریتم بدست آمده است.



    بیشترین تاثیرات گزارش شده روی دسته سایت های (YMYL  (Your Money or Your Life بوده است.
    سایت هایی با موضوع تغذیه،خدمات پزشکی، رژیم غذایی نیز به شدت تحت اثر این الگوریتم قرار گرفته اند.

 



طبق توییت هایی که در توییتر کارشناسان گوگل در پاسخ به سئوالات کاربران دادند، راه حل نداشتن افت رتبه را مثل همیشه “تولید محتوای خوب” معرفی کردند. اما در فروم ها و سایت های معتبر، سایت هایی که افزایش رتبه داشتند، را به این صورت دسته بندی کردند که در آن ها سه فاکتور Expertise, Authoritativeness and Trust به معنای تخصص، اعتبار و اعتماد بود.



برای مثال در دسته بندی سایت های با موضوع “رژیم و تغذیه” افزایش و کاهش رتبه در بازه یک ماه به صورت زیر بود.


( منبع نمودار سایت Semrush)

 


افزایش رتبه با الگوریتم جدید

 

افزایش رتبه با الگوریتم جدید

 

کاهش رتبه با الگوریتم جدید


 

کاهش رتبه با الگوریتم جدید

 

 

هشدار امنیتی گوگل کروم



سرانجام در ۲۴ ژولای ۲۰۱۸ ( ۲ مرداد ۱۳۹۷) در آپدیت جدید گوگل کروم (ورژن ۶۸) تمام سایت هایی که از پروتکل امن ssl  استفاده نمی کنند، به عنوان (non-HTTPS sites ) صفحات ناامن به کاربر معرفی می شوند. لازم به ذکر است این هشدار پروتکل https فقط برای کسانی که از آخرین ورژن گوگل کروم استفاده می کنند، اتفاق خواهد افتاد.



منظور از https چیست؟ https مخفف Hypertext Transfer Protocol Secure به معنای پروتکل امن انتقال ابر متن است. کاربرد پروتکل https رمزگذاری اطلاعات ارسالی و دریافت بین شما و گیرنده پیام است.پروتکل امن انتقال ابرمتن با رمزنگاری که بسته های ارسالی را می کند، شنود اطلاعات را توسط نفوذگران سخت تر می کند. به همین دلیل از پروتکل امن ssl در صفحات سایت هایی که اطلاعات باارزش از کاربر دریافت می کنند، به کار برده می شود. (مثلا سایت های فروشگاهی و سایت بانک ها) – فقط یادتان باشد که رمزنگاری ssl مانع از هک شدن سایت نمی شود و ارتباطی به آن ندارد.

 


ایندکس کردن نسخه موبایل-آپدیت ۲۶ مارس ۲۰۱۸

بعد از ماه ها بررسی سرانجام گوگل اعلام کرد، که نسخه موبایل صفحات اینترنتی را در اولویت قرار داده است. در هفته اول فروردین ۱۳۹۷ شرکت گوگل رسما اعلام کرد که به تدریج در حال ذخیره سازی ایندکس نسخه موبایل سایت ها به عنوان ورژن اصلی هستند. تاثیر این کار هنوز مشخص نیست تا چقدر باعث جابه جا شدن نتایج خواهد شد، اما اگر سایت شما ریسپانسیو نیست، در خطر هستید.



در لینک زیر، ریسپانسیو بودن صفحات سایتتان را بررسی کنید.


https://search.google.com/test/mobile-friendly

 

 

نمایش نتایج صفر – ۱۴ مارس ۲۰۱۸

 

 

در اواخر اسفند ۱۳۹۶ گوگل برای مدت یک هفته به صورت آزمایشی به بررسی نتایج جست و جوی صفر پرداخت. این روش نمایش نتایج به این صورت بود که هنگامی که کاربر عبارت دقیقی را مثل تاریخ دمای هوای تهران را سرچ می کرد، تنها یک عدد نمایش داده می شد و بقیه نتایج توسط دکمه “نتایج بیشتر” “show all results” قابل مشاهده بود.



اما هنگامی که عبارت دما را سرچ می کرد نتایج مثل قبل ظاهر به صورت کامل ظاهر میشد. با این که این تغییر موقت بود، اما مطالب مهمی را به ما گوگل نشان داد.



این قضیه رو به نوعی دیگر هم شاید دیده باشید، مثلا وقتی یک کلمه را سرچ می کنید ولی گوگل فقط چند صفحه را نشان می دهد و بقیه را به دلیل این که مشابه هستند و از لحاظ محتوایی تکراری هستند نشان نمی دهد.

 


مثلا من گوگل کردم خرید ریپورتاژ آگهی و نتایج از جایی به بعد برای من نشان داده نشد! به خاطر تکراری بودن مگر این که خودم کلیک کنم و گوگل مجبور شود نشان دهد، مثال این قضیه رو در صفحات پایین تر هم قبلا دیدم (صفحه ۲! )، که این ها شاید A-B تست های گوگل برای کلید واژه های مختلف باشد.

 


 

خرید ریپورتاژ آگهی


الگوریتم براکت – ۸ مارس ۲۰۱۸

 


در ۷ مارس ۲۰۱۸ گوگل تایید کرد که یک آپدیت در هسته مرکزی خود انجام داده است، سئوکاران در روز ۴ مارس و برای دومین بار در ۸ مارس این تغییرات را تایید کردند. این تغییرات نتایج در وب انگلیسی به مدت ۲ هفته ادامه داشت، که در نهایت توقف پیدا کرد.


نام براکت برای این الگوریتم از سوی Glenn Gabe یکی از متخصصین سئو در searchengineland برای این آپدیت گوگل انتخاب شد. جزییات بیشتری گوگل منتشر نکرده است تا زمان حاضر.

 

 


 بدون نام- ۲۰ فوریه ۲۰۱۸

با استفاده از ابزارهای تحلیل وب مستران و سئوکاران تغییراتی در روز ۲۰ فوریه مشاهده شد، که به سرعت این تغییرات نتایج جست و جو به حالت اول بازگشت. بعضی مواقع این تغییرات نشان دهنده آپدیت های الگوریتم های قبلی و یا آزمایش های گوگل برای بهبود نتایج serp می باشد.


در هر صورت این تغییرات و آپدیت را گوگل تایید نکرد.



    خیلی از الگوریتم ها مثل این، نام خاصی ندارند و یا به صورت رسمی اعلام نمی شوند، و توسط وب مستران و سئوکاران گزارش داده می شود.


https://moz.com/google-algorithm-change



الگوریتم های ۲۰۱۷ گوگل

 


افزایش طول ریچ اسنیپت-۳۰ نوامبر ۲۰۱۷


بعد از دوسال آزمایش توسط گوگل، سرانجام محدودیت تعداد کاراکترهای مجاز برای متادیسکریپشن ها از ۱۵۵ کاراکتر به ۳۰۰ کاراکتر افزایش یافت.

 


تغییرات HTTPS بر روی نتایج – ۱۷ اکتبر ۲۰۱۷

 


با آپدیت گوگل کروم به ورژن ۶۲، سایت هایی که از پروتکل https استفاده نمی کنند، توسط این مرورگر هشدار داده می شوند. اگرچه به صورت مستقیم این کار، آپدیت گوگل به حساب نمی آید اما به احتمال زیاد در کاهش بازدید سایت تاثیر گذار است.

 


نمایش سایت های با HTTPS در رتبه های بالاتر- ۱۶ آوریل ۲۰۱۷

 


طبق بررسی بیش از ۱۰ هزار نتایج serp توسط شرکت MOZ، نیمی از نتایج صفحه اول گوگل در کلیدواژه های مختلف، سایت هایی هستند که از HTTPS استفاده می کنند. طبق بررسی های انجام شده، این میزان تغییر در پایان سال ۲۰۱۷، ۷۵% شد.

 



    این تغییرات به صورت رسمی از سمت گوگل تایید نشده است.

 

 

آپدیت الگوریتم فرد- ۷ مارس ۲۰۱۷

 

آپدیت الگوریتم فرد- ۷ مارس ۲۰۱۷

 

 

در ۷ ام مارس ۲۰۱۷، عده زیادی از وب مستران و سئوکاران در یک شب به صورت ناگهانی ترافیک وب سایت خود را از دست دادند. کاهش بازدید سایت تا ۹۰% هم گزارش شد. به گونه ای که تا ماه ها قابل جبران نبود و در بعضی مواقع ها سایت ها به کلی از نتایج جست و جو حذف شدند.

 


مانند آپدیت الگوریتم مرغ مگس خوار در سال ۲۰۱۵، با هدف مشترک نمایش سایت های باکیفیت.

 


راهکار پنالتی گوگل توسط الگوریتم فرد

  

  حذف لینک های کیفیت پایین


    حذف تبلیغات زیاد در سایت


    حذف لینک های پروفایل


    انتشار مقالات باکیفیت

 


پنالتی سایت های دارای pop-up در نسخه موبایل-۱۰ژانویه ۲۰۱۷

 


گوگل سایت هایی که از بنرها و یا pop-up های آزار دهنده در نسخه موبایل استفاده می کنند، جریمه کرد. البته ۵ ماه قبل از این تاریخ این موضوع توسط گوگل اعلام شد. تبلیغات مزاحم این تبلیغات زیر هستند، که به کاربر اجازه نمایش صفحه را نمی دهند.

 


همان طور که در عکس ها دیده می شود، در یک گوشی متوسط ۵ اینچی وجود چنین تبلیغات آزاردهنده ای امکان دیدن صفحه را نمی دهد.



 

تاثیرگذارترین الگوریتم های گوگل در نتایج جست و جو (serp)



معرفی الگوریتم گوگل پاندا الگوریتم پاندا گوگل چیست؟


الگوریتم گوگل پنگوئن چیست و چه تاثیری در سئو دارد


معرفی الگوریتم مرغ مگس خوار الگوریتم مرغ مگس خوار چیست؟


الگوریتم گوگل فرد fred الگوریتمی برای بررسی کیفیت محتوا


همه چیز درباره الگوریتم کبوتر و تاثیر آن در سئو


 


 


 


 

الگوریتم های گوگل

 


 

 الگوریتم های ۲۰۱۸ گوگل همه چیز درباره الگوریتم کبوتر و تاثیر آن در سئو  الگوریتم گوگل فرد fred الگوریتمی برای بررسی کیفیت محتوا


         الگوریتم های ۲۰۱۸ گوگل


 

                 

                  الگوریتم کبوتر 

 

        

             الگوریتم گوگل فرد fred

 

معرفی الگوریتم مرغ مگس خوار: الگوریتم مرغ مگس خوار چیست؟  الگوریتم گوگل پنگوئن  معرفی الگوریتم گوگل پاندا

 

            الگوریتم مرغ مگس خوار

 

         

              الگوریتم گوگل پنگوئن

              

            الگوریتم گوگل پاندا

 


 

مقالات مربوط :

 


 

مراقب لیست سیاه موتورهای جستجوگر باشید

 


Author Rank چیست؟ و چگونه از آن استفاده کنیم

دیگر اخبار
قابلیت های جدید Google Photos قابلیت های جدید Google Photos

گوگل در خلال کنفرانس I/O 2018 از بروزرسانی های بزرگی برای اپلیکیشن فوتوز خبر داد که به لطف هوش مصنوعی میسر شده اند.

ادامه خبر ...
پیکربندی سرور پروکسی  بر روی آیفون یا آیپد پیکربندی سرور پروکسی بر روی آیفون یا آیپد

آی او اس دارای ویژگی است که به شما اجازه می دهد تا یک پروکسی را بر روی دستگاه خود تنظیم کنید. به طوری که تمام درخواست های شبکه از دستگاه شما به سرور پروکسی ارسال گردد. 

ادامه خبر ...
تفاوت طراحی وب سایت و توسعه وب سایت تفاوت طراحی وب سایت و توسعه وب سایت

عبارت طراح وب سایت و توسعه دهنده وب سایت در جامعه و در تبلیغات بجای یکدیگر استفاده می شوند. ولی آنها دو چیز متفاوت می باشند. طراحی شامل آن چیزی می باشد که بیننده در سایت می بیند، و توسعه شامل عملکرد سایت می باشد.

ادامه خبر ...
چگونه در آی مسیج دست خط ارسال کنیم؟ چگونه در آی مسیج دست خط ارسال کنیم؟

آی مسیج یکی از پرطرفدار ترین سرویس های اپل است که شما با استفاده از آن می توانید به صورت رایگان با دیگر دوستان خود ارتباط برقرار کنید.

ادامه خبر ...
CMD CMD

وب سایت امور برای شما عزیزان ترفندی برای تبدیل cmd به ماشین حساب را آموزش می دهد... با ما همراه باشید

ادامه خبر ...
چگونه از آپدیت خودکار برنامه های اندروید جلوگیری کنیم؟ 👇 چگونه از آپدیت خودکار برنامه های اندروید جلوگیری کنیم؟ 👇

اگر از دست پیامی های آپدیت خودکار برنامه های اندروید ذله شدین و مصرف نت شما به شدت افزایش یافته ...

 

 

 

ادامه خبر ...
بازکردن اپلیکیشن‌های پلی‌استور بدون نیاز به نصب بازکردن اپلیکیشن‌های پلی‌استور بدون نیاز به نصب

در این صفحه از پایگاه اینترنتی امور به آموزش بازکردن اپلیکیشن‌های پلی‌استور بدون نیاز به نصب می پردازیم.

ادامه خبر ...
عملکرد کلمات کلیدی عملکرد کلمات کلیدی

کلمات کلیدی نقش اصلی را در تبلیغات گوگل، برای جذب مشتری ایفا می کنند. پس قبل از شروع کار با گوگل ادوردز باید شناخت کامل از کلمات کلیدی داشته باشید تا در کسب و کار خود نهایت سود را بدست آورید

ادامه خبر ...
نام سیستم عامل اندروید 8 چیست؟ نام سیستم عامل اندروید 8 چیست؟
اخیرا گوگل با انتشار اطلاعات جدیدی از نسخه 8 سیستم عامل اندروید، نام احتمالی آن را که مخفف کلمه «Octopus - اختاپوس» است اعلام کرد.
ادامه خبر ...
نماد @ از کجا آمده است؟ نماد @ از کجا آمده است؟

شاید برای شما جالب باشد بدانید که علامت "ات ساین" چگونه به وجود آمده است.

ادامه خبر ...
پردیس چاپگر باران

کارتریج ایرانی

ثبت آگهی منطبق با الگوریتم گوگل

آگهی ویژه,ثبت آگهی

دفاع شخصی کاربردی

دفاع شخصی کاربردی

آگهی رایگان

آگهی رایگان/درج آگهی تبلیغاتی

بانک اطلاعات مشاغل و اصناف

جامع ترین بانک اطلاعات کشور

خانه سالمندان یارین

خانه سالمندان / خانه سالمندان در پاسداران / مرکز سالمندان یارین

دسته بندی محصولات
دسته بندی آگهي ها
شارژ و تعمیر کارتریج

شارژ وتعمیر کارتریج لیزری

آگهی رایگان

آگهی رایگان

کانال دفاع شخصی حرفه ای

دفاع شخصی