چهار شنبه 26 مهر 1396

محافظت از سیستم در برابر هکر ها

مطالب زیر به عنوان راهنمایی از پایگاه اینترنتی امور به شما کمک می کند که از فعالیت هکرها و افراد سودجو تا حدی جلوگیری کنید.

هکر ها حالا بیشتر از همیشه خطرناک شده اند. چاره چیست؟

 

خطر هک شدن دیگر مانند سابق نیست. با تشکر از برنامه های متعدد هکر ها در طول سال های اخیر، حالا دیگر هیچ کس به خاطر خطر هک شدن نگران نیست. همه ی ما منتظریم که این اتفاق بیفتد و فقط زمان دقیق آن را نمی دانیم. اگر HBO با وجود قدرتمند بودن و منابعی که دارد در برابر هکر ها آسیب پذیر است قطعا همه ی ما هم در خطر هستیم. احتمالا شما به عنوان صاحب یک کسب و کار کوچک با خودتان فکر می کنید که هکرها با دست پیدا کردن به سیستم شما هیچ نفعی نمی برند. ولی دقیقا همین طرز تفکر است که تمام کسب و کارهای کوچک را آسیب پذیر می کند.




وقتی صحبت از هک شدن می شود هیچ کس آنقدر کوچک نیست که مورد توجه قرار نگیرد. اگر اطلاعات مهم مالی در سیستم شما ثبت شده، همین اطلاعات شما را به گزینه ی خوبی برای هک شدن تبدیل می کند. حالا هک کردن متداول شده ولی به این معنی نیست که کاربران فضای مجازی باید دست روی دست بگذارند. هکرها به تمام ابزارها و سرمایه ای که نیاز دارند دسترسی دارند در نتیجه ما باید تلاش کنیم تا جایی که ممکن است اطلاعات مجازی را محفوظ نگه داریم.



در گذشته فقط باید در مورد حفاظت از اطلاعات نگران می شدیم مثلا رمز عبور، گفتگوهای قدیمی، اطلاعات و خرید های آنلاین که روی لپتاپ باقی می مانند. ولی حالا هر کدام از ما چندین گجت داریم که در طول روز استفاده می کنیم در نتیجه پلتفورم هایی که نیاز به مراقبت امنیتی دارند بیشتر شده است.

 

به عنوان مثال چقدر برای شما پیش می آید که از اینترنت کافه و یا فرودگاه استفاده کنید و به شبکه ی اینترنت رایگان دسترسی داشته باشید؟ این اتصال اینترنتی کار را برای هکر ها ساده می کند و به راحتی به اطلاعات شما دست پیدا می کنند. به علاوه اگر امورات بانکی خود را بصورت آنلاین انجام می دهید و از اینترنت عمومی استفاده می کنید هر کاربری در نزدیکی شما به می تواند از اطلاعات بانکی رمزگذاری شده سر در بیاورد. هر اطلاعاتی که با Wi-Fi عمومی رد و بدل می شود در کسری از ثانیه در اختیار هکرها قرار می گیرد.




امروزه همه چیز اینترنتی شده در نتیجه هکر ها می توانند با یک اشاره به سیستم شخصی و حساب های شما دسترسی پیدا کنند. خیلی زود وسایل دیگری مثل یخچال هم به گوشی هوشمند اتصال پیدا می کنند. به این ترتیب هکرها می توانند از طریق یخچال به گوشی شما وارد شوند و به اطلاعات دیجیتالی برسند. چنین وسایلی کم کم به فضای شرکت ها هم وارد می شود. یعنی اطلاعات مشتری های شما که بسیار هم حساس است به راحتی هک می شود.



چطور خودم را حفاظت کنم؟


هک شدن سوی دیگر شمشیر دو لبه ی فضای مجازی است. هر چقدر تلاش کنیم تا قابلیت های خودمان را بالا ببریم هکر ها هم به دنبال راه های جدیدی می گردند تا هر گونه مانع را از پیش رو بردارند. قطعا آفلاین شدن در دنیای امروزی حرفی بی معناست پس بهتر است هماهنگ با پیشرفت های دنیای تکنولوژی پیش بروید تا اطلاعات مجازی را امن تر نگه داریم. این مسئله برای صاحبان کسب و کار اهمیتی صد چندان پیدا می کند. آن ها باید در جنگ مقابل هکر ها از دانش روز استفاده کنند.



راه حل اینجاست:


برای این کار سرمایه گذاری کنید


در دنیای دیجیتالی هر روز یک نقطه ی آسیب پذیر پیدا می شود. ما نمی توانیم از کارمندان انتظار داشته باشیم که به تمام هشدارهای احتیاطی عمل کنند در نتیجه مدیران باید در برنامه های آموزشی مرتبط شرکت کنند و در مورد بهترین روش های انتقال فایل و حفاظت از امنیت رمز عبور اطلاع داشته باشند.



هشدارهای امنیتی بدهید و در این کار اصراف کنید


این روزها تمام کسب و کارها در تلاشند تا بیشتر با مشتری ها ارتباط برقرار کنند از این رو از اپلیکیشن ها استفاده می کنند. حفاظت از امنیت اپلیکیشن موبایل دقیقا به اندازه ی وبسایت اصلی شما اهمیت دارد. اپ استور و گوگل پلی پیش از اینکه هر اپلیکیشنی را بفروشند به این نکته توجه می کنند ولی با این حال هیچ چیز از چشم هکرها دور نمی ماند.


بیشتر هکرها به عنوان منتشر کننده ی ویروس های سیستم موبایل معروف هستند و بهترین راه برای مقابله در برابر آن ها استفاده از تاکتیک های اسکن Source-code است. به علاوه اگر اپلیکیشنی برای کارمندان شرکت و یا مشتری ها طراحی کرده اید برای آن ها پیام بفرستید و تشویقشان کنید که مدام سیستم عاملشان را به روز کنند تا مطمئن باشند که در برابر هیچ چیز آسیب پذیر نیستند.


هیچ شرکتی نمی تواند انتظار داشته باشد که همیشه در امنیت کامل به سر ببرد. به خاطر داشته باشید که هک کردن به یک نفر نیاز دارد ولی حفاظت از اطلاعات برای جلوگیری از آن به یک سازمان نیاز دارد.


دیگر اخبار
چگونه در تلگرام موزیک را به voice تبدیل کنیم؟ چگونه در تلگرام موزیک را به voice تبدیل کنیم؟

در این خبر از وب سایت امور ، ترفندی به شما آموزش می دهیم که توسط آن بتوانید موزیک موردنظرتان را در تلگرام به voice تبدیل کنید.

ادامه خبر ...
حذف فایل های اضافی در ویندوز حذف فایل های اضافی در ویندوز

اگر سرعت ویندوز شما کند شده است با استفاده از این ترفند می توانید فایل های اضافی ویندوز خود را حذف کنید و سرعت آن را افزایش دهید.

ادامه خبر ...
راه حل آسان حذف داده های تکراری در اکسل (Excel) راه حل آسان حذف داده های تکراری در اکسل (Excel)

راه حل آسان و کاربردی برای حذف داده های تکراری در اکسل (Excel)

ادامه خبر ...
بررسی و دانلود برنامه پیام رسان سروش بررسی و دانلود برنامه پیام رسان سروش

برنامه پیام رسان سروش یکی از برنامه هایی است که به تازگی توسط برخی از متخصصان دانشگاه شریف نوشته شده و می تواند یک رقیب جدی برای تلگرام محسوب شود که کاملا بومی بوده و تمام سرورهایش در داخل خود کشور وجود دارد

ادامه خبر ...
راهکارهایی برای گرفتن اسکرین‌شات از صفحات وب راهکارهایی برای گرفتن اسکرین‌شات از صفحات وب

گرفتن اسکرین‌شات از صفحات اینترنت به دلایل مختلفی صورت می‌گیرد. گاهی برای ذخیره‌ تصویر یا یک متن جالب، گاهی برای داشتن نسخه‌ای از اطلاعات داخل صفحه و حتی گاهی برای دیباگ و نشان دادن ایرادات فنی.

ادامه خبر ...
چرا كامپيوتر مرتب ریستارت مي شود|علت ریست شدن متوالی کامپیوتر چرا كامپيوتر مرتب ریستارت مي شود|علت ریست شدن متوالی کامپیوتر

كامپيوتري كه مرتب ري استارت مي شود معمولاً مشكل نرم افزاري دارد كه با رفع آن اين معضل قابل حل است. اما ري استارت مداوم يك كامپيوتر مي تواند علت هاي مختلفي داشته باشد

ادامه خبر ...
راهکارهایی برای جلوگیری از دسترسی افراد متفرقه به کامپیوترهای شخصی راهکارهایی برای جلوگیری از دسترسی افراد متفرقه به کامپیوترهای شخصی

مسلما همه ما در حین کار با رایانه شخصی نیازمندیم تا از حفظ حریم شخصی و محدوده تعریف شده خود مطمئن شده و خیالمان از بابت حفظ امنیت اطلاعات و داده های کامپیوترمان راحت شود امور برای شما ترفندی مهیا کرده است که با چند روش ساده از امنیت کامپیوتر شخصی خود آسوده شوید

ادامه خبر ...
آپدیت فایل ها در Dropbox آپدیت فایل ها در Dropbox

دراپ باکس یک سرویس اشتراک گذاری فوق العاده است که البته به روش های مختلف می توانید از آن استفاده کنید.

ادامه خبر ...
معایب استفاده از قالب های آماده وبسایت معایب استفاده از قالب های آماده وبسایت

 قالب های آماده می توانند برای وبسایت هایی که قصد اطلاع رسانی مانند بیو گرافی،نمایش گذاشتن عکس ها یا طرحها را دارندیا وبلاگ ها؛ با ذخیره زمان و بودجه اینکارها را انجام دهند.

ادامه خبر ...
اطلاعات گوگل مپ از کجا جمع‌آوری می‌شود؟ اطلاعات گوگل مپ از کجا جمع‌آوری می‌شود؟

Google Maps یا نقشه های گوگل با بیش از یک میلیارد کاربر، یکی از محبوب ترین اپلیکیشن های جهان است.

ادامه خبر ...
پردیس چاپگر باران

کارتریج ایرانی

ثبت آگهی منطبق با الگوریتم گوگل

آگهی ویژه,ثبت آگهی

دفاع شخصی کاربردی

دفاع شخصی کاربردی

آگهی رایگان

آگهی رایگان/درج آگهی تبلیغاتی

بانک اطلاعات مشاغل و اصناف

جامع ترین بانک اطلاعات کشور

خانه سالمندان یارین

خانه سالمندان / خانه سالمندان در پاسداران / مرکز سالمندان یارین

دسته بندی محصولات
دسته بندی آگهي ها
شارژ و تعمیر کارتریج

شارژ وتعمیر کارتریج لیزری

آگهی رایگان

آگهی رایگان

کانال دفاع شخصی حرفه ای

دفاع شخصی