یکشنبه 30 مهر 1396

زندگی نامه حضرت آدم علیه السلام|آدم و حوا در بهشت

یكی ازعلومی كه قرآن كریم بی اندازه بدان توجه نموده است تاریخ است،و  هدف قرآن ازبیان تاریخ گذشته هدایت انسان است.به همین منظور قصد داریم در این صفحه از پایگاه اینترنتی امور به ماجرای آدم و حوا در بهشت بپردازیم.

تاریخ انبیاء (از آدم خلیفة اللّه (ع) تا خاتم رسول اللّه (ص))

 


آدم و حوا در بهشت

 



 


پس از آنکه آدم زندگی یافت، خداوند رموز و حقایقی را به او یاد داد و هوشیاری و دانایی آدم بر فرشتگان هم ثابت شد و قرار شد که آن دو (آدم و حوا) در بهشت زندگی [19] کنند.(1)


یکی از این استعدادها درک حقایق هستی و نام گذاری اشیاء بود. اگر چه این مسئله بسیار ساده است ولی اگر آن نبود واقعا با چه مشکلی مواجه می شدیم. در حالی که این قدرت را فرشتگان نداشتند همانگونه که خداوند فرمود؛



«ای فرشتگان! اگر راست می گوئید اسم های اشیاء را نام ببرید.» ولی فرشتگان گفتند؛ «ای خدا! ما فقط همان را می دانیم که تو به ما تعلیم داده ای.»(2)


بدین ترتیب فرشتگان پذیرفتند که این موجود (آدم) مقامی بالاتر از آنها دارد، و در مقابل دانش های انسان تسلیم شدند و خداوند نیر او را آدم (خلیفة اللّه ) بر روی زمین قرار داد.

 

پس خداوند به آدم و حوا فرمود؛ وارد بهشت شوید و در آن گردش کنید و از تمام میوه های بهشتی و لذّتهای آن بهره مند شوید، مگر یک چیز و [(تنها به آن درخت نزدیک نشوید)(3)] که از خوردن میوه آن ممنوع شده اید.




خداوند به آن دو وعده داد که؛



«اگر از میوه این درخت خودداری کنید و آن را نخورید دیگر تمام خوشیها برای شما فراهم است و از گرسنگی و تشنگی و برهنگی و خستگی آسوده خواهید بود، ولی اگر میوه این درخت را بخورید بر خودتان ظلم کرده اید. مواظب باشید که از شیطان فریب نخورید، که شیطان دشمن شماست و بدخواه شما می باشد.»(4)


آدم و حوا وارد بهشت شدند و هرچه مطابق میلشان بود مورد استفاده قرار دادند و در میان باغها و درختان بهشت گردش و در سایه آنها استراحت می کردند و از نعمت های بهشت لذت می بردند و از آبهای گوارای بهشت می نوشیدند و در کنار همدیگر زندگی

[20]

خوب و خوشی داشتند. و این هنگامی بود که ابلیس از درگاه پروردگار و بهشت رانده شده بود.



1 - آمده که مدت توقف آدم و حوا در بهشت از هنگامی که وارد آن شدند تا ساعتی که بیرون شدند تنها 7 ساعت از ایام دنیا بود


خصال، ص 396.2 - بقره، آیه 31 و 32.3 - سوره اعراف، آیه 19.4 - خلاصه تاریخ انبیاء، درودگر، ص 8.




دیگر اخبار
دانلود کتاب عجیب ترین دروغ تاریخ|نقد کتاب عجیب ترین دروغ تاریخ دانلود کتاب عجیب ترین دروغ تاریخ|نقد کتاب عجیب ترین دروغ تاریخ

دانلود کتاب عجیب ترین حقیقت تاریخ و نقد کتاب عجیب ترین دروغ تاریخ در پایگاه اینترنتی امور... با ما همراه باشید

ادامه خبر ...
زندگینامه حضرت خضر علیه السلام|خضر و عهد شکنی مرد تاجر زندگینامه حضرت خضر علیه السلام|خضر و عهد شکنی مرد تاجر

یكی ازعلومی كه قرآن كریم بی اندازه بدان توجه نموده است تاریخ است،و  هدف قرآن ازبیان تاریخ گذشته هدایت انسان است.به همین منظور قصد داریم در این صفحه از پایگاه اینترنتی امور به خضر و عهد شکنی مرد تاجر بپردازیم.

ادامه خبر ...
زندگی نامه هابیل و قابیل|قتل هابیل زندگی نامه هابیل و قابیل|قتل هابیل

یكی ازعلومی كه قرآن كریم بی اندازه بدان توجه نموده است تاریخ است،و  هدف قرآن ازبیان تاریخ گذشته هدایت انسان است.به همین منظور قصد داریم در این صفحه از پایگاه اینترنتی امور به ماجرای قتل هابیل بپردازیم.

ادامه خبر ...
زندگینامه ارمیاء نبی علیه السلام|عمر ارمیای پیامبر زندگینامه ارمیاء نبی علیه السلام|عمر ارمیای پیامبر

یكی ازعلومی كه قرآن كریم بی اندازه بدان توجه نموده است تاریخ است،و  هدف قرآن ازبیان تاریخ گذشته هدایت انسان است.به همین منظور قصد داریم در این صفحه از پایگاه اینترنتی امور به عمر ارمیای پیامبر بپردازیم.

ادامه خبر ...
شهادت امام رضا علیه السلام شهادت امام رضا علیه السلام

در سال 183 ق با شهادت امام موسی کاظم علیه السلام ، امامت امام رضا علیه السلام شروع شد. آن حضرت 35 سال بیشتر سن نداشت که زمام امور امامت را به دست گرفت و هدایت و راهنمایی فکری و اعتقادی جامعه اسلامی را عهده دار شدند.

ادامه خبر ...
احادیث گریه|احادیث در مورد گریه احادیث گریه|احادیث در مورد گریه

حدیث اصطلاحی در فرهنگ اسلامی و علوم دینی است که بیانگر سخنان نقل شده از زبان پیامبر(ص) و دیگر معصومین(ع) یا حاکی از رفتار و سلوک ایشان باشد.

ادامه خبر ...
ميزان فطريه رمضان 96 و ميزان كفاره رمضان 1396 از دیدگاه علمای دینی ميزان فطريه رمضان 96 و ميزان كفاره رمضان 1396 از دیدگاه علمای دینی

پس از پایان یافتن ماه مبارک رمضان؛ یعنى در شب عید فطر افرادى که داراى شرایط باشند، باید زکاتى بپردازند که مقدار و موارد مصرف آن خواهد آمد. این زکات به نام زکات فطره خوانده مى شود،

ادامه خبر ...
دلیل حرام بودن ۴ ماه از سال قمری دلیل حرام بودن ۴ ماه از سال قمری

دلیل حرام بودن ۴ ماه از سال قمری چیست ? در جواب سوال قبل از هر چیز باید دقت کرد که بهره انسان از دانش بسیار اندک است.

ادامه خبر ...
زندگینامه حضرت یعقوب علیه السلام|نکاتی چند درباره حضرت یعقوب علیه السلام زندگینامه حضرت یعقوب علیه السلام|نکاتی چند درباره حضرت یعقوب علیه السلام

یكی ازعلومی كه قرآن كریم بی اندازه بدان توجه نموده است تاریخ است،و  هدف قرآن ازبیان تاریخ گذشته هدایت انسان است.به همین منظور قصد داریم در این صفحه از پایگاه اینترنتی امور به نکاتی چند درباره حضرت یعقوب علیه السلام بپردازیم.

ادامه خبر ...
حدیث درباره بلا و آزمایش|حدیث در مورد تحمل سختی ها حدیث درباره بلا و آزمایش|حدیث در مورد تحمل سختی ها

حدیث اصطلاحی در فرهنگ اسلامی و علوم دینی است که بیانگر سخنان نقل شده از زبان پیامبر(ص) و دیگر معصومین(ع) یا حاکی از رفتار و سلوک ایشان باشد.

ادامه خبر ...
پردیس چاپگر باران

کارتریج ایرانی

ثبت آگهی منطبق با الگوریتم گوگل

آگهی ویژه,ثبت آگهی

دفاع شخصی کاربردی

دفاع شخصی کاربردی

آگهی رایگان

آگهی رایگان/درج آگهی تبلیغاتی

بانک اطلاعات مشاغل و اصناف

جامع ترین بانک اطلاعات کشور

خانه سالمندان یارین

خانه سالمندان / خانه سالمندان در پاسداران / مرکز سالمندان یارین

دسته بندی محصولات
دسته بندی آگهي ها
شارژ و تعمیر کارتریج

شارژ وتعمیر کارتریج لیزری

آگهی رایگان

آگهی رایگان

کانال دفاع شخصی حرفه ای

دفاع شخصی